Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie naprawić wzmaka Plinius 2100i?

mark1

Rekomendowane odpowiedzi

Audio System z W-wy.

Osobiście oddałbym jednak do jedynego, moim zdaniem, kumatego serwisanta w tej branzy, czyli Marka Michalczyka z W-wy.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

W pełni popieram wpis Elberotha. Pan Michalczyk dłubał w moim wzmaku z bardzo dobrym skutkiem i całkiem niedrogo. Do tego świetny kontakt i miły gość do pogadania. Wie co robi. Polecam!

Croolick

A ja jeszcze mogę polecić Pana Leszka Kałużę z Milanówka.Fantastyczny człowiek - a przy okazji możecie do niego usłyszeć całą historię swojego sprzętu - audiofilskie audio zna od podszewki.

rae0113 -> co do tego ostatniego zdania są podzielone. sam miałbym do opowiedzenia pewną mrożącą krew w żyłach historię ...

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

no to dawaj-strasznie jestem ciekaw. ja nie znam jakichś złych opini na jego temat.

Jeszcze jeden człowiek mi przyszedł do głowy - Pan Wacław Bieniek z Bielska Białej -uczciwy i naprawdę zna sie na rzeczy. Jak ktoś miał coś serwisowane w HiFi Studio to na pewno u niego.

• 2 lata później...

Troszke odswierze watek z pytaniem o kogos godnego polecenia kto moglby zajrzec do mojego wzmaka, wie ktos moze czy pan Michalczyk dziala dalej w Warszawie i czy nr tel ten podany wyzej jest do niego aktualny???

z gory dzieki za pomoc

pozdr...

Mag

mag99,

no tu chyba przesadziłeś. zadzwoń pod podany wyżej nr telefonu i zapytaj, "czy to pan Marek Michalczyk?"; jeśli osoba, która odbierze telefon odpowie, że tak - wówczas pytasz o to, czy nadal pracuje w w-wie, czy już gdzie indziej i czy zajmie się Twoim problemem itd. jeśli odpowie, że " niestety nie, to pomyłka, to już nie jest telefon Marka Michalczyka"- mówisz "przepraszam, do usłyszenia.... " czy coś tam innego i odkładasz słuchawkę ;-D

z tego co słyszałem, to pan Michalczyk miał przenieść się ze stolicy do Trójmiasta; nr telefonu pozostał ponoć bez zmian; ale zadzwoń i sprawdź to sam, przez telefon jeszcze nikt nikogo nie pogryzł ;-D

x.

mag99,

czasami M. Michalczyk bywa za granicą i wówczas nie odbiera telefonów - sam go kiedyś tak przez ładny tydzień szukałem ;-) spróbuj podzwonić jeszcze za/przez kilka kilka dni; tyle Ci mogę w tej chwili poradzić;

napisz też może z jakim sprzętem masz problem? co Ci się zepsuło, że M. Michalczyk musiałby to obejrzeć? może odezwie się ktoś inny, śmielszej natury oraz stosownej wiedzy i zaproponuje Ci pomoc? ;-)

x.

Gość BlueMax

(Konto usunięte)

Marek jest teraz nie w 3mieście ale w Krakowie i zajmuje się serwisem Accuphase dla dystybutora. W Wawie bywa raz na kilka tygodni - można go złapać ale nie wiem czy w przelocie będzie miał czas dla twojego problemu.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.