Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki do komputera -małe tanie.

Rotor

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem jo se komputera, w zasadzie bardziej żonie niż se, i terozki potrzebowałbych kiejsi głośniczków dobyć ino nie takich plajzdikowych ze supermarketa ino z drewna lub z wiórów chociaż. Mówiąc poważnie: mam ja ci system wieeelce budżetowy w dużym pokoju a do komputera do małego pokoju chciałbym coś co mógłbym podłączyć pod starą Toscę (o ile ona jeszcze działa) postawić toto na biurku by móc bez bólu zębów jakiegoś filma obejrzeć lub mp3 posłuchać. Widziołek na uAllegro jakieś różne kolumienki po ok 350 zł z głośniczkami 10-13cm średnicy (na tym poziomie średnica to chyba właściwe kryterium :) a jako stare skąpiradło chciałbym kupić taniej np za 150-góra 200 zł.

Acha -oczywiście żadne "kino domowe" do komputera w tym przedziale cenowym raczej nie wchodzi w rachubę.

Co proponujecie? Gdzie można coś sensownego znaleźć?

dwie za dwieście a pięć za pięćset (nawet sześć z subem - aż wióry lecą - chciałeś wióry, prawda?) i na dokładkę taką przystawkę co się wkłada płytę i jest film czysta okazja

proponuje monitorki RFT np model 3010 sa dostepne na niemieckim ebay'u czasami tez na allegro Naprawde super głośniczki Konstrukcja mowi sama za siebie ciezkie solidne wypełnienei zwrotnica zaden wspołczesny wytwór temu nie dorówna

Słuchajcie a czy ktoś wie co to za kolumienki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nic o takim modelu nie znalazłem w sieci ani na forum. Wygląda to już przynajmniej jak normalna kolumienka ale co to zalicho to Q-100?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.