Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      21
    • Karol Nawrocki
      39

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, gałąż napisał:

Rus

38 minut temu, gałąż napisał:

🤣🤣🤣🤣🤣    🤣🤣🤣

Za późno... Nie będzie przelewu 8$ z Kremla... 😂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

1 godzinę temu, Tadeiro napisał:

Za późno... Nie będzie przelewu 8$ z Kremla... 😂

Ukryta Zawartość

Jesteś przykładem tępej propagandy dla najgłupszych kolego ! Ja oglądałem ten dokument w którym jak twierdzi tępa propaganda padło że 8 gwiazdek to Ruscy wymyślil ale w tym dokumencie nawet raz nie było o 8 gwiazdkach  ! Widzisz jak Tobą manipulują a Ty powtarzasz brednie. Może warto obejrzeć i później się wypowiadać.

Hasło 8 gwiazdek powstało na strajku Polskich kobiet !  Wtedy taż na wezwanie Kaczyńskieg kandydat Mentzen pobiegł jak piesek pisu bronić kościoła przed Polskimi kobietami.

U mnie na bramie jest było 8 gwiazdek i nikt mi za to nie płacił !  Pisze było ponieważ mam mądrego mądrzejszego od niektórych ludzi psa i dolne trzy czyli pis Rocky zeżarł 😁

Screenshot_20250303_155513_Gallery.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez gałąż
Korekta
6 minut temu, gałąż napisał:

Hasło 8 gwiazdek powstało na strajku Polskich kobiet !

Gdzie Pan widzi osiem gwiazdek na "broszce" Pana Frasyniuka? Dla takich jak Pan powstało właśnie dementi, w którym lemingom tuskobotom wytłumaczono, że program nie był o tym, o czym był! Przecież wiadomo było, że raczej nie przejdzie w "TV Chlew" to hasło dosłownie, dlatego gwiazdki... Nie mogli wszędzie pisać JBĆ PiS za ruską kasę... 😂

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

6 minut temu, Tadeiro napisał:

Gdzie Pan widzi osiem gwiazdek na "broszce" Pana Frasyniuka? Dla takich jak Pan powstało właśnie dementi, w którym lemingom tuskobotom wytłumaczono, że program nie był o tym, o czym był! Przecież wiadomo było, że raczej nie przejdzie w "TV Chlew" to hasło dosłownie, dlatego gwiazdki... Nie mogli wszędzie pisać JBĆ PiS za ruską kasę... 😂

Napisałeś do mnie że o 8$ a teraz rżniesz głupa ! Druga sprawa która pokazuje że nie oglądałeś tylko powtarzasz propagande to to, że w dokumencie padła kwota za rozklejanie na przystankach haseł które zochydzą Ukraińców ale to było 5$ ! Nie wiem czy ty pomyliłeś czy w Ruspublice źle Ci propagande podali, ale w żadnym momecie tego dokumentu nie było nic o 8 gwiazdkach, a teraz się postaraj skupić ! Moje gwiazdki wisiały na bramie wcześniej niż się zaczeła wojna w Ukrainie, czyli sprawa której dotyczył ten dokument, wiec nie wciskaj mi że mi Ruscy płacą bo każdy myślący wie że ruskie onuce to pis i konfa !

2 minuty temu, gałąż napisał:

wiec nie wciskaj mi że mi Ruscy płacą bo każdy myślący wie że ruskie onuce to pis i konfa !

Czyli to pis i konfa płacili za hasełka JBĆ PiS? 🤣

Achievement unlocked!

• Moderatorzy
13 godzin temu, il Dottore napisał:

I jeszcze jedno: głosy na Memcena i Nawrockiego w 2 turze NIE ZSUMUJĄ SIĘ, bo część wyborców Memcena zagłosuje na Wysokiego Kandydata.

Natomiast ŻADEN z wyborców Nawrockiego nie odda głosu na Czaskowskiego - to jest niemożliwe.

Zatem lepiej, by do 2 tury wszedł Memcen!

Jeśli nie będzie żadnej wcześniejszej deklaracji wzajemnego poparcia i realizacji postulatów, to przegrany elektorat może zwyczajnie nie pójść na wybory. Więc hipotetycznie ŻADEN z wyborców Nawrockiego nie odda głosu na Trzaskowskiego ale może nie pójść głosować na Memcena.

Nie wyobrażam sobie sympatyków PSL głosujących na Hołownię a tym bardziej na Trzaskowskiego.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

3 minuty temu, gałąż napisał:

Nie, to z głów mądrych ludzi całkowicie za darmo ! 

Cóż... Skuteczniejsze - jak widać - od "100 konkretów na pierwsze 100 dni", które chyba wylazło z głów nie bardzo rozgarniętych. Szczególnie, gdy pisane cyrylicą. 🤣

Achievement unlocked!

3 godziny temu, jar1 napisał:

Podobno są dwie "pucie", jak mawia kandydat niezależny Nawrocki. 

Tylko o co mu chodziło?  

Dla sympatycznej panny Krysi z turnusu trzeciego: Pucio, pucio.

1 minutę temu, Tadeiro napisał:

Cóż... Skuteczniejsze - jak widać - od "100 konkretów na pierwsze 100 dni", które chyba wylazło z głów nie bardzo rozgarniętych. Szczególnie, gdy pisane cyrylicą. 🤣

Cyrylicą raporty pisał Macierewicz za co zostanie osądziny.

Kilkanaście spełnionych konkretów w 100 dni w Polsce zabetonowanej pisuarami to i tak niezły wynik, dodam że Szydło po 100 dniach miała na koncie 3 konkrety 🤣 

4 minuty temu, papageno napisał:

Dla sympatycznej panny Krysi z turnusu trzeciego: Pucio, pucio.

Pucia już nie ma 😞

60010829_501378653734020_409277722229997

Edytowane przez jar1
2 minuty temu, gałąż napisał:

Cyrylicą raporty pisał Macierewicz za co zostanie osądziny.

Coś ze wzrokiem?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

2 minuty temu, Tadeiro napisał:

Coś ze wzrokiem?

Ukryta Zawartość

Lepiej ze wzrokiem niż z głową 🤣

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, gałąż napisał:

Lepiej ze wzrokiem niż z głową

W takim razie nie dziwota, że nie dowidzi Pan ekranu telewizora 😂 Cóż... Nie wiedziałem, sorry...

Achievement unlocked!

4 minuty temu, Tadeiro napisał:

W takim razie nie dziwota, że nie dowidzi Pan ekranu telewizora 😂 Cóż... Nie wiedziałem, sorry...

Normalne brak argumentów w rozmowie i czepianie się pierdół  !

Standard !

Godzinę temu, gałąż napisał:

Normalne brak argumentów w rozmowie i czepianie się pierdół  !

Standard !

Dzięki za samokrytykę!

Godzinę temu, gałąż napisał:

Lepiej ze wzrokiem niż z głową 🤣

Achievement unlocked!

• Moderatorzy

Nowa ankieta uzupełniona o Grzegorza Brauna. Reszta głosów wyzerowana. Zapraszam do ponownego oddania głosu .

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

3 minuty temu, Tadeiro napisał:

Dzięki za samokrytykę!

Człowieku rozmowa z Tobą polegała na insynuacji że mi Kreml 8$ płaci a reszta to czepianie się już sam nie pamietam o co, ale nie na temat tylko żeby się czepiać bo pisuarowa duma została urażona uśmiechnietymi emotkami 🤣

Spokojnie znam to zachowanie elektoratu pis nie od dziś 😁

3 minuty temu, gałąż napisał:

Człowieku rozmowa z Tobą polegała na insynuacji że mi Kreml 8$ płaci

Gdzie?

Achievement unlocked!

3 minuty temu, Tadeiro napisał:

Gdzie?

Tu ! 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hmmm... Znowu coś ze wzrokiem? 🤣 Żeby nie napisać więcej... 😂

Achievement unlocked!

Hmmm... Znowu coś ze wzrokiem? 🤣 Żeby nie napisać więcej... 😂

Oczy mam dobre ale ewidetnie u Ciebie jest problem z czymś innym co jest tylko do jedzenia 🤣

Oczy mam dobre ale ewidetnie u Ciebie jest problem z czymś innym co jest tylko do jedzenia 🤣

20 minut temu, gałąż napisał:

Człowieku rozmowa z Tobą polegała na insynuacji że mi Kreml 8$ płaci

"Za późno... Nie będzie przelewu 8$ z Kremla" to według Pana ta insynuacja? Że płaci? Ekhm... Cóż... Możliwe, że tylko oczy ma Pan dobre... 🤣

Achievement unlocked!

"Za późno... Nie będzie przelewu 8$ z Kremla" to według Pana ta insynuacja? Że płaci? Ekhm... Cóż... Możliwe, że tylko oczy ma Pan dobre... 🤣

Tobie nikt nie wmówi że białe jest białe a czerne czarne 🤣

Jaki Pan taki kram !

Skoro kupujący nie przelał mi odpowiedniej sumy na konto za towar, to znaczy, że mi jednak zapłacił. Logika tuskobotów... 🤣 Jednak wystarczą te "gwiazdki" i kilka "konkretów" ze 100...

Achievement unlocked!

Skoro kupujący nie przelał mi odpowiedniej sumy na konto za towar, to znaczy, że mi jednak zapłacił. Logika tuskobotów... 🤣 Jednak wystarczą te "gwiazdki" i kilka "konkretów" ze 100...

Przekonujesz mnie że dobrze myśle mówiąc o elektoracie pis uszkodzeńcy. 

Przekonujesz mnie że dobrze myśle mówiąc o elektoracie pis uszkodzeńcy. 

Dlaczego obraża Pan elektorat PiS? Coś merytorycznie może? Bez inwektyw? 😂

Achievement unlocked!

8 minut temu, Tadeiro napisał:

Dlaczego obraża Pan elektorat PiS? Coś merytorycznie może? Bez inwektyw? 😂

Proszę bardzo 

Czy normalny myślacy logicznie człowiek może popierać łamanie prawa, konstytucji, złodziejstwo na niespotykaną skalę a później bronić Tych złodzieji twierdząc że to uczciwi ludzie ? 

Dziś kolejny pisowski złodziej i złodziejstwo wyszło na jaw ! lewe faktury na 10 mln za co grozi 25 lat wiezienia, a elektorat pis bedzie twierdził to co mu Ruspublika powie jakby nie mieli własnych mózgów że to ofiara Tuska Bodnara 🤣

Jak o takich ludziach mam dobrze myśleć ? Dla mnie złodziej to złodziej i jego miejsce jest w wiezieniu a nie na stanowisku ! 

Edytowane przez gałąż
Korekta
9 minut temu, gałąż napisał:

Czy normalny myślacy logicznie człowiek może popierać łamanie prawa, konstytucji, złodziejstwo na niespotykaną skalę a później bronić Tych złodzieji twierdząc że to uczciwi ludzie ? 

A coś o opozycji?

Achievement unlocked!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.