Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      14
    • Karol Nawrocki
      34

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, gałąż napisał:

Nie robię świństw, mam lusterko i lubie w nim widzieć człowieka nie ścierkę wiec nigdy na nikogo nie doniosłem

+1

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 minuty temu, gałąż napisał:

Twierdzisz człowieku że Polska straciła suwerenność, wiec Cię zapytałem które państwa członkowskie straciły suwerenność, odpowiedzi brak ! To takie męskie.

Chociażby oddawanie decyzyjnosci do Brukseli w sprawie obronności kraju to dla ciebie nic?

Przyjmowanie wszystkich bezmyslnych dyrektyw, zielonych ładow, przyjmowanie NIE NASZYCH imigrantów, którzy za rok zjadą tutaj tysiącami to dla ciebie nic? Czy Polska kiedyś kolonizowala jakiś kraj na świecie? Chyba nie, więc niech ten kwiat co ich Niemcy nabrali zostaje u nich. 

?👈

• Moderatorzy

Dla mnie uczestnictwo urzędników i polityków służbowo w uroczystościach religijnych jest powiedzmy problematyczne i dyskusyjne.

Dalszą tego konsekwencją są fotografie urzędujących w strojach przewidzianych przez religie. Problemem zwłąszcza w czasie gdy padają deklaracje o redukcji życia religijnego w świeckich instytucjach państwowych.

Kaczyński -> Chanuka , dalej w myckach Duda i Trzaskowski. I mamy łańcuszek nieszczęścia, bo czy będą uczestniczyć lub dlaczego nie uczestniczą w muzułmańskim Kurban Bajram ? A może jakieś obchody bogini Kali ??

Ja wolę, żeby politycy trzymali się z daleka od wszelkich uroczystości religijnych.

I wracam do Lecha Kaczyńskiego w jarmułce. Popełnił błąd. Ale jeszcze większym błędem jest trwanie w tym błędzie i rozwijanie go przez kolejnych urzędujących. Tak samo pozwalanie na obchody w urzędach. Na choinkę (przez zasiedzenie i tradycję) zgoda, ale tylko na to.

Niestety takie błędy są powielane w wielu kwestiach. Zaczęło się od miłych i słusznych działań na rzecz ochrony środowiska a teraz mamy Zielony Ład. Pomoc potrzebującym uchodźcom skutkuje Paktem Migracyjnym. 

I tak jak należy zakończyć początkowo niewinne uczestnictwo w religijnych obchodach tak samo wypowiedzieć i zerwać część zawartych paktów i porozumień które się przekształciły i szkaradnie rozrosły.

I mam nadzieję, że czy to Trzaskowski czy Nawrocki gdy jeden z nich zostanie Prezydentem RP będzie miał  jakie kohones, żeby takim wcześniejszym ustaleniom się przeciwstawić , wypowiedzieć. Tak samo z liberalizacją obecnego prawa aborcyjnego, które bezpośrednio dotyczy promili społeczeństwa a któremu jest przeciwne 40% i które bezpośrednio godzi w swobody obywatelskie.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Chociażby oddawanie decyzyjnosci do Brukseli w sprawie obronności kraju to dla ciebie nic?

Przyjmowanie wszystkich bezmyslnych dyrektyw, zielonych ładow, przyjmowanie NIE NASZYCH imigrantów, którzy za rok zjadą tutaj tysiącami to dla ciebie nic? Czy Polska kiedyś kolonizowala jakiś kraj na świecie? Chyba nie, więc niech ten kwiat co ich Niemcy nabrali zostaje u nich. 

Nikt nie oddał decyzyjności to propaganda ! 

Zielony ład przyjął pis a Ty chcesz głosować na pisowskiego kandydata czyli zadowolony  tego jesteś.

366tyś z krajów muzułmańskich od 2018r do 2022r sprowadził pis ale Ty się boisz tych którymi Cię pis i konfa straszy ale ciągle ich nie ma a setki tysięcy sprowadzone przez pis są.  Tak wiem powiesz że to nie prawda, a ja pytam czy Mentzen podczas wczorajszej rozmowy z alfem też kłamał na temat sprowadzinych uchodźców przez pis ?

Niemcy odstawiają tylko tych którzy dostali Polskie wizy i nie przeszli procedury azylowej i robią to zgodnie z prawem, Polska pod rządami pisu ich wpuściła to niech teraz Polska się nimi zajmuję. 

Proszę odpowiedz czy Mentzen też kłamie na ten temat ? Ja tu kilka razy usłyszałem że kłamie w tej sprawie.

1 minutę temu, gałąż napisał:

Zielony ład przyjął pis a Ty chcesz głosować na pisowskiego kandydata czyli zadowolony  tego jesteś.

Wali mnie to czy pis czy Po. Fakty są takie że przyjmujemy wszystko co Unia nam narzuci jak małpy, a ty się jeszcze z tego cieszysz. 

1 minutę temu, gałąż napisał:

Niemcy odstawiają tylko tych którzy dostali Polskie wizy

Zejdź człowieku na ziemię i nie oglądaj tej propagandy TVN. Niemcy "odsyłają" ich nam na MORDĘ. Kumasz? Nie wymagamy od nich żadnego dokumentu. Słuchaj dalej rudego. Pewnie ci którzy tutaj zjada za rok jak pakt migracyjny wejdzie na pełnej to też ci z wizami. Zaraz się okaże że milion wiz rozdano. 

?👈

3 minuty temu, rafal735r napisał:

Wali mnie to czy pis czy Po. Fakty są takie że przyjmujemy wszystko co Unia nam narzuci jak małpy, a ty się jeszcze z tego cieszysz. 

To szkoda że nie obchodzi Cię to kto robi źle dla Polski ! Szkoda że nie widzisz kto faktycznie sprowadza uchodźców.

Nie widzisz, nie słyszysz, wali Cię, a poglądy wtłoczone.

Prosiłem o odpowiedź czy Mentzen też kłamał ?

Edytowane przez gałąż
Korekta

A to dobra i takie ... fajowe 😉

"Mogę to tutaj zdradzić, bo żadna to tajemnica, ponieważ wieść kilkoma różnymi kanałami została puszczona przez umyślnych. Mianowicie jakieś bliżej niesprecyzowane ośrodki władzy, czy opinii, z zaplecza Karola Nawrockiego, obiecują darować mnie życie. Mianowicie obiecują mi ułaskawienie — powiedział Braun w czwartek w rozmowie z portalem nczas."

A może "ułaskawi" go tak jak pana Jerzego?

Wyląduje w DPSie....

Teraz, gałąż napisał:

To szkoda że nie obchodzi Cię to kto robi źle dla Polski ! Szkoda że nie widzisz kto faktycznie sprowadza uchodźców.

Nie widzisz, nie słyszysz, wali Cię, a poglądy wtłoczone.

Dla Polski robi źle POPIS. Z dwojga złego nigdy nie nie zagłosuje na bążura, który wspiera marsze tęczowych, a za nic ma marsz niepodległości. Nie poprę systemu który wciska mi na siłę ideologiczne przedmioty do szkół, który lży z polskich służb mundurowych. Nie zagłosuje na proniemiecki rząd, który jawnie woli lotnisko w Berlinie niż CPK, które jest kluczowe dla naszego rozwoju. A ty se głosuj na bążura i się ciesz. 

?👈

4 minuty temu, rafal735r napisał:

Zejdź człowieku na ziemię i nie oglądaj tej propagandy TVN. Niemcy "odsyłają" ich nam na MORDĘ. Kumasz? Nie wymagamy od nich żadnego dokumentu. Słuchaj dalej rudego. Pewnie ci którzy tutaj zjada za rok jak pakt migracyjny wejdzie na pełnej to też ci z wizami. Zaraz się okaże że milion wiz rozdano. 

Ja jestem na ziemi i znam dokładne dane w przeciwieństwie do Ciebie

2023r  970 osób

2024r  630 osób

2025r  170 osób

A ile według Ciebie na tą mordę  ?

Braun dostanie taki bloczek ułaskawien in blanco jak.kiedys były takie bloczki obiadowe i będzie mógł za każdym razem okazywać je prokuratorom 😂

ten gość to humor  ma naprawdę formatu prezydenckiego

1 minutę temu, jar1 napisał:

A to dobra i takie ... fajowe 😉

"Mogę to tutaj zdradzić, bo żadna to tajemnica, ponieważ wieść kilkoma różnymi kanałami została puszczona przez umyślnych. Mianowicie jakieś bliżej niesprecyzowane ośrodki władzy, czy opinii, z zaplecza Karola Nawrockiego, obiecują darować mnie życie. Mianowicie obiecują mi ułaskawienie — powiedział Braun w czwartek w rozmowie z portalem nczas."

A może "ułaskawi" go tak jak pana Jerzego?

Wyląduje w DPSie....

Tu jest sam Braun w tej sprawie i prawda o pisowskim ułaskawiaczu pisowców, gangusów i Brauna.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dla Polski robi źle POPIS. Z dwojga złego nigdy nie nie zagłosuje na bążura, który wspiera marsze tęczowych, a za nic ma marsz niepodległości. Nie poprę systemu który wciska mi na siłę ideologiczne przedmioty do szkół, który lży z polskich służb mundurowych. Nie zagłosuje na proniemiecki rząd, który jawnie woli lotnisko w Berlinie niż CPK, które jest kluczowe dla naszego rozwoju. A ty se głosuj na bążura i się ciesz. 

Rozumiem że zgodnie z tym nie bierzesz udziału w drugiej turze ?  

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy
1 minutę temu, costa brava napisał:

dostanie taki bloczek

Na dziś to mogą go ukarać mandatem czy grzywną za niszczenie mienia (flaga UE) . Cała reszta pod sąd nie podpada.

3 minuty temu, costa brava napisał:

Braun dostanie taki bloczek ułaskawien in blanco jak.kiedys były takie bloczki obiadowe i będzie mógł za każdym razem okazywać je prokuratorom 😂

ten gość to humor  ma naprawdę formatu prezydenckiego

+1

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 minuty temu, stench napisał:

Na dziś to mogą go ukarać mandatem czy grzywną za niszczenie mienia (flaga UE) . Cała reszta pod sąd nie podpada.

Mylisz się ! 

Grzegorz Braun usłyszy siedem zarzutów

Bodnar przypomniał niedawno, że "dwa z nich dotyczą naruszenia nietykalności cielesnej oraz znieważenia lekarza — dyrektora Narodowego Centrum Kardiologii", trzy kolejne "różnych czynów chuligańskich", a dwa ostatnie "skandalicznego zachowania Grzegorza Brauna w polskim Sejmie — publicznego znieważenia przedmiotu czci religijnej oraz naruszenia nietykalności cielesnej osoby podejmującej interwencję".

Edytowane przez gałąż
Korekta
3 minuty temu, gałąż napisał:

Rozumiem że zgodnie z tym nie bierzesz udziału w drugiej turze ?  

Co już brak argumentów?

Widzę że macie jeszcze nadzieję na wygraną bążura. Macie jeszcze ponad tydzień na pociechę. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

Co już brak argumentów?

Widzę że macie jeszcze nadzieję na wygraną bążura. Macie jeszcze ponad tydzień na pociechę. 

Ukryta Zawartość

Nie odpowiadasz na żadne z pytań ! Aż takie są trudne  ? 

Argumentów mam sporo ponieważ ja mówię prawdę a nie propagande !

Ukryta Zawartość

8 minut temu, gałąż napisał:

dyrektora Narodowego Centrum Kardiologii",

A wiesz że to o Szumowskiego chodzi? Przecież to pisowiec! Od afery respiratorowej!

2 minuty temu, costa brava napisał:

A wiesz że to o Szumowskiego chodzi? Przecież to pisowiec! Od afery respiratorowej!

Jak pisowiec to można go po łbie walić ? Wdl mnie nawet pisowca nie można, tzn można ale trzeba przed sądem za to odpowiedzieć 

4 minuty temu, dekRe napisał:

Piramidalne bzdury!!!

Nie oglądam Ruspubliki i pisowskiego propagandysty Ziemkiewicza, ale w ciemno wiem że łże On i Ruspublika Kaczyńskiego. A Ty tego nie wiesz ? 

• Moderatorzy

A koledzy mu nieprzychylni nie przypominają, że do końca kadencji Andrzeja Dudy zostało 10 dni !!!

Straci nadrzędną ochronę prawną, a objęty nią będzie kolejny Prezydent RP.

23 minuty temu, gałąż napisał:

Jak pisowiec to można go po łbie walić ? Wdl mnie nawet pisowca nie można, tzn można ale trzeba przed sądem za to odpowiedzieć 

Tak to wyglądało 

Kto kogo naruszył nietykalnośc?

Zatrzymanie obywatelskie podejrzanego o picie w miejscu pracy i nie chciał sie poddać 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, costa brava napisał:

Tak to wyglądało 

Kto kogo naruszył nietykalnośc?

Zatrzymanie obywatelskie podejrzanego o picie w miejscu pracy i nie chciał sie poddać 

Ukryta Zawartość

No biedny Braun to napadniętemu powinni zarzuty postawić 🤣

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, Tajitsu napisał:

Polska.

Nie wolno nam nawet znieść Vatu, bo konkurencyjność buhahaha

+1

+VATu???

A co waćpan powiesz o zakrętkach na butelkach???

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Kolega kandydata zabił maczetą człowieka z Krakowa i dostał 15 lat.

Pokaż mi swoich przyjaciół a powiem Ci kim jesteś.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

30 minut temu, dekRe napisał:

Piramidalne bzdury!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) GIJEdwMXkAA5g8K.thumb.jpeg.8d046a79ca2cc6cabd7c8143751b5378.jpegimage.png.2ed86e14f716b4c8acede76938258ac4.thumb.png.95cc917ccd788c85167f89cb38f75be4.pngGIE9xKdWUAElEJu.thumb.jpeg.893c4635828134d27cd4b4a1e6ae13d2.jpegGh0qTYPXAAABJ1J.thumb.jpeg.dfc14c6db49edfbf2da1afb34bc65b45.jpeg

Taka przypominajka mała

"Moja wizja jest warta poświęcenia gospodarki"
Prezes.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

10 minut temu, gałąż napisał:

Kolega kandydata zabił maczetą człowieka z Krakowa i dostał 15 lat.

Pokaż mi swoich przyjaciół a powiem Ci kim jesteś.

A czy myślisz, że na walki przychodzą grzeczni chłopcy w tęczowych rurkach? Nie nauczysz się unikać ciosów bez takiej praktyki - i tylko z takimi masz szansę na realny trening. Potem zyskujesz pewność, że jak spotkasz w realu jakiegoś bandytę, to nie zawahasz się wybić mu oczy, uderzyć w gardło, ukręcić jądra, czy połamać ręce.

To jest szkoła realnego życia - i tylko taki kandydat na prezydenta, który to potrafi, jest dobrym wyborem. Przyjdzie potem do takiego prezydenta jakiś Żyd z roszczeniem z tytułu 447 - i wyjdzie bez gaci i z podbitym okiem.

Przyjdzie jakiś Niemiec i powie, że nie zapłaci reparacji, to się wyczołga obolały do samolotu, a każdy kolejny nawet o tym nie wspomni, że Niemcy nie musza już nam oddać reparacji za II WŚ.

Tak samo, jak jakiś Niemiec przyjdzie i będzie domagać się kamieni milowych, które nas okradają i durnych wymogów Zielonego Ładu! 

Każdy następny, będzie zachowywał się już godnie, a nie bezczelnie!

Edytowane przez dekRe
32 minuty temu, stench napisał:

A koledzy mu nieprzychylni nie przypominają, że do końca kadencji Andrzeja Dudy zostało 10 dni !!!

Straci nadrzędną ochronę prawną, a objęty nią będzie kolejny Prezydent RP.

Do sierpnia bedzie Duda prezydentem.

5 minut temu, dekRe napisał:

A czy myślisz, że na walki przychodzą grzeczni chłopcy w tęczowych rurkach? Nie nauczysz się unikać ciosów bez takiej praktyki - i tylko z takimi masz szansę na realny trening. Potem zyskujesz pewność, że jak spotkasz w realu jakiegoś bandytę, to nie zawahasz się wybić mu oczy, uderzyć w gardło, ukręcić jądra, czy połamać ręce.

To jest szkoła realnego życia - i tylko taki kandydat na prezydenta, który to potrafi, jest dobrym wyborem. Przyjdzie potem do takiego prezydenta jakiś Żyd w roszczeniem z tytułu 447 - i wyjdzie bez gaci i z podbitym okiem.

Przyjdzie jakiś Niemiec i powie, że nie zapłaci reparacji, to się wyczołga obolały do samolotu, a każdy kolejny nawet o tym nie wspomni, że Niemcy nie musza już nam oddać reparacji za II WŚ.

Każdy następny, będzie zachowywał się już godnie, a nie bezczelnie!

Człowieku o jakim treningu ty mówisz  ? Bandzior mordujący ludzi maczetą to dla Ciebie sportowiec ? 

Też kilka lat coś trenowałem, ale wiesz co, nie mordowałem ludzi.

Ciekawe jest też to że nie słyszałem nawet o jednym koledze Nawrockiego który nie byłby gangusem streczycielem faszystą porywaczem bandytą mordercą, no sami profesorowie.

Edytowane przez gałąż
Korekta
13 minut temu, Pseudodrummer napisał:

"Moja wizja jest warta poświęcenia gospodarki"
Prezes.

Od dawna twierdzę ze Prezes to rasowy komunista 

Dla niego przedsiębiorcy to byli zawsze cwaniaki i złodzieje 

Tylko państwowe jest dobre

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.