Skocz do zawartości
IGNORED

Różnica w brzmieniu B&W 703 a B&W704

panerai_47

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno - bo słyszałem tylko 703 - prawda jest taka, że 703 grają lepiej, o ile ma się je do czego podłączyć.

Jak się ma nie za silny piec, to lepiej wypadną 704. W dodatku 704 ostatnio zyskały poklask prasy branżowej - jeżeli nie czytałeś, to polecam lekturę kilka numerów wstecz AUDIO i HFiM. Nie będę się dalej mądrzył, bo powtarzam tylko to , co usłyszałem od miarodajnych źródeł , jednak jako że nikt nie zabrał głosu w wątku ciekawym również dla mnie, no to piszę co wiem..

@skali

czytałem prasę branżową i właśnie tam bardziej zachwalają 704, że bardziej analityczne itp. Jednak wiadomo. że w pismach różnie się pisze. Byłem ciekaw opinii, osób które miały okazję porównać te dwa modele. Pytanie laika czy 703 przeznaczone są do większych pomieszczeń niż 704?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.