Skocz do zawartości
IGNORED

PIĘKNE monitory do 16 m2?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.04.2025 o 19:54, 747 napisał:

Na podkładzie.

To raz.

Lubią pękać.

To dwa.

Kto bogatemu zamiast polikrystalicznych zabroni używać monokrystaliczne

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

50 minut temu, seba3002 napisał:

Prowadziłeś kiedyś blog na HDTV? 

A co to zmienia, czy prowadził, czy nie ?

Ma to jakieś znaczenie dla Ciebie?

😉

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

2 godziny temu, seba3002 napisał:

Prowadziłeś kiedyś blog na HDTV? 

Owszem. Na HDTVPolska dla scislosci. To nie tajemnica.

Bylem wspolwlascicielem.

Edytowane przez pmcomp

Muszę przewietrzyć mój system…

9 godzin temu, sir.jax napisał:

A co to zmienia, czy prowadził, czy nie ?

Ma to jakieś znaczenie dla Ciebie?

😉

Ma, sentymentalne 🙂. Od HDTV  Polska zaczęła się moja skromna przygoda z tym hobby. I - pomimo (a może dlatego), że kolega @pmcomp, jest postacią dość barwną, bardzo lubiłem go czytać.

4 godziny temu, seba3002 napisał:

Ma, sentymentalne 🙂. Od HDTV  Polska zaczęła się moja skromna przygoda z tym hobby. I - pomimo (a może dlatego), że kolega @pmcomp, jest postacią dość barwną, bardzo lubiłem go czytać.

Nie kazdy lubie mnie czytać, nie kazdy mnie wogole lubi bo ja wle prawdę prosto w oczy. Mam to gdzieś. Jak Dyzma, jak sie należy to walę prosto w mordę zeby zabolało. Z przytupem. Nie mam na tym forum zadnego interesu, nie jestem naganiaczem na procencie jak co poniektorzy tutaj, a w te klocki bawie sie juz ponad 40 lat. Sowje widzialem swoje slyszalem. A w kinie domowy to nawet prawie wszystko co bylo wartosciowego do sparwdzenia, popatrzenia i posluchania. W audio stereo trochę mniej, za to dluzej.

Do szewskiej pasji doprowadza mnie jak ktos nie ma racji, a idzie w zaparte, ostatnio przyklad z userem @Jacchusia

Jak sie komus nie podoba to dodac mnie do ignorowanych.

Milego weekendu.

Nie każdy cię lubi też dlatego, że prowokujesz, obrażasz, a później zaganiasz moderacji. Wiesz co się z takimi robi w realu? xD

HDTV ten od Loco? Współzałożyciel? lol, to byliście siebie warci. 

Pdk

Edytowane przez J4Z

.

15 minut temu, J4Z napisał:

Nie każdy cię lubi też dlatego, że prowokujesz, obrażasz, a później zaganiasz moderacji. Wiesz co się z takimi robi w realu? xD

Pdk

Nie, to nie to HDTV. Było dwa fora o tej tematyce. Drugie prowadzi Piotr Gmerek. Kiedyś bardzo je lubiłem ale w pewnym momencie stało się reklamą firmy kalibrującej telewizory i już przestało być tak fajnie. 

I masz rację, szanowny pmcomp i tam wzbudzał dość spore emocje, co nie zmienia faktu, że pewne rzeczy opisywał bardzo ciekawie. 

40 minut temu, pmcomp napisał:

Do szewskiej pasji doprowadza mnie jak ktos nie ma racji, a idzie w zaparte, ostatnio przyklad z userem @Jacchusia

Nie ośmieszaj się gościu, próbujesz rozmawiać o sprawach o których masz mizerne pojęcie, a myslisz że AI przeleje ci całą mądrość tego świata.

albo na poparcie własnej, błędnej, tezy podajesz rozmowę jakichś dwóch gości z anglojązycznego forum, którzy twierdza, ze maja błędne informacje w instrukcji obsługi...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

5 godzin temu, J4Z napisał:

Nie, nie ten. Jak zwykle zamiast przeczytac do konca ze zrozumieniem … prowokujesz i obrazasz? Chcesz przyjechac i zrobic mi w realu? Dasz rade?

😂🤭😂

5 godzin temu, Jacchusia napisał:

Nie ośmieszaj się gościu, próbujesz rozmawiać o sprawach o których masz mizerne pojęcie, a myslisz że AI przeleje ci całą mądrość tego świata.

albo na poparcie własnej, błędnej, tezy podajesz rozmowę jakichś dwóch gości z anglojązycznego forum, którzy twierdza, ze maja błędne informacje w instrukcji obsługi...

Widze, ze w tamtym watku nic do ciebie nie dotarlo i dalej walisz w zaparte. Normalka. 
Zaciekawionych odsylam do Analog/Magnetofon - temat o kalibracji BIASu w magnetofonie kasetowym. Polecam, nie wiem czy smaic sie czy plakac.

Godzinę temu, pmcomp napisał:

Zaciekawionych odsylam do Analog/Magnetofon - temat o kalibracji BIASu w magnetofonie kasetowym. Polecam, nie wiem czy smaic sie czy plakac.

E tam, wątek jak wątek. Po odcedzeniu personalek pozostaje problem, czy ustawianie na słuch można nazywać kalibracją czy nie. A ponieważ to nie forum filozoficzne, to pro Lem pozostanie nierozwiązany. 

nagrywamy.com

2 godziny temu, pmcomp napisał:

Widze, ze w tamtym watku nic do ciebie nie dotarlo i dalej walisz w zaparte. Normalka. 

Zachowujesz się jak mentalny gimnazjalista. Nikt tutaj pewnie nie jest tym zainteresowany, bo gdyby go interesowały magnetofony to pewnie czytał tamten wątek. Facet ja rozumie co to trauma, ale na łaź za mna po wątkach, nie przywołuj mnie w tych których sobie bywasz.

Uciekłeś z tamtego wątku z podkulonym ogonem, a teraz zachowujesz się jak rozhisteryzowana baba i latasz ze swoim problemem po całym forum.

Miałes mnie ignorować...bardzo proszę dotrzymaj słowa.

"nie wiem czy smaic sie czy plakac." - pogłaskaj się, meliske wypij.

2 godziny temu, pmcomp napisał:

Nie, nie ten. Jak zwykle zamiast przeczytac do konca ze zrozumieniem … prowokujesz i obrazasz? Chcesz przyjechac i zrobic mi w realu? Dasz rade?

😂🤭😂

Ty jakiś podjarany jesteś, niesamowicie cię "nosi"

W wątku o reedycjach też się  kłócisz, wrzuć na luz, a lepiej na wsteczny i nie idź tą drogą.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Dali Epicon 2 w takim wykończeniu mieści się w tytule wątku ? 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

IMG_20250413_174317.jpg

IMG_20250416_201828.jpg

IMG_20250413_174054.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

26 minut temu, NRK napisał:

Raczej te:

Dali Epikore 3

Ukryta Zawartość

A czym w konkurencji "piękności" różnią się od tych pokazanych powyżej? jednym przetwornikiem więcej? 😉 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez pmcomp

tak w  temacie wątku :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez mztv
  • Pokaż nowe odpowiedzi