Skocz do zawartości
IGNORED

onkyo 474 jakie kolumny

mammut

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

mam AV ONKYO 474 chciałbym dobrać do tego kolumny stereo + do tych kolumn poźniej kino, ale najważniejsze to stereo.

pokój ok 27 m2 słucham głównie rocka, ale też troszke spokojnej muzyki jak Enya itp.

cena ok 2000 zł za parę

podaje swoje typy, może coś jeszcze dopiszecie

AE EVO THREE

B&W 603

Mission M33, M34,

może coś z Tanoy'i

ogólnie im więcej czytam isłucham mam coraz większy mętlik, prosze was o pomoc i być może jeśli jakaś ważna informacja przy wyborze kolumn uciekła to prosze o podanie co jeszcze powinienem uwzglednic.

Z góry dzięki i pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/16935-onkyo-474-jakie-kolumny/
  • 1 miesiąc później...

Poszukaj Tannoy M2.Nie są to oczywiście kolumny wysokich lotów ale po tzw,.Tunningu będziesz zadowolony.No inie za grube kable npSonic Link 75 Teraz jakies Black Cośtam.A nawet bym proponował M1.ale chyba nie w tym pokoju.

Ja temu zestawowi wystawiam ocene 3+.Za ta kase jest spoko

Pozdrawiam

Ps.

Szukaj kolumn uzywanych (chodzi mi o wszystkie firmy) Nowe produkty w tych cenach obecnie to jakosciowa porazka.

Grundig High Fidelity

do 27 m2 Tannoy M2 potrzebują suwoofer ale jak masz amplituner KD to i tak się nie obędzie bez. Ja mam teraz M2 i Subwoofer Tannoy M10 w pokoju 23m2 i potrafię otworzyć drzwi na jednym utworze:DDDD jak są niedomknięte na zapadkę:DDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.