Skocz do zawartości
IGNORED

skąd brać materiał w takim formacie?

cino

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż tak: Mam amplituner 5.1 z DD DTS SONY STR-K740P, komputer z kartą sound blaster Live 24bit / 96khz karta jak i amlituner posiada cyfrowe łącze. Czyli jako takie kino domowe jest możliwe. I tu pojawia sie problem. Skąd moge ściągnąć (domyślam sie że filmy DD5.1 to jedynie DVD) filmy, muzyke aby wyciągnąć z komputera cos więcej niż stereo. Czy jest możliwość kupienia lub tak jak wcześniej wspomniałem ściągnięcia z internetu (DC++ ?) muzyki z wykorzystanuiem DTS, MPG, Dolby Digital lub filmów (nie DVD z internetu nie wchodzi w gre z powodu rozmiaru pliku) i jaki program ( konkretnie!) potrzebny jest aby odtważać wspomniane formaty plików bo szczerze to niemam pojęcia jak je dostać, jutro ide do Mpiku mam nadzieje że tam cos znajde. Mam nadzieje że ktoś mi pomoze w tym temacie a byłoby jeszcze lepiej gdyby napisał na gg 4127535. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedz.

Hmm troche pochopnie wrzuciłem tu ten temat nie korzystając uprzednio z wyszukiwarki a okazała sie niezwykle pomocna więc cofam ten temat jedynie program do odtwarzania tych wszystkim formatów jakiś uniwersalny chciałbym poznać a interesujące mnie pliki znalazłem:)

ściągnij film w formacie Divx z dzwiękiem 5.1 i po kłopocie (są to przeważnie filmy robione na 2CD) w opisie może być napisane AC3 zamiast 5.1 ale to to samo.

pzdr

123... test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.