Skocz do zawartości
IGNORED

eBay nadchodzi

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

ja tu czegos chyba nie rozumiem, przeciez aukcje z aBay.de nie mieszaja sie w zaden sposob z eBay.pl !!! Nadal Mietek bedzie musial wejsc na strone eBay.de zeby zobaczyc niemieckie aukcje!!! A wchodzac na polski eBay bedzie mial tylko dostep do naszych aukcji. Jedyna rzecz to to, ze majac konto u nas, moze sie zalogowac na innych eBay'ach...

Ktoś reflektuje?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mnie osobiscie formula ebay nie odpowiada. Wole allegro. Jest zdecydowanie bardziej rozwiniete niz lekko archaiczny ebay. Ebay przypomina mi swoja formula sklepy dyskontowe, gdzie nie liczy sie jak i gdzie co lezy i na czym ani jakosc ale cena, przedewszystkim cena. Tak wlasnie dziala biedronka i tak mi sie kojarzy ebay:) Allegro to dla mnie taki np. real albo giant czy tez tesco. Wszystko ladnie pieknie formula super. Ceny nie koniecznie dobre ale samym spojrzeniem przyciaga bo jest to, latwe, proste, ladne, czyste, latwo to zrozumiec i latwo sie w tym polapac.

Oczekuje ze allegro zmniejszy ceny zeby mozna bylo normalnie handlowac:) a ebay niech se bedzie:) mysle ze oba portale sie uzypelnia w pewnym stopniu i rynek rozlozy sie na obydwa portale mnie wiecej po polowie:) Nie wroze dla ebaya w polsce super sukcesu na miare allegro. Mysle ze w miare jak allegro bedzie obnizalo ceny ludzie jednak tam zostana i beda tam handlowac. Wazne jest tez zeby allegro nie zatrzymalo sie w miescu i nadal rozwijalo i przyciagalo. Moim zdaniem nalezy im sie mala zmiana grafiki. Bo obcena juz sie przejadla.

No ale co ja sie bede rozpisywal:) moge sie mylic:)

• 3 tygodnie później...

ja osobiście zarejestrowałem się na angielskim eBayu i jest to niebo do ziemi w porównaniu z naszym rodzimym.

poza tym, w naszym już od ładnych paru dni jest nadal kategoria "WIERZE" mimo, że wysłałem do administratora wiadomość o błędzie ortograficznym. no cóż pewnie jeszcze poczekamy na jakość i funkcjonalność. puki co

polecam rejestrację tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . tego konta można używać w polsce również.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.