Skocz do zawartości
IGNORED

Okablowanie Sonus Oliva

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

I czekam niecierpliwie na pre Icon LA4 :-))na 3 x6SN7 i 2x EZ80. Ttl harmonic dystor mierzony przez HFN 0,0009%.Pasmo równiutkie z odchyłką -0,5 db przy 100 kHz.Impedancja wyjściowa 98 OHm.Ciekawe czy dobrze przypieprzy z Talkiem w 2gim systemie po Mantkowym :-))

zildjian=>

Zawsze można lepiej ,myślę ,że pan A.W jak się postara to będziemy mieli następcę S.O ;-)

Wiesz ,ze mnie praktycznie nie interesują druty powyżej 500zł ;-)

I to już jest wariactwo ,żeby za 60cm drut dać 500zł - to prawie emerytura ;-)

cenię sobie bardzo moją listwę i kable sieciowe SO. zwłaszcza wpięcie kabli w końcówki miło mnie zaskoczyło na początku. dobra firma. stosunek cena - efekt wybitny.

????

gutekbull, 27 Cze 2009, 09:36

>Wiesz ,ze mnie praktycznie nie interesują druty powyżej 500zł ;-)

>I to już jest wariactwo ,żeby za 60cm drut dać 500zł - to prawie emerytura ;-)

Mnie też druty powyżej 500 PLn nie interesują (no może do 600). Dlatego ten właśnie kabel mnie nurtuje.

Widzę,że nadal nie ma uprzejmych do pożyczenia SO w pełnej wersji!

Szkoda, szkoda i jeszcze raz szkoda. Z Albedo FlatOne najlepsze w moim teście ośmiu IC. Mowa oczywiście o uboższej wersji SO. Niedługo coś napisze o pojedynku, ale to po powrocie z wakacji.

Pozdrawiam

• 5 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.