Skocz do zawartości
IGNORED

YamahaRXV640 B&W603S3czytojestdobrypomys

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam bowersy ale pierwszej serii w 18 metrach w rozstawie 1,8m i grają nieźle - na yamaszce 430 - choć na pewno pokazałyby klasę w większym rozstawie. kupowałem od gościa, który miał to w znacznie mniejszym pomieszczeniu, gdzieś tak 12 metrów i rozstaw kolumn koło 1 metra - ludzie to była porażka. nie wiem jak to fachowo opisać, ale przy podkręceniu głośności głośniki robiły takie "bruuum" coś w stylu przesterowania - a sprawdzałem na moim amplitunerze, bo zabrałem ze sobą. tak więc pomieszczenie ma ogromny wpływ.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

aha Robert jeszcze jedno do dance powinieneś być bardzo zadowolony bo s3 ma twardszy basik od s1, ja słuchałem ich z yamahą 430 na 640 powinno być jeszcze lepiej.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

przeszukaj forum to znajdziesz co nieco. poleca się kable audioquesta oraz dnm reson, ale ja sobie je podarowałem, bo potrzebuje ponad 9 metrów. miałem sonic linka 75, tak sobie. teraz mam cordiala cls440 i jest bardzo fajnie.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.