Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na kable sieciowe

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie czy ktoś jest zorientowany jak wyglada sprawa kabli HELU w łodzi, wiem że w jego posiadaniu jest hurtownia na rokicińskiej znalazłem nr. tel.ale nikt tam nie odbiera nr. to677-58-52.

Ale jestem zainteresowany wiadomościa czy owa hurtownia sprzedaje kable np na metry.

Jeżeli nie to czy ktoś z was jest chętny na zakup kabla tej firmy z katalogu HELU znalazłem kabelek nadający sie do dobrej sieciówki oznaczenie to TOPFLEX-EMV-2YSLCY-J.Jest to przeód do połączeń przetwornic częstotliwości ,podwójnie ekranowany.

Przekrój do ustalenia 4*2.5mm2,lub4*4mm2.

Jeżeli ktoś dysponuje telefonem do hurtowni to proszę o podanie na forum lub e-mailem. [email protected]

Dzięki i Narka.

myślałem o tym kabelku co o tymsądzicie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Witam, jeśli ktoś byłby zainteresowany kupnem wtyków takich niebieskich jak używa siltech w swoich sieciówkach to można je dostać je tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Cena 9,30 netto. Są to wtyki TYP 73.

[obrazekLUKASZ-195203_1.jpg]

post-4088-100002305 1170260667_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam

Dzwoniłem dziś do hurtowni na rokicińską , mają tam ok. 40m. tego kabla o przekroju 4*4mm2.

4*2.5mm2 dostępny na zamówienie ale min.50m.

Koło piątku wejde jeszcze w inne miejsce może będzie.

Wtyki i gniazda ICE mają w TME (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) Bardzo fajne jest gniazdo o oznaczeniu CS-026. Wpisz sobie to w ich wyszukiwarce.

Ukryta Zawartość

ten za 5pln

Ukryta Zawartość

a ten za 10 pln

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Good news!!!

Pierwsze paczki z Lappem poszły dziś po południu. Zamówień było 10, od dwóch osób kasa jeszcze nie dotarła (poinformowałem mailem), a przesyłek wysłałem 5 (zamykali pocztę:( Pozostał 3 wyślę jutro i kolejne 2 jak bankomat coś wypluje.

Proponuję również składć kolejne zamówienia bo w przyszłym tygodniu przyjedzie kolejna szpulka Lappa:) Pierwszeństwo mają te osoby które były zainteresowane dużo wcześniej, a z przyczyn technicznych operacja się nie powiodła. Maile proszę kierować na [email protected] i tytułować "KS" (straszny chlew mi się w skrzynce zrobił:))

Czy ktoś będzie może zamawiał "siltechowe" wtyki AC? Chętnie bym się zapisał. Chyba, że sprzedają pojedynczo osobom fizycznym również.

Ciekaw jestem bardzo jakie efekty osiągniemy dzięki naszym specjalistycznym kabelkom. Ten soam przewód, te same wtyki... He,he... Ciekawe:) Jedyną zmienną są nasze systemy.

A Ci co zamawiali więcej niż 4m to na dobre piwko dla mnie zrzutę niech robią bo przesyłka 1-2kg droższa jest:)

Pozdrawiam i życzę powodzenia w konstuowaniu. Wszelkie sugestie w czsie budowy są również mile widziane:)

Te wtyki o ktrych pisałem wyżej sprzedawane są w detalu i ich cena wynosi nie 9,30 netto tylo 9,30 brutto + 5 zł przesyłka. Zamówiłem wczoraj 2 sztuki takich wtyczek, powinny być u mnie jutro.

Holik

wielkie dzięki za zakupienie i przesłanie kabelka. Co prawda wysłałem juz potwierdzenie na maila, ale i tą drogą, czyli na forum potwierdzam i jeszcze raz dziękuję.

belfer

Zastosowałem następujący wtyk AC; IEC - taki jak na stronach www.tme.pl

[obrazekLUKASZ-200111_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>> Papamek, Nijaki, arek67, profes

Odebralem wlasnie przesylke od Helukabl'a. Postaram sie dzisiaj lub jutro (mam zawalony tydzien) wyslac namiary na siebie z kwota do zaplaty dla kazdego z was (przelew na moje konto). Po wplynieciu pieniazkow bede wysylal kabelek. BTW to kawal dobrego przewodu.

> Lobo

Do Papamka, Profesa i mnie możesz wysłać jedną przesyłkę. Znamy się osobiście i myślę, że koledzy się zgodzą.

Mój mail w "o mnie". Napisz to wyślę Tobie też moje namiary.

Pzdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.