Skocz do zawartości
IGNORED

Kable sieciowe, a sprawa audiofilska

Ururam Tururam

Rekomendowane odpowiedzi

a:))))))))

Wielki Duch Pana Boga Chwali :)

Byłem i jestem , chociaż ostatnio zanedbałem nieco to o tamto , mam ramont w domu , ale powiem Ci , kable VELUM kładą wszystkie inne ( porównywalne cenowo ) na łeb i szyję :))

Pozdrowionka dla Wielkiego Dobrodzieja ABUDZIKA :)))

=> BRODA

I znowu atakujesz tym nędznym Velumem ;-))) Nie znudziło Ci się jeszcze ??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) także, a taki spokój był w ostatnim czasie :)

Ukryta Zawartość

==>Zyzio

Zawsze cenilem Twoje zdanie, ale masz juz obsesje na punkcie V. Mysle, ze Broda powinien Tobie (mi chyba tez:)) przyslac te super sieciowki zebysmy mogli je sprawdzic. Jesli sa ok zostaja u nas i o tym piszemy, jesli nie odsylamy i tez piszemy.

=> harvi

Nie ! ja nie chcę widzieć tego plugastwa ! Już wystarczy, że znowu widziałem to cóś wczoraj w Katowicach w "Megahertzu" - był przeceniony głośnikowy taki jak ten:

Ukryta Zawartość

z zaśniedziałymi widłami oraz interkonekt taki jak ten:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - rozsypywał sie za witryną ;)))

Naprawdę ! nie zmyślam :) Ta obsesja jest uzasadniona ! to nie jest choroba ! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Broda wyznaje końcepcję "nieważne jak wygląda, ważne jak gra". No, ok.

W związku z tym pytanie do wyżej wymienionego:

Drogi Brodo, jak uważasz, jakie to zjawisko fizyczne jest odpowiedzialne za to, że Twoje kable są aż tak OK?

Ja wrzuce swoje 3 grosze. Mam kable V i wersja 2.2 (kupilem za 800 pln) jest zdecydowanie lepsza nic Neel 14G. Cwiczylem sporo kabli sieciowych. Mialem tez drozsze 1. Wykonanie veluma moze sie nie podobac ale to chyba nie fair pisac o nim zle bo to naprawde bardzo dobry kabel. Jestem z Warszawy ale kabelkow nie pozyczam. Wyjasnienia zasady oddzialywania nie znam - po prostu slucham i tyle.

Pozdrawiam,

Michal

Drogi Ururam - Żadne zjawisko fizyczne , czy metafizyczne nie jest odpowiedzialne za bardzo dobry dzwięk kabli V . Kable V nie są moimi ( ja tego nie produkuję ) kablami , jestem jedynie osobą która je kupiła , słuchała , a teraz je sprzedaje poniewaź są lepsze kable , ale muszę zaznaczyć , że te lepsze są dużo , dużo , dużo droższe :(

=> BRODA

"Kable V nie są moimi ( ja tego nie produkuję ) kablami , jestem jedynie osobą która je kupiła , słuchała , a teraz je sprzedaje poniewaź są lepsze kable" - to musiałeś baaaaaardzo duuuuuużo nakupić tych lelumków skoro sprzedajesz je tak długo ;-))) Nie fanzol chopie ;-)))

Lepsze od lelumków ?? Konkretnie co ? firmy...ceny...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.