Skocz do zawartości
IGNORED

NAD 306 Integra

d

Rekomendowane odpowiedzi

Gość hien podróbek

(Konto usunięte)

niestety moja ograniczone informatyczna wiedza nie pozwala mi na połączenie sie z twoim komputerem przez gniazdgo zasilania sieciowego za posrednictwem mojego telefonu GSM/WAP i sprawdzenie twoich IE "Ulubionych" Windowsowskich "Temprorari internet ...." "Moje Obrazy/dokumenty"

wtedy mógłbym stwierdzic co porabiasz "po godzinach", nocą, jakiej muzyki sluchasz, jakie masz inne preferencje. zatem nie moge pokusic sie o stwierdzenie co lubisz a czego nie i czy enejdi ci podpasuje. moze ktos inny da rade....

wiem, powinno sie takich jak ja ubezwłasnowolnić, uniepoczytalnić.

po prostu ci zazdroszcze, bo sam zaczynałem od marnego amplitunera, a ty od razu bedziesz miał NAD ;-)

kupuj w ciemno

https://www.audiostereo.pl/topic/1815-nad-306-integra/#findComment-22182
Gość hienek przeprasza

(Konto usunięte)

sredecznie przepraszam,

nie smiem narazać dorobku intelektualnego Hieny Podróbki na forum i w ogóle na kojarzenie z moimi nieudolnymi wpisami poprzez wykorzystanie podobnego nicka.

jeszcze raz przepraszam

https://www.audiostereo.pl/topic/1815-nad-306-integra/#findComment-22191

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.