Skocz do zawartości
IGNORED

Ebay się pogrąża!!!

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

W ten sposob z allegro konkurowac sie nie da. Nie wiem czy zauwazyliscie ale pojawila sie kategoria Audio w rubryce Wszystko Inne a podkategoria do audio jest Video:):):) Co wiecej pominieto tak marginalny element rynku jak otwarzacze CD. Nie mowiac o tym ze Wieże pisze sie przez "ż" a nie "rz". Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/18272-ebay-si%C4%99-pogr%C4%85%C5%BCa/

Ten nasz Ebay w ogóle bardzo amatorsko wygląda, może z biegiem czasu poprawią wszystkie niedociągnięcia. Zresztą osobiście, to wolę allegro, jest bardziej przejżyste i fachowo zrobione. A z tą "wierzą", to przegięli.

=> zyzio ales Ty spostrzegawczy.

rzeczywiscie jak na razie ebay.pl to jedna wielka kicha, do piet nie dorasta Allegro. za malo kategorii i podkategorii i zeby cos znalezsc to sie trzeba sporo naszukac. na dodatek nie racza wyslac danych osobowych do osob, ktore zawarly ze soba transakcje. jak na razie Allegro gora!!!

• 1 miesiąc później...

Mam nadzieje, ze ta reklama ebay.pl jaka pojawiła sie na forum nie jest zalezna od ilości kliknięć w banner. Wszyscy wiemy jaki poziom prezentuje ten serwis... wiec kto mialby klikac?

Jeśli jednak wynagrodzenie jest na innych zasadach, to biorąc pod uwage materialne korzysci dla admima, który pół zycia przy forum spedza mozna scierpieć ten banner.... :)

A tak swoją drogą zauważyliście że na allegro strasznie się pogorszyła wyszukiwarka? Chodzi mi o wyszukiwanie zakończonych aukcji. Kiedyś można było odnaleźć aukcję sprzed prawie roku, a teraz parę tygodni i jest kasowana.... To trochę niewygodne jak się chce znaleźć w jakiej cenie dany sprzęt chodzi....

Ja z kolei zauważyłem że coraz częściej sprzedający pisze w aukcji "bez ceny minimalnej" że dał ogłoszenie również w innych mediach, a co za tym idzie pisze również że zastrzega sobie zakończenie aukcji przed czasem z tego powodu. Pewnie teraz ludzie będą wystawiać te same przedmioty w tym samym czasie na allegro i na ebay'u ,a pod koniec zostawią aukcje z lepszą ceną , potem sprzedawca napisze już tylko ścieme że przedmiot uległ uszkodzeniu itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.