Skocz do zawartości
IGNORED

parantulla mówi DO WIDZENIA

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

Parantulla, mimo, że parę razy się poróżniliśmy to uważam jak Disco czy Mac, że odejście to zwycięstwo tych, którzy Cię szczuli. I zaszczuli. Tzn. nie wiem, gdzie, kto, jak i czy, ale bez sensu, jeśli faktycznie ktoś wbrew Twojej woli wykurzył Cię z forum, czy sprowokował do odejścia. Trzeba to podzielić przez 10, ignorować zaczepki i tyle. Się nie przejmować, bo inaczej to faktycznie zostaną na forum pieniacze tylko.

Powrót po dłuższej przerwie...

Parantulla, mimo, że parę razy się poróżniliśmy...

Bez przesady, ja się nie poróżniam, gadam sobie tylko ;)

Poza tym ten wątek ma jakieś pięc lat, a kolega Rochu najwidoczniej strasznie się nudzi,

skoro ma czas na zajmowanie się jakimiś archeologicznymi wykopaliskami z prehistorii audiostereo.pl :D

Hi, hi...

Kula w płot.

Nie było ani jednego euGeniuszu.

Pomimo chęci szczerej nie będę się teraz przekopywał przez ponad 6000 Twoich wpisów, tylko po to, żeby Ci udowodnic, że jednak były :)

Wolę sobie poczytac o pseudo wintydżach ze strychu opychanych kretynom w cenach hajendu, bo to jest dużo bardziej zabawne :D

Co tam teraz kumple mają na magazynie... eee, to znaczy co tam teraz odkryli niezależni zagraniczni audiofile?

Ostatnio były jakieś dziadowskie Kenwoody i Technicsy, ale pewnie zeszły, to już chyba tylko Unitra została, buehehe...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 2 Grudnia 2010 - Brak powodu
Ukryte przez jozwa maryn, 2 Grudnia 2010 - Brak powodu

Hi, hi...

Kula w płot.

biorąc pod uwagę twoje marudzenie na poziom tego forum, to już cie tu dawno nie powinno być...

Sam cie już żegnałem przynajmniej raz. Szkoda, że jesteś niesłowny. Poziom forum by się natychmiast podniósł :)

Opublikowano · Ukryte przez jozwa maryn, 2 Grudnia 2010 - Brak powodu
Ukryte przez jozwa maryn, 2 Grudnia 2010 - Brak powodu

Hi, hi...

Kula w płot.

przynajmniej raz ja Ciebie żegnałem... Bo mówiłeś, że się żegnasz. Szkoda, że nie dotrzymujesz słowa. [cenzura].

Poza tym, twoje zniesmaczenie tym forum sugeruje, że o niczym innym nie marzysz :) w końcu tarzasz się na poziomie gleby... mało to komfortowe...

Bez przesady, ja się nie poróżniam, gadam sobie tylko ;)

Poza tym ten wątek ma jakieś pięc lat, a kolega Rochu najwidoczniej strasznie się nudzi,

skoro ma czas na zajmowanie się jakimiś archeologicznymi wykopaliskami z prehistorii audiostereo.pl :D

Pewnie znow popalil pare dyskow HDD albo przestal slyszec roznice w brzmieniu SSD. ROTFL

Jesli ktos Cie meczy. F-cja ignoruj twoim przyjacielem

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

ale wtopa.... 5 lat... ale wstyd, żem nie doczytał

Powrót po dłuższej przerwie...

Parantulla, zawsze miałeś zdrowe podejście do życia.

Zaś forum to ze zdrowiem, nie ma nic wspólnego.

Chyba, że ktoś uważa inaczej.

Napewno nie Jozwa, który powiedział ci -żegnaj.

Ja czegoś tu nie rozumiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.