Skocz do zawartości
IGNORED

Audionova nowe kable

pitdog

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam illuminatora.

To było moje pierwsze spotkanie z kablem audionova w ogóle. Bardzo mi się spodobał. To co napisałem o nim w opiniach do dzisiaj pozostaje aktualne, tzn nie zmieniłem zdania o nim, nie nabrał żadnych nieprzyjemnych, drażniących cech ani się nie znudził. U mnie w systemie to mocny punkt.

Właściciel audionovy bardzo poleca Nightflight - z ciekawości do testów bym go wziął - mimo ceny, ale potrzeba do niego sporo miejsca za tylną ścianką sprzętu - u mnie bez szans.

Czekam obecnie na Starpowera do CD.

• 7 miesięcy później...
  • 1 rok później...

Wczoraj przytargałem do domu nową wersję Nighthighta. Jest teraz elastyczny a filtr jest umieszczony mniej więcej w 1/3 długości. Już nie ma problemów z wpięciem go CD stojące przy ścianie ;)

Kiedyś (chyba we wrześniu zeszłego roku) Fr@ntz i ja przekazaliśmy takie uwagi Panu Sołtysiakowi, żeby przeprowadził modyfikację tego kabla umożliwiającą wpinanie go gdy za sprzętem jest mało miejsca. Jakie było moje zdziwienie gdy producent osobiście zadzwonił i poinformował, że mogę odebrać kabel na testy. Takie podejście do klienta podoba mi się bardzo. Niezależnie od tego czy kupię ten kabelek to jestem mile zaskoczony pamięcią o uwagach klienta.

• Redaktorzy

bardopond - wiem, ze trochę wody w Wiśle upłynęło, ale wymieniłem właśnie Moonwalka na Illuminatora - powiem jedno - warto było :D

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

jaro a może dasz foto tego Nightflighta?

ja miałem starszą wersję i było OK, potem wziąłem na próbę Abiogenesisa ito był miód - dużaodczuwalna różnica w jakości dźwieku, przestrzeni, powietrzu... zresztą wciąż go mam, ale pewnie za jakiś czas mże bym go sprzedał bo kupiłem Transparenta Ultra no i niestety tu też widać różnicę ;)))))

potwierdzam - p. Sołtysik to bardzo uprzejmy i otwarty człowiek, przesiedziałem kiedyś u niego z dwie godziny odsluchując jego kolumny (swoją drogą wciąż nie ma o nich info na www) - dałem mu też swój feedback nt Quasarusów Active (że pudelka plexi za duże, że dioda świeci jak cholera, że wieczko odpada bo słaby silikon itd.), ale nei wiem czy udało mu się coś zmienić....

• Redaktorzy

No i dzisiaj dotarły nówki nie śmigane - Audionova Quasarus. O dżwięku nic pisać na razie nie będę, bo co najmniej przez tydzień będą musiały pograć. A porównywać mam z czym bo miałem przyjemność pobawić się przez ostatni tydzień Albedo AIR-1 i Monolith, więc konkurencja zacna :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-2651-100005186 1175325212_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

sorki za dubel z wątkiem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - już zgłosiłem prośbę o wykasowanie mojego ostatniego wpisu

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.