Skocz do zawartości
IGNORED

pomocy!!! kopułka aluminiowa b&w dm303

??????w

Rekomendowane odpowiedzi

witam potrzebuje pilnie pomocy ponieważ moje kopułki w obu głosnikach dm 303 zostały zniszczone przez dziecko czy ktoś może wie gdzie kupie te kopułki czy istnieje jakis sposób wypchniecia ich z powrotem dodam że jeden próbowałem delikatnie wyciagnac odkurzaczem nie udało sie wyskoczyła kopułka z góry dziekuje za odpowiedz

jeszcze nie wiem czy in minus nie właczałem jedna wypadła czekam na opinie forumowiczów dręczy mnie pytanie czy samą kopułkę da sie wymienic jesliby ktos obeznany w temacie chciał mi pomóc byłbym bardzo wdzieczny tym bardziej że mój szwagier ojciec dziecka z niecierpliwoscia czeka na kosztorys

Oczywiście, że można wymienić, dwa głośniki wysokotonowe na pewno można zamówić w "Audioklanie" - cena za 2 nie powinna przekroczyć 300 zł, chociaż z tymi krwiopijcami róznie bywa.......

A mi kiedys udalo sie wyprostowac kopolke od moich 303. Mialem je kilka lat temu i kupilem juz z wcisnieta kopolka. Odrecilem nisko-sredniotonowiec, wyjolem go, odkrecilem srubki od wysokotonowca, i uwaga, jedyne co sie da zdemnotowac to magnes od wewnatrz. Przy odrecaniu ostatniej srubki trzeba go trzymac zeby nie odpadl samoczynnie. Przednia czesc glosnika jest przymocnowana na stale, tak mi sie przynajmniej wtedy wydawalo... Po zdemontowaniu magnesu wypchnolem kopulke w druga strone. Slady zostaly ale minimalne, roznicy w brzmieniu nie uslyszalem...

niestety w audioklanie zazyczyli sobie 400pln ja za używane 303 dałem 500pln czy wie ktos czy jest jakis inny serwis lub ktos może cos takiego ma do sprzedania taniej oczywiscie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.