Skocz do zawartości
IGNORED

Uczestnicy spotkania 13.09.2003

Papamek

Rekomendowane odpowiedzi

fadeover: pamiętaj jakby co, że to ja pierwszy jawnie zadeklarowałem, że chcę do zetki, jeśli miałbym wybierać między nią, a odsłuchem (mam nadzieję, że uda się zaliczyć jedno i drugie : )

Poza tym rano słucham zetki : )))

Pozdrawiam.

hehe, to i ja się przyłącze - nie wiem na czym stanęło z tą zetką, bo mnie nie było tutaj z 3 tygodnie... odsłuch odsłuchem, był i będzie - a zetka to może być fajna przygoda... ;)

Przyszedł czas na zorganizowanie wycieczki do Zetki.

W związku ztym pytania:

1. Ile osób się deklaruje?

2. Kiedy ?( myślę tu o konflikcie czasowym - odsłuchy , piwo i te rzeczy).

a ja to co? ;P

przecież byłem na samej górze - a statystyki mnie nie uwzględniły... toć to jawna dyskryminacja... żebym chociaż był cyklistą czy wrogiem socjalizmu - a tak? za co? ;))))

Ja oczywiscie do Zetki też, jak najbardziej, zgodnie z wcześniejszą deklaracją zresztą.

Sorry, że dopiero teraz ale jestem strasznie zawalony robotą i rzadko ostatnio zaglądam na forum.

- 4.

Sorry za wcześniejsze zapewnienia, ale nieopatrznie pokazałem kaszio i dwóm nie zrzeszonym kumplom wątek 1964.

I tak jakoś chłopaki wymyślili, że spotykamy się posłuchać muzyki w stałym gronie (przynajmniej wiadomo, że nikt nie przyniesie "bejsbola" pod kurtką).

Wydaje się, że w stolicy będę już w piątek wieczorem, ok. 19-tej.

W sobotę rano - hmmm... nie mam pomysła - może na spokojnie 3x zaliczyć Wolumen ? (Byłem 2x, ale zawsze pod presją czasu.)

Jakieś propozycje ?

Może ktoś też będzie wcześniej, a wie, co zrobić z czasem ?

Pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.