Skocz do zawartości
IGNORED

PMA-680R jaki pilot??info o wzmaku??

pachu

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje za informacje. Gdybym znalazl info na tamat tego wzmacniacza to bym nie zakladal nowego tematu ( bo po co zasmiecac forum?)wpisywalem w google PMA-680R i wyskakuja mi tylko 3 wyniki wyszukiwania mianowice oferty z allegro. Chodzi mi o polskie strony zawierajace info o wzmacniaczu.

Co oznacza ta litera R?? bo sa wzmacniacze bez tej litery i z ta litera/

Ktory z tych pilotow by pasowal??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z góry dziekuje za odpowiedz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

-> pachu

A ja znalazłem jeszcze jednego pilota na Allegro ;-D ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-) Jeśli jestes z Warszawy to warto się wybrać na Wolumen, tam jest duży wybór różnych pilotów do straszego sprzętu...

No a symbol "R" może - moim zdaniem - np. oznaczać, że sprzęt może być obsługiwany z pilota (R - od remote ;-)

Ukryta Zawartość

-> pachu

faktycznie, to moze być pilot od CD-ka... tak wygląda, z tym, że ma jednak przyciski volume up/down (ale może do wyjścia regulowanego, lub słuchawkowego?) Co do symbolu "R" - nie jestem pewnien, ale tak sobie kombinuję ;-D

Pachu poczytaj sobie mój post o PMA-1080R. Tam pisałem jaki pilot kupiłem i działał. Na Wolumen to nie chodź bo zdziercy chcą za taki pilot 150-200 zł!!! Rozbój w biały dzień. Poszukam na allegro jak znajdę to podam Ci który obsłuży Twój wzmak. Może być jak pisał MG od wzmaka, amplitunera i też od preampa. Jak bardzo chcesz to podam Ci wieczorem jaki jest oryginalny typ pilota do tego wzmaka.

Bede bardzo wdzieczny:) nie myslalem ze audiofile to tacy zyczliwi ludzie zostalem strasznie mile zaskoczony myslalem ze nikt nie odpowie na moje pytania a jednak sie myslilem Jeszcze raz bardzo dziekuje za odpowiedzi:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ten jest na 100% od CD...

Ukryta Zawartość

Mam jeszcze takie pytanko jakie kolumny by ladnie graly na tym wzmacniaczu?? obecnie mam kolumny firmy canton quinto 530 ale mysle o ich zmianie tylko nie wiem na jakie moj pokoj nie jest wielki bo to 11m2 slucham glownie muzyki z duza iloscia basu prosze o odpowiedzi za ktore z gory dziekuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.