Skocz do zawartości
IGNORED

jaki odtwarzacz DVD do około 300 zł... ?

dedis

Rekomendowane odpowiedzi

witam!

mam pytanie:

jaki mam kupic odtwarzacz DVD?

chodzi mi o sprzęt:

1-tani (do ok. 300 zł - może byc tańsze i niewiele droższe)

2-dobry (żeby czytał DIVXy VCD DVD itd. itp. - czyli wszystko!)

3-niezawodny (w miarę możliwości nie powinien sie psuć)

4-funkcjonalny (chciałbym mieć możliwość podłączenia do niego telewizora - tylko euro złącze-SCART jak równierz wieży stereo - tylko chinch (L, R) i wyjście optyczne, ale CHCIAŁBYM TEŻ MIEĆ MOŻLIWOŚĆ "PUSZCZANIA" FILMÓW I MUZYKI Z PC DO ODTWARZACZA I DALEJ DO WIEŻY I TELEWIZORA...)

5-jakość obrazu i dźwięku nie jest dla mnie aż taka ważna, ale dobrze by było jakby była ona na dobrym poziomie...(szczególnie dźwięk)

p.s. co do pt.4 to nie wiem jak to wszystko potem podłączyć - myślałem by podłączyć TV-out z PC do euro złącza DVD i dźwięk (L,R) do DVD, a DVD podłączyć jakoś do euro złącza telewizora, oraz do (L,R) wieży...

jestem słabo zorientowany w tych tematach, także prosze o wyrozumiałość i odpowiedzi...

z góry dzięki!

pozdro!

ha!

ha!

ha!

z tym podłączeniem do telewizora, to chodziło mi o to, że jednocześnie chce to podłączyć do wieży o PC...

z resztą, zamiast pisać głupie texty, to może napisałbyś coś mądrego... chyba od tego jest to forum...??!!??!!

locoloco> - jesteś pewny ,że spełni również to kryterium : ;-))

"CHCIAŁBYM TEŻ MIEĆ MOŻLIWOŚĆ "PUSZCZANIA" FILMÓW I MUZYKI Z PC DO ODTWARZACZA I DALEJ DO WIEŻY I TELEWIZORA...)"

... bo o niezawodności to nie ma co pisac ...

hmmm... tylko, że nic mi z dobrej ceny, jeśli DVD będzie częściej w serwisie niż w domu...

jeśli nie chcesz sie wypowiadać, to może daj chociaż jakiś link z którego coś wywnioskuje na ten temat...

->dedis

Daj ogłoszenie "Kupię apartament klimatyzowany w centrum Warszawy, najlepiej w Wilanowie, cena - do około 2000 zł za metr".

Życzę powodzenia :-))))

Ale wracając do tematu producenci traktują sprzęt do 1000 Euro jako tani szmelc i nic trwałego za te grosze nie kupisz. Problemem są tylko twoje zarobki i to że pracujesz w Polsce więc i tak płacisz więcej niż Niemcy. Ponadto miej pretensje do chińskich podwykonawców, koncernów i polityków ;-)

Do ogladania DIVX uzywam manty. Cena kolo 240 zł i wbrew temu co pisza koledzy , nic nigdy sie nie popsulo i to nie tylko w moim modelu, ale kilka maja tez znajomi.

Nie ma problemów z kodekami, napisami itp. Jeszcze mnie nie zawiodła.

A ci do psucia sie to uwazacie ze te droższe sie nie psuja ?? hahahah

Skoro kolega przybral takie kryterium - wydaje mi sie ze to bedzie najlepszy wybór.

no wreszcie jakaś konkretna odpowiedź... :)

dajcie chociaż propozycje "sprzętu" za tą cenę...

ja znalzzłem narazie takie:

-belwood 301A

-Manta Emperor 2/Prince 010

-Wiwa 228/238

-Hyundai DV 261

-CyberHome 462

co jeszcze???.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.