Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacze słuchawkowe wysokiej klasy

Piotr Ryka

Rekomendowane odpowiedzi

nie jade na dwie recę...

przeciw tobie nic nie mam, i mieć nie chcę - bo po co? w moim o tobie mam tyle ile moim zdaniem na forum internetowym byc powinno. Nie mam ochoty pisać pamietnika...

Choć przyznam że twoje "o tobie" jest imponujące - ale ja nie mam stronki www ze sprzętem audio diy...

Może stąd ta dysproporcja...

audiofreak

Skoro faktycznie jesteś całkowicie trzeźwy, to mimo że mnie obraziłeś chamskim dowcipasem o żonie i potraktowałeś uroczym słówkiem "kurna", ja Ciebie przeproszę za inwektywy o pijaństwie, tylko, widzisz, nie przyszło mi do głowy (widać za mała), że w kimś może się uzbierać aż tyle żółci pod moim adresem. Ale skoro na to z jakiegoś powodu zasłużyłem, bo na przykład bardzo kochasz pana Nadredaktora i gotów jesteś do upadłego walczyć u jego boku, to ja cię tylko zapytam o twoje rzeczowe argumenty przeciwko moim wywodom, bo to, że cię "wkurzyły", to mnie nic nie obchodzi; twoje stany emocjonalne mnie nie interesują.

A skoro moje imię i nazwisko to dla ciebie jeszcze za mało, aczkolwiek swojego jakoś nam nie wyjawiasz, to uzupełnię te dane. Urodziłem się 26 kwietnia 1958 roku w Krakowie, jestem magistrem nauk filozoficznych (UJ), mieszkam w okolicy Krakowa i prowadzę własną firmę. A co ty powiesz o sobie poza tym, że masz internet w samochodzie?

darkul

Jeżeli pozwolisz, to chocaż tyle anonimowości sobie pozostawię. W każdym razie nie ma nic wspólnego z audio. Może zadowoli natomiast ciekawskich wiadomość, że mam sześć psów i tyleż kotów.

Patrzcie no go, najpierw "kurna ty taki owaki, coś mnie wkurzył i mojego nadredaktora obraził", a teraz "przyjacielu" - i sobie poszedł. No ale wrócić obiecał i nam pewnie jeszcze pokaże. Może Nadredaktorowi raport teraz składa, bo z jego janczarów będący i pole do bitwy szykują, od tyłu zachodząc; a jak zwyciężą, to na pale ani chybi nabiją i do prądu podłączą, pitdogami wcześniej szczując i kornikami drążąc. Straszno tu dzisiaj jakoś przeto, a ty darkul ku Grunwaldowi wybywszy wsparcia na czas udzielić nie zdołasz, i stracona już pewno przez to nasza sprawa. W psach moich jeno widzę ratunek, co one od pitdogów o wiele większe, a złe bestyje okropnie, że Boże uchowaj. Tak tedy ku świtowi w okopach pozostanę, a jak Najświętsza Panienka pozwoli poranka doczekać, to obiecuję jutro o HeadRoom BlockHead coś napisać, ku pokrzepieniu upadłych w męstwie serc naszych.

No, ale pora już tego rodzaju, że psich moich - jedyny ratunek przed wrogiem, co następuje okrutnie - karmić czas nadszedł, aby z sił nie opadły i odpór właściwy dać mogły. Tedy odmeldować się muszę, tym bardziej, że i małżonka moja, o pochodzenie z drugiej ręki posądzona przez oszczerców bezwstydnych, sumienia nie mających, (że też Bóg takich ludzi dozwala) popatruje na mnie złym acz pięknym swym okiem, i jak zaraz prawicą mnie zdzieli, to już i wrogowie potrzebni nie będą...

Anooo panie Ano!

Nerwem śćiagnięty prze moją połowice pobierzam do mojego zamku w celach wielce adekwatnych do niniejszej pory.Przeto pozdrawiam i udaje sie na spoczynek..mimo że powieka lewa opada sama ... a o prawej zapomniałem.. dobranoc!

Witam,bardzo ciekawa dyskusja i ten akademicki poziom no no no

Mam nadzieje że skończy się to hi-endowym wzmakiem słuchawkowym Made In Poland

Panowie konstruktorzy łączcie się i do dzieła

Gość

(Konto usunięte)

darkul, 15 Sie 2005, 13:04

Pisz na forum radioelektronika albo , tfuuu... triodzie , czy jakiejśtaminnejkatodzie - będziesz w domu , tylko komu tam będziesz pociskał swoje wypociny ?????

Troche szacunku dla ludzi , troche szacunku!!!!

A w końcu jakby na to nie spojrzeć to jesteś zwykłym fachowcem:))) , takim samym jak hydraulik , kominiarz , tynkarz ,zbrojarz-betoniarz -- z tym wyjątkiem , że oni są mniej beszczelni od ciebie bo swoich żywicieli/klientów nie zaliczają do onanistów.

Hydraulik od dwóch kanałów - nie wiem dlaczego na tym forum tacy jak Ty mają się cieszyć jakimiś względami !

Salut, Waszmości !

>GrzegorzM

Oby Twoje życzenie nie skończyło się " tumultem straszliwym wśród uczonych w sztuce, z zamorska D. I. Y. zwaną.

Jako że wszystkich znane są ich krewkie dusze, opętane jedyną miłością do ichniejszej sztuki właśnie, zawezwanie Waszmości do wspólnej pracy pewnikiem gwałtownym zachowaniem i rękoczynami skończyć się musi. Każdy z nich swą prawdę w sobie dusi, a kto wątpi, może boleśnie odczuć swą pomyłkę, przeto przednich szermierzy wśród nich dostatek. NIe daleko szukająć, weżmy imć Dariusza herbu Kula, Darkulem lub Drakkiem zwanym z powodu stanu swoich przeciwników, kiedy walkę skończy....nie da się nawet woreczka napełnić....":)))

I tak dalej !

Ale pomysł przedni - masz wzmak z tym, co najlepsze w środku i w uchu ! Poskładany z wszystkich pomysłów forumowej braci....

Ech, może kiedyś...

Pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.