Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Dreamer - w takim razie pozwolę sobie sparafrazować znaną piosenkę "Gdzie jest słonko kiedy śpi....."

[obrazekLUKASZ-142868_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

The odd get even.

moja panienka będzie nieco bardziej ubrana - kto dociekliwy, znajdzie także i mniej grzeczne zdjęcia z tej sesji ;)))

[obrazekLUKASZ-142880_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kurcze, przez chwilę myślałem, że jestem np. tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-)))

Ukryta Zawartość

no no no theli, ta Twoja ma zupełnie przyzwoity biuścik. nie musiała do tego podnosić ręki :)))

niech zgadnę - 214_wildbird.jpg ? :))))

więcej grzechów nie pamiętam ;PPPP

[obrazekLUKASZ-142926_1.jpg] [obrazekLUKASZ-142926_2.jpg] [obrazekLUKASZ-142926_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-2324-100004338 1170257649_thumb.jpg

post-2324-100004339 1170257648_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zauroczyło mnie to krzesło z giętego metalu na środkowym zdjęciu. Nie wiecie, gdzie można takie dostać? Uwielbiam meble z giętego metalu, pod warunkiem, że nie są produkowane u nas (siermiężność i brzydota).

Szaraku drogi - gdzież mógłbys mnie zapoznać z tą panią na ostatnim fotosie, która to juz pani pojawiłą się wyżej??? :D:D:D skoro masz takie fajne fotosy to pewnie ją znasz... :)

-> gutten - Wreszcie ktoś pisze coś do rzeczy. Krzesło to rzeczywiście najbardziej atrakcyjny element tego zdjęcia. ;-)

A tak na marginesie - spójrzcie, Panowie, na tytuł tego wątku. :)

Droga Darcy,

wszytko co wywołuje u nas uśmiech na twarzy i powoduje ogólną radość powinno się tutaj znaleźć.

Tymbardziej że my tu tylko naturę pokazujemy...

* >> kapelli

muszę Cię rozczarować - niestety nie. pomimo mojego niekwestionowanego uroku osobistego nie miałem okazji poznać tej pani face2face. [ jej strata :P ]

tutaj poratowało mnie globalne medium komunikacyjne (w skrócie: internet) i idea wolnego dzielenia zasobów własnych (DC++). jakiś człowiek ogłosił się w main chacie, że ma kolekcję ładnych kobitek - przechwyciłem. egzemplarzy z panią na dole mam 11 sztuk. bardzo łądnie się prezentuje, tego nie można jej odmówić :)

* >> gutten

moją uwagę przyciąga jednak ta kobita. ma bardzo ładną twarz. wywołuje też mieszane uczucia, gdyż z jednej strony pokazuje to, co zwykle pokazuje się ginekologowi, a z drugiej strony jest skryta, wstydliwa i dlatego odwraca twarz. na pewno ma bardzo ciekawą osobowość.

btw. czy ktoś miał okazję poznać prostytutkę ?

szarak-> można te 11 na maila (jest w "omnie") :):):):)

natura zawsze wywoływała u mnei wiele zachwytu

odp na btw nie miałem okazji i bynajmnije nie zależy mi na tym

Drogi Kapelli,

doskonale zdaję sobie sprawę z tego, jak te urocze fotki Was cieszą. W sytuacji, gdy 99% użytkowników tego forum to mężczyźni, obecność tychże zdjęć (niektórych nawet bardzo ładnych) wcale mnie dziwi.

Tytuł tego wątku to jednak 'Brak humoru na forum', co sugeruje, iż ostatnich kilkanaście wpisów powinno raczej fugurować w temacie o nazwie w rodzaju 'Fantazje erotyczne audiofila'. Bo raczej na pewno nie w 'Życie intymne audiofila'... ;-)

Pozdrawiam.

Darcy ma racje, powinien byc stworzony osobny watek, np. pod tytulem Eroticon , najlepiej by fotki jakos nawiazywaly do audio - to juz nieco trudniej by bylo znalezc i umiescic, bo takich zwyklych to sa miliony na sieci.

a tak wogole to lepiej dzialac, a nie obrazkami sie zajmowac :)

>rogus

Sophie również nie ma grama tego ustrojstwa w ciałku... ;>

[obrazekLUKASZ-142962_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

sovajazz

wierzę na słowo, ale wolałbym to sprawdzić organoleptycznie (mam nadzieję, że moja dziewczyna tego nie przeczyta ;-)

Pozdr.

Darcy

popieram, zdjęcia do nowego wątku, w tych nie ma nic śmiesznego ;-)

Pozdr.

Kiedy tak patrzę na te przerażająco sztuczne i upozowane stworzenia uczynione z silikonu, na których niejeden chirurg zbił majątek, dochodzę do wniosku, że bardziej mnie kręcą rozbierane wzmacniacze. Ma ktoś może zdjęcie jakiegoś Gryphona albo Levinsona bez wierzchniej szaty? Pooglądajmy te zaokrąglone, toroidalne kształty, zachwyćmy się prezyzją montażu, wyobraźmy sobie, że nasza dłoń delikatnie pieści potencjometr, a następnie wolno wędruje w kierunku selektora wejść, muska przez chwilę aluminiową obudowę, a potem zdecydowanym ruchem popycha guziczek z napisem "power", który delikatnie poddaje się naszym zabiegom. Słychać rozkoszne, cichutkie brzeczęnie trafa, za chwilę rozlegają się błogie cyknięcia testujących się obwodów, a potem... światło na chwilę przygasa - napięcie trafia do końcówek mocy, urządzenie ożywa, podnosi się temperatura radiatorów i w ciągu kilku chwil wzmacniacz promienuje przytulnym, intymnym ciepełkiem, które rozchodzi się po całej obudowie...

Niech żyją naturalne brunetki !!!!

[obrazekLUKASZ-142997_1.jpg] [obrazekLUKASZ-142997_2.jpg] [obrazekLUKASZ-142997_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-54-100004331 1170257659_thumb.jpg

post-54-100004332 1170257658_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Oj, brak humoru na forum... A jeśli już wszyscy tutaj trollujemy to muszę stwierdzić, że tylko guttenowa pani trzyma poziom. Reszta - plastiki, niestety. Ale przyznam, że podziwiałem takie gdy miałem 15 lat, wydawały mi się wówczas szalenie erotyczne.

napiszę coś więcej może.

osobiście uważam, że te plastykowe, poprawiane nożem biusty są bardzo łądne. jeśli kobieta chce koniecznie pokazywać swój biust, to lepiej, żeby pokazywała poprawiany, ale ładny, niż naturalny i koślawy... (bo o takich przypadkach tutaj mowa). taki już ze mnie esteta...

można by się doszukiwać analogii np. do sprzętu audio...

załóżmy, że mamy sprzęt z średniej półki, który naprawde niewielkim kosztem możemy wzbogadzić o bardzo głębokie, poukładane i kulturalne brzmienie. no i tutaj pojawia się pytanie: czy zostawić sprzęt takim, jakim go zaprojektował autor (naturalny) czy ingerować w jego budowę i udoskonalać jego brzmienie.

reasumując: gdybym mial w zasięgu ręki cztery sztuki opów 627 to na pewno bym nimi zastąpil jrc 4565... ;-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.