Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

_igod_, 25 Mar 2006, 22:19

>Tylko ostrzegam, pełen hardcore. Jest to KOMPLETNA sekcja zwłok kobiety:

igodm juz było, nawet mała awantura o to była. Poza tym sekcja nie jest KOMPLETNA, bo film sie zrywa przy wątrobie. Przynajmniej na moim kompie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dopiero obejrzałem 1 odcinek, ale juz polecam :-)

Ukryta Zawartość

Molibden jak zablokują to tu najlepszy kawałek ostanie ;D

Dlaczego nie powinno oglądać się bajek?

Jak donosi Ojciec Dyrektor w jednej ze swoich audycji, należy bezwzględnie zakazać amerykańskich bajek w Polsce. Otóż czujne oko Ojca spostrzegło to, czego cenzura dojrzeć nie potrafiła. Oto fragment wypowiedzi Ojca na falach naszego ulubionego radia:

(...) Ja wiem, że w polskiej telewizji jest teraz wiele amerykańskich bajek.

Ale one są wymysłem szatana i prowadzą prosto ku zatraceniu. Oto jedna z polskich stacji emituje bajkę Teletubbisie, w której występuje postać o imieniu Tinky Winky. Postać ta jest wyraznym symbolem zboczenia, jakim jest gejostwo. Po pierwsze jest różowa, kolor geji, po drugie ma na głowie antenkę w kształcie trójkąta, a to przecież ich symbol. Po trzecie, nosi coś w rodzaju torebki, jak reszta tych zboczeńców.(...). My także przychylamy się do tej opinii i chcemy wspomóc szacownego Ojca Dyrektora naszymi spostrzeżeniami dotyczącymi amerykańskich bajek.

Oto lista najbardziej podejrzanych postaci:

Fred Flintstone

Dowód: Jego ksywa w drużynie kręglarskiej to Druzgocący Fred. Piosenka z tej kreskówki kończy się słowami: ...we'll have a gay all time! Nosi pomarańczowe futro z małymi trójkącikami. We wszystkich odcinkach więcej czasu spędza z Barneyem niż z własną żoną!

Królik Bugs

Dowód: Często stoi z ręką na biodrze. W jednym odcinku grał fryzjerkę. Bardzo lubi nosić sukienki oraz wszelkiego rodzaju apaszki. Często uwodzi pozostałe męskie postacie w kreskówce.

Velma (ze Scooby Doo)

Dowód: Zawsze stara się siedzieć obok Daphne, kiedy jedzie furgonetką. Ma szerokie ramiona oraz nosi wełniany sweter razem z grubymi skarpetami. Ani razu nie przytuliła się do Shaggego.

Popeye

Dowód: Je dużo szpinaku. Nosi strój marynarza, ale nie był na statku od lat! Lubi tańczyć jak marynarz. Spotyka się z bezbiustnym transwestytą imieniu Olive Oyl. Jego najlepszy przyjaciel nazywa się Pimpuś.

Batman i Robin

Dowód: Ksywka Robina to Boy Wonder. Prawdziwe imię Batmana to Bruce. Obaj noszą rajtuzy. Są w doskonałej kondycji i lubią pokazywać sobie różne sztuczki z linkami, kajdankami i resztą tego nieczystego sprzętu.

Różowa Pantera

Dowód: Wystarczy spojrzeć.

Po tych argumentach nasuwa mi się tylko jedno pytanie: czy ja też jestem gejem?

Chuck jest gejem i nie tylko– dowód :

„chuck (Ectaco-Poland)

v,

1 gdakanie

2 cmokanie

3 kochanie

4 głaskanie pod brodę

5 wylanie z pracy

6 żarcie

7 gdakać

8 cmokać

9 wrzucać

10 wwalać

11 rozwalać”

a ja słyszłałem coś podobnego o "sam sobie"

Dlaczego pies liże sobie po klejnotach?

- bo może :)

Więc Chuck pewnie też może zrobić sobie dobrze sam, ale to chyba nie "gejostwo". rotfl

Winyl zdobywa tak dużą popularność, że już go dodają jako gratis.

Ciekawe jaka tam jest muzyka, pewnie cowboyska:)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wielka kumulacja. Stoi dziennikarz pod budką Lotto i robi wywiady.

Podjeżdża facet trabantem, dziennikarz przyskakuje i pyta:

- Co pan zrobiłby z tą wygraną.

Facet myśli i mówi:

- No to większe mieszkanie, poloneza...

- A reszta?

- Reszta na konto.

Podjeżdża facet polonezem. Dziennikarz pyta:

- A co pan by zrobiłby...

- No, to jakiś dom, mercedes...

- A reszta?

- Reszta na konto.

Podjeżdża facet mercolem 600 SEL. Dziennikarz ponawia pytanie...

- Taaak, no to spłaciłbym skarbowy, potem ZUS...

- A reszta?

- A reszta niech kur wa czeka!

Babcia wypelnia papierki w urzedzie skarbowym.

Wypelnia, wypelnia...

Wreszcie wypelnila i oddaje urzednikowi, a urzednik:

- Ale jeszcze musi sie pani podpisac.

- A jak sie mam podpisac?

- No, normalnie. Tak, jak sie pani podpisuje w liscie.

Wiec babcia napisala:

"Caluje Was mocno! Babcia Alina"

Polski minister udał się w oficjalną podróż do Francji. Jednym z punktów wizyty była kolacja u francuskiego odpowiednika. Widząc jego wspaniałą willę, z obrazami wielkich mistrzów na ścianach, pyta się, jak on zapewnia

sobie taki poziom życia ze skromnej pensji urzędnika republiki.

Francuz zaprasza go do okna:

- Widzi pan tę autostradę?

- Tak.

- Ona kosztowała 20 miliardów franków, firma wypisała fakturę na 25, a różnicę przekazała mi. Dwa lata później minister francuski udaje się do Polski i odwiedza swojego polskiego odpowiednika.

Kiedy podjeżdża pod domostwo ministra, jego oczom ukazuje się najpiękniejszy pałac jaki widział w życiu. Pyta od razu:

- Nie rozumiem, dwa lata temu stwierdził pan, że prowadzę książęce życie, ale w porównaniu do pana... Polski minister podchodzi do okna:

- Widzi pan tam autostradę?

- Nie.

- No właśnie.

Synek siedzi przy komputerze:

-Tato,co to znaczy HDD format completed?

-To znaczy,że już ku ..... wa nie żyjes

Ukryta Zawartość

"Dżwięk jak przystało na Yamahę - przesuwa meble w pokoju a ekran trzeba dorze przymocować , bo spada ze ściany , zaluzje same sie opuszczają Jednym słowem wiecej basu to już z zagrożeniem dla życia i zdrowego rozsądku... "

:)

Ukryta Zawartość

Atopos o sobie:

"Public Enemy

o mnie | ignoruj

stat: 47 / 74 / 0

27 Mar 2006, 12:59

Roznica miedzy Panem a chamem polega m.in. na tym, ze Pan potrafi zrozumiec i nawet tolerowac

"sprzeciw ludu", z racji swej wrodzonej szlachetnosci oraz wyzszosci umyslowej, natomiast cham

i prostak potrafi juz tylko pospolu z takimi jak on sam, nasmiewac sie z rzeczy, ktorych nie potrafi

ogarnac ich prostacka swiadomosc ! Przy tak wielkich deficytach duchowych i umyslowych, jednej

ze stron, jedyna reakcja na wrzaski o "kompromitacji" i "natrectwie" moze byc reakcja zblizona np.

do reakcji bociana na namolny rechot zab na ten sam temat ! Kazda zaba po kolei ma "w dziob" ! :)"

Specyficzne poczucie humoru:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

:D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Najnowocześniejszy bank świata, super kozacki sejf. Właściciele postanowili przetestować zabezpieczenia. W tym celu zaprosili najbardziej znanych złodziei świata z Francji, Stanów, Niemiec i dwóch Polaków znanych z tego, że ukradli księżyc. Dla każdej ekipy postanowili zgasić światło przed sejfem na pół minuty i jeśli po zapaleniu światła sejf bedzie otwarty, ekipa może zabrać zawartość.

Pierwsi próbują Francuzi, światło sie zapala-nie udało sie. Drudzy Amerykanie, swiatlo sie zapala-nawet sprzętu nie zdążyli wyjac, trzeci Niemcy, światło sie zapala- nic...Kolej na Polaków, swiatlo gaśnie, mija pół minuty, próbują zapalić światło-nic, próbują po raz kolejny- nic...Z mroku słychać tylko cichy szept...

- Ku**a ... Jarek, mamy tyle hajsu na ch** ci jeszcze ta żarówka...?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.