Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

upałowo2

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Znalezione w sieci - może kontrowersyjne, ale ma swoisty urok:

Święty Piotr w ramach relaksu pozwolił innym świętym postrzelać sobie do aniołów. Trwa strzelanina, anioły wrzeszczą, pióra się sypią, jest świetnie.

Nagle wpada Piotr i wrzeszczy:

- Przerwać ogień! Natychmiast przerwać ogień! Będzie leciał Duch Święty.

Nastaje cisza, ukazuje się majestatycznie szybujący Duch Święty i wtedy pada strzał.

- Kto strzelał? Kto strzelał? -histerycznie wrzeszczy Piotr.

- Ja... - odpowiada flegmatycznie święty Józef, dmuchając w lufę dubeltówki.

- Dlaczego!? Dlaczego to zrobiłeś?!

- Są takie rzeczy, których prawdziwy mężczyzna nigdy nie wybacza!

13495376_10154267219469663_7876185373885693722_o.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Cl26SJ5XEAApO6q.jpg

LOL

Rzadzili nami "czerwoni janusze".

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Każą udostępniać gdzie się da to udostępniam:

ClqYawWXEAA5iV1.jpg

gif comment_5sQEJO3VfckEB6ALckwYZv8SoTFkkEnZ.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

hah ;D

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Nasi po ostatnim meczu umówili się w hotelowym barze na imprezkę. Przyszli wszyscy, prócz Milika. Mija godzina, drzwi się otworzyły, wszedł Milik i mówi

-Sorry chłopaki, przyszedłbym wcześniej, ale nie mogłem trafić...

Czemu Pazdan nie ma znajomych na Facebooku?

-Bo wszystkich blokuje.

Taka sprawa:

zOpmHtT.gif

Edytowane przez Yodzisław

Mały fake... ;)

13528874_1302313929797464_393454474632126404_n.jpg

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

ojciec_pijo.jpg

635814173065569659.jpg

13439002_1640673886251284_3454962532419270966_n.jpg?oh=08ac4090f8bb817901ca221b1ff53ab2&oe=57F879E9&__gda__=1475334787_b06b9daef2fc7a4c0c20c9a39fa7b64c

13522071_752094198263846_8256764957637975128_n.jpg?oh=da8adfb469cb19064d404a440bee9768&oe=57FD2C95&__gda__=1476071402_119931092cf28a815c4d76fbb3261702

9451%20-%20autoplay_gif%20brock_lesnar%20gif%20wrestlemania%20wwe%20yelling.gif?

Niestety to nie fejk. Takiej wpadki chyba nie było od czasu misia z okienka. Przewiduję światową karierę tego wideo na youtubie:

Ukryta Zawartość

Drodzy Państwo.

W sobotę 2 lipca o godzinie 9:37 w studio „Pytania na Śniadanie” emitowanego na antenie Dwójki, w trakcie pokazu iluzjonistycznego doszło do przykrego incydentu. Znany prestidigitator Marcin Połoniewicz (uczestnik m.in. Carnaval Sztukmistrzów, półfinalista programu „Mam Talent”, twórca autorskiego show, pokazywanego wielokrotnie w kilkudziesięciu miejscowościach) oraz Marzena Rogalska, gospodyni programu, demonstrowali trick ze składanym gwoździem. Sztuczkę tę pan Marcin Połoniewicz pokazywał z powodzeniem już wcześniej, przed rozpoczęciem programu przeprowadzono próbę kamerową. Niestety na wizji trick się nie udał – Marzena Rogalska skaleczyła się w rękę i w asyście członków ekipy „PnŚ" pojechała do szpitala. Lekarze ustalili, że skaleczenie jest powierzchowne. Marzenie zaaplikowano antybiotyk i zastrzyk przeciwtężcowy, a rękę opatrzono. Gospodyni „Pytania na śniadanie” czuje się dobrze - na facebookowej stronie programu można ją zobaczyć i usłyszeć w filmiku nagranym przez Tomasza Kammela.

:) comment_vAeYDP5C3Y4XzT5NYREHftkLY4VxJlND,w400.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

A wszystko żeby oglądalność wzrosła

(...)

Małe piwo. Kiedyś w telewizji publicznej dla oglądalności napuszczono niedźwiedzia, aby rzucił się na prezenterkę: https://www.youtube.com/watch?v=aEjX0C_fVmQ

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.