Skocz do zawartości
IGNORED

Forum stereo - najazd 'kosmitów'?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

no nie, moralnie czuję się zobligowany interweniować - okropny jest ten wątek, naśmiewanie się z innych osób - anonimowych czy nie :((

dno :(

jar1!

Ratuj! Przeciez chyba nie o to Ci chodziło?!

tyle chamstwa na forum, a teraz jeszcze takie pomysły - toż to czyste chamstwo, a to rzecz znacznie gorsza od nieuctwa czy złego gustu, których poniekąd faktycznie na forum też nie brakuje

pozdrawiam,

graaf

O co chodzi w tym wątku ?Ja z łezką w oku wspominam ten

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kto chce niech sobie jeszcze wpisze w wyszukiwarkę autora - "Tłumok" , też jest parę fajnych wpisów :)

Jar , uśmiechnij się .

Ukryta Zawartość

Czytając czasami Was,szanowni "doświadczeni" audiofile mam wrażenie,że to Wy jesteście kosmitami,kiedy się zastanawiacie,czy kupić kable za 1000 zł,czy tylko za kilkaset.Proponuję Wam sprzedać wzmacniacze i zostawić tylko kable.Powinny same grać.Takie wnioski wysnuwam czytając Wasze posty.

papkin

Nie stać cię na więcej? Pozatem jakoś niewielu kwapiło się z odpowiedziami na moje pytania.Raczej większość odpowiedzi była w charakterze kpin.

nie pozdrawiam

Smutny temat na dodatek nic nie wnoszacy do swiata audio :(

jar1>>> Kup se chlopie jakies ,,pixy,, od malolatow (najlepiej w pobliskiej dyskotece) i sie odprez bo cos ostatnio jakis zmeczony zyciem jestes.

>jar1>>> Kup se chlopie jakies ,,pixy,, od malolatow (najlepiej w pobliskiej dyskotece) i sie odprez

>bo cos ostatnio jakis zmeczony zyciem jestes.

A jak myślisz, nie lepsze od tych "pixów" będą jakieś hyperiony?

"coraz wiecej narkomanow, coraz wiecej na tym swiecie jest tych szmat!

najpierw trawa, potem zyla - to jest kwestia tylko paru twoich lat!

Dzis palisz tylko skrety, jutro wyprobujesz hasz - do strzykawki tylko siegnac - na 100% AIDS'a masz!"

kto wie skad to ? :)

• Redaktorzy

Coz, kiedys typom w rodzaju manka odpowiadalem tak:

"No prosze, chcialem byc raz w koncu grzeczny i zyczliwy, to gosc sie obrazil. Sorry kolego, ale to bylo moje the best, ja generalnie nie jestem p r z y j e m n a osoba. Teraz pogadasz sobie z hiena, wyhodowalismy go tu specjalnie na takie przypadki."

Witam Szanownych Kolegów,

żadko mam okazje zabrac glos w Waszych dyskusjach, natomiast bardzo czesto czytam rozne watki i opinie zamieszczone na tym Forum, glownie po to zeby wzbogacic swoja wiedze i bardziej przemyslanie dokonywac zakupow w obrebie sprzetu audi, oraz rozwijac wlasne zrozumienie tych kwestii.

Dwukrotnie poprosilem o pomoc zakladajac swoj "watek" i otrzymalem sporo wartosciowych rad i podpowiedzi co pozwolilo mi na raczkowanie na rynku Audio.

Ja osobiscie korzystam bardzo wiele na istnieniu tego grona, ludzi którzy sie dziela własna wiedza i doswiadczeniem, robia to z duza zyczliwoscia, zrozumieniem, a przy tym bardzo czesto musza wykazac sie iscie anielska cierpliwoscia.

Dziekuje za Wasze zaangazowanie i wytrwałosc w stoworzeniu tak waznego zrodla Wiedzy i wymiany doswiadczen.

Pzdr. Tomek ( 2 miesiace na Forum)

-> jar1

Prawdopodobne pochodzenie kosmitów zostało zidentyfikowne.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.