Skocz do zawartości
IGNORED

Forum stereo - najazd 'kosmitów'?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio taki jakiś wysyp 'kosmitów':-). I to różnej maści, od 'superinteligenciaków' do tzw. 'ciężkich przypadków'. I wydają się tacy nieaudifilsko 'naturalni'. Czyżby jaka przemyślana inwazja? Zemsta 'shitów' czy co? ;-)

A może mi się...:-(

https://www.audiostereo.pl/topic/20631-forum-stereo-najazd-kosmit%C3%B3w/

Odpadło cosik od promu kosmicznego, rozpyliło się w atmosferze, powpadało młodym do oczu i zmieniło ich wzorem Kaja; ale dlaczego w fanatyków audio, tego doprawdy nie rozumiem.

Przeczytałem jeszcze raz i olśniło mnie - należy sąd upgrade'ować - wpadło młodym do uszu.

Heh sam sie nieznam az zabardzo ale na moje to połowa tu użytkowników mówi niemając pojecia co =] Mówi sie rzeczy ktore sie doswiadczylo, gdy sie wie jaka rekacja jest po tym a nie ze przeczytal o tym w ksiązce i mowi komus zeby tak zrobił a niewie czy to dobrze =] Ehh.. zamotalem ale looz :D

Ludzie!!! Pomocy!!! Kosmita o ksywie sylwester kopie darkula!!!

Podejrzewam jakieś wrogie działania. To nie może być przypadek, że dzisiaj nastąpił prawdziwy wysyp.

Poznaję! Widzę flash mobbing.

hazel to prawie na pewno odswiezony yaba - niekoniecznie ten sam autor ale podobne zalozenia. zaden 14 latek nie skojarzylby bambino z czymkolwiek innym niz lody na patyku. kilka innych szczegolow rowniez go zdradza - miedzy innymi nick - od dj'a hazel'a - jednego z wiekszych wiejskich wodzirejow-manieczkowych.

Hehehe - ciekawe czy wszyscy mają podobne wątki na myśli?

Swoją drogą masz jar1 rację - wątki pojawiają się dziwne, a posty czasami zbijają z nóg - takie są smieszne:).

Pozdrawiam.

bertomaniak>

hehe ale śmieszny temat! Młodzi często lubią basss i....to wszystko, poza tym to chyba niewiele co poniektórych łączy z audiofilami. Hip-Hop albo jakieś niby-Techno i umca-umca hehe. Myślę, że po prostu taka i moda i takie czasy. Zaczyna się od umca-umca, ale potem może się przerodzić w chorobę ( wiecie jaką). Więc raczej nie trzeba zniechęcać, tylko pokazać o co w tym wszystkim chodzi.

Jednak temat ogólnie ciekawy. Może zrobimy taką top Ten najśmiesznieszych postów ?

Zapewne tak, ale przyznaję, że najzabawniejsze (chyba) rzeczy czytałem w tych pseudo poważnych postach.

Najdziwniejsze rzeczywiście dotyczą tematów koherentnych z umca-umca. Te jednak nie zawierają tak śmiesznych wpisów:).

O.K. to może pierwszy wpis do "kosmicznej" listy Top Ten of Lukar

turbowariat

>>>>>co na temat poprajający styk rca diy ??

Interesuje mnie ten temat. Czy taki kupiony preparat poprawjający styk wogóle baje słyszalne efekty ??

A może ktoś ma pomysł na taki preparat DIY. bo po co przepłacać ? :) >>>>>

Już sam temat jest mocno "kosmiczny"

Kolejny wpis :

>>>>>>>Pojemność filtrująca w zasilaniu wzmak?

No wiec : dlaczego wszystkie kondy z zasilaniu wzmacniacza mają po 3 móżki ?? Kupiłem dwa elektrolity po 6800uF każdy ale one mają dwie nózki.Jak to podłączyć ? Wywaliłem kase w błoto?? Bo rozumiem ze te kondesatory sa tam gdzie przebieg jest już wyprostowany ? >>>>>>>>

turbowariat - z samego nicka wydaje się że lubi "ostry extreme". Ja bałbym się tak podłączać kondziorki na "żywca", ale szacuneczek dla gościa. kto pyta nie błądzi.

no to bez nickow. Ale tresc jest niezla:

"Witam. Chciałbym sięWas zapytać o nawy kapel ktore grają metal symfoniczny, oraz ogólnie płyty, na których można znaleźć elementy symfoniki. Wiem że to bardzo szerokie określenie więc prezycuje moje wymogi:

Metal:

1) jak naj mniej growlu ..... nie lubie jak nie rozumei słów ...

2) wokal żeński - nie nawidze męskich wokali (prawie zawsze)

3) Muzyka ma to być połaczenei ciężkiego brzmienia gitar, kopiącej perkusji, orkiestry symfoniczniej i chóru ....dużo chórów ..."

??????

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.