Skocz do zawartości
IGNORED

Ktorego suba wybrac z posrod 2 ???

Bonio86

Rekomendowane odpowiedzi

Mam tube bassowa i siedzi w nej glosnik GMS 10CX30 ktory wyglada tak jak na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jednak glosnik ten mi juz sie znudzil i te 300 watt juz mi nie wystarcza,a ze poczulem delikatny przyplyw gotowki do kieszeni postanowilem zmienic juz wysluzonego GM'sa hehe i mam do wyboru albo Pioneer TS-W256C ktorego opis i specyfikacje znajduja sie na tej stronie --->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a drugim glosnikiem do wyboru jest sub PYLE model PL1090BL,jego opis i reszte dupereli znajduje sie ta tej stronie --->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i nie wiem ktory teraz glosnik mam wybrac z posrod tych 2,moze ktos slyszal jak gra ten pioneerek i ten pyle? doradzcie,pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/20652-ktorego-suba-wybrac-z-posrod-2/

"ten mi juz sie znudzil i te 300 watt juz mi nie wystarcza,a ze poczulem delikatny przyplyw gotowki do kieszeni"

300 W w pomieszcieniu o kubaturze? .....

jezeli juz Ci nie wystarcza to moze wyzyta u laryngologa?

za wlasne pieniadze (delikatny przyplyw gotowki)!

skoro z uszami OK to może przejdź się do okulisty... bo to że masz dobry słuch nie zmienia faktu że chyba wpisałes ten temat nie w tej kategorii co trzeba...???!!! więc wnioskuję że nie doczytałeś w jakiej kategorii go umieszczasz... więc chyba konieczny jest spacer do okulisty......................;)

No sam widzisz, trudno jest cos poradzic czlowiekowi ktoremu "te 300 watt juz nie wystarcza".

1.) Wkrec moze mocniesza zarowke, zamiast 300W powiedzmy 500W (oprawka koniecznie musi byc porcelanowa), troche bedzie jasniej.

2.) Kup dzialke na Okeciu, w Balicach, w Pyrzowicach itp.

Startujacy samolot z bliska ma ponad 120dB, te Twoje marne 300W przy tym to tyle co nic,

i to bez kitu :P

Jak jesteś ciągle zainteresowany zakupem tego głośniczka, to napisz [email protected] - może zaproponuję korzystną ofertę.

P.S. 300W to rzeczywiści pikuś - zależy czego się słucha i na jakim sprzęcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.