Skocz do zawartości
IGNORED

Sklepy plytowe w Trojmiescie

enzo

Rekomendowane odpowiedzi

Przy takich warunkach brzegowych:

Gdynia:sklep Plus w Silver Screen na Kosciuszko Square

Sopot-Empik na dole Montala

Gdańsk-Empik pod Holiday Inn przy Haupbanhof i MM w Oliwie.Nie wiem czy istnieje jeszcze Vivart na GamlaStan.Pod względem klasyki,jazzu i world music- onegdaj znakomity.

Chyba koniec tematu.

Sklep Plus w Silver Screen -ceny Zabójcze np.Piano Mozdzera 55 pln :)

Z tymi cenami są chyba nastawieni na turystów z Helmutlandu :)

Ale obsługa bardzo fachowa, szczególnie gość w długich włosach-koles wie wszystko.

Nb- koleś ściął niedawno włosy.

Nie wiem czy jest jeszcze sklep na Garncarskiej w G-ku,również niedaleko od Hauptbanhof.A tam było jeszcze drożej i równie fachowo......

Plus ma chyba drugi sklep w centrum ETC czy jakoś tak na Zaspie ?

Gdzie jest ten Vivart - Gamla Stan?

Nie jestem z Trojmiasta, ale bywam.

A w Gdyni Plus na Wybrzezu Kosciszkowskim o ile dobrze rozumiem, ale w ktorym miejscu.

dziekuje za wyrozumialosc dla kaszubskiej prowincji

>Gdzie jest ten Vivart - Gamla Stan?

>Nie jestem z Trojmiasta, ale bywam.

>A w Gdyni Plus na Wybrzezu Kosciszkowskim o ile dobrze rozumiem, ale w ktorym miejscu.

>dziekuje za wyrozumialosc dla kaszubskiej prowincji

Gamla Stan to po szwedzku stare miasto-miałem na myśli gdańskie.Nie pamiętam ulicy,looknij w książkę tlf. Jest tu Wikingów dużo i często o to pytają.

Kaszubie!

Wstyd ! Gdzieś Ty się ulungł ? Skwer (=square)Kościuszki !!! W wielkim budynku Silver Screen,na parterze.

That's it ! A biura mieli gdzieś bliżej Motławy.

Tam kupiłem całkiem przypadkiem Henri Texier - Colonel Skopje. Rewelka istna ,Panowie !

(dość rzadko w G-ku,wracałem z zabiegu antynikotynowego ! Nigdy,nigdy przedtem i póżniej nie chciało mi się bardziej jarać ! Hi-end anti-nicotine hucpa !)

sw. Ducha juz nieaktualne. ja przynajmniej nie znalazlem, a bal to dobry sklep. Byli tez w W-waie, ale za wczesnie zaczeli. Wszycy wtedy kupowalismy DG, Decca, EMI, Philips. Pamietam w ich gazetce "zniesmaczenie" wlasciciela polskim rynkiem. To bylo ok 1994 r. Facet mial racje. Wyprzedzil nasz rynek o 10 lat. Moze dzis wroci?

Texiera kupiłem 3 lata temu. Przedtem mieli także sklep na Starowiejskiej w Gdyni.

Właściciel - Francuz. No tak, nie zarabiał na nas tyle co dzisiaj inne żabojady a i personel nie pozwalał sobie jeżdzić po głowie..... Płacił podatki. Ale może być szczęśliwy - ominął go marsz pod ambasadą z transparentem np. Vivart to czart !!!

Dzieki za adresy. Z braku czasu zawitalem narazie jedynie do MM w Oliwie. Niestety nic ciekawego nie znalazlem a ceny o dziwo wyzsze (czesto znacznie) niz we Wrocku (?). Sprobuje jeszcze w pozostalych miejscach...

pzdr.

• 6 lat później...

Salon Muzyczny "Puls" w Gdyni opisałem na swoim audio-blogu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To cieszy, że pomimo natłoku sieciowej i sformatowanej konkurencji EMPIK'ów i innych, ciągle się trzyma!

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Salon Muzyczny "Puls" w Gdyni opisałem na swoim audio-blogu:

Ukryta Zawartość

To cieszy, że pomimo natłoku sieciowej i sformatowanej konkurencji EMPIK'ów i innych, ciągle się trzyma!

A jak wyglądają ceny?

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

W Wrzeszczu w Galerii Bałtyckiej "Saturn". Niestety trochę bałaganu na półkach lecz można w przystępnych cenach fajne płyty poszukać....jeżeli jeszcze płyty sprzedają.Był w Galerii Manhattan w Wrzeszczu.

W Wrzeszczu w Galerii Bałtyckiej "Saturn". Niestety trochę bałaganu na półkach lecz można w przystępnych cenach fajne płyty poszukać....jeżeli jeszcze płyty sprzedają.Był w Galerii Manhattan w Wrzeszczu.

Te oczywiście znam. A pytam się o ten sklep w Gdyni, bo często takie sklepy potrafiły oferować "zabójcze" ceny.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Te oczywiście znam. A pytam się o ten sklep w Gdyni, bo często takie sklepy potrafiły oferować "zabójcze" ceny.

Byłem tam kilkukrotnie, nigdy nie kupiłem nic z oferty winylowej. Z nowych rzeczy niewiele było ciekawego (dla mnie), ze starszych ceny np. w okolicach 30 zł za klimaty typu Chris Rea czy Sade. Będąc skąpiradłem, wolę takie rzeczy kupować po funciaku na ebayu.

We stand in the Atlantic
We become panoramic

A jak wyglądają ceny?

W Pulsie ceny są różne. Generalnie na CD taniej niż w Empiku.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

obecnie korzystam z allegro ,nie nastawiam się na konkretną płytę , jest dużo śmiesznie tanich wspaniałych strzałów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.