Skocz do zawartości
IGNORED

Łódz i okolice łączcie się I

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Liste uzupelnimy:

16.pawcio,

17.miodzik3,

18.nemek,

19.nazarus,

20.AlexE,

21.antoś,

22.oley,

23.gobo,

24.tomato,

25.audioamp

veteran - nie jestem pewien?

1.mandek

2.Advocat

3.sizaru

4.Mike_M2

5.Cool_Mike

6.Gotomik

7.Leszek B

8.akism

9.wojtekitek

10.Audio Academy

11.zdziechu

12.lobo

13.Dead_Dog

14.MariuszJ

15.stefanB

16.pawcio,

17.miodzik3,

18.nemek,

19.nazarus,

20.AlexE,

21.antoś,

22.oley,

23.gobo,

24.tomato,

25.audioamp

Jeszcze kilka osób sie nie ujawnilo.

Sorki koledzy, że korzystam z sytuacji ale chciałbym zapytać czy ktoś z braci audiofili z Łodzi i okolic nie nie poleciłby jakiegoś sprawdzonego ślusarza, który zrobiłby solidne podstawki pod monitorki, dziecko trochę starsze więc postanowiłem monitory zdjąć z półki:) natomiast na magiczne standarty nie mam ochoty wydawać kasiorki:)) ps mam namiary na solidnego stolarza gdyby ktoś potrzebował:))

nazarus

Podaj mi na email wymiary, względnie rysunek. Mam dobrego znajomego (zaufanego ślusarza z zamiłowania). Jak mu pokaże to wtedy oceni czy da radę zrobic audiofilsko.

>Nie ma wiecej Lodzian?? Takie duże miasto ;)

moze i sa ale boja sie ujawnic. BTW te 25 osob to nie jest tak malo - jakby przyszlo co do czego zeby naraz zmiescic wszystkich w 1 pomieszczeniu odsluchowym moglby byc problem. Szczegolnie jak ktos chcialby z kims pogadac i takie tam ;-)

Choć jestem bardziej "czytaczem" niż aktywnym uczestnikiem forum, to chętnie się spotkam z innymi forumowiczami z Łodzi i okolic. Zatem dopiszcie mnie na swoją listę.

>Leszek B

Tak o Nim myślałem, tylko nie wiedziałem jakiego ma nicka, ale już wszystko z Nim wyjaśniłem.

Co do Cabasse to ich nie ma , czekam na to co maż Ty tylko w wersji III, jak na razie troche za duże do mojego pokoju, ale już nie długo będą miały lepsze warunki.

Pozdrawiam.

nemek

To miłe , że znasz się z Leszkiem w końcu będziecie Mieli podobne "głośniczki",

a może na początek jakieś spotknie na (video) - moge zaarażować ?

pozdr.

Ustalmy może jakieś szczegóły, co można by zrobić na pierwszym spotkaniu, gdzie się spotkać, czy będziemy spotykać sie w jakiś konkretnych celach, czy zamierzamy sobie w czymś pomagać, czy zorganizujemy jakiś klub wraz z miejscem i będziemy z niego korzystać itd.

no serce sie raduje gdy tak wielu Lodzian sie zglasza.

No i sa tez Rodzynki :)

Podobaja mi sie tez konkretne pytania/propozycje AudioAcademy.

czytam dalej i mam nadzieję do zobaczenia!

>pawcio

no nie wiem czy żona byłaby zadowolona ale gwarantuje dyskrecję ;)

>negra

Witamy!

Padła wprawdzie propozycja spotkania na AS.Problem w tym że cięzko będzie spotkać się w tym samym terminie.

W każdym razie my z prowincji obserwujemy bacznie wątek.Nie mamy wpływu na miejsce spotkania ale na pewno deklarujemy swą pomoc w innych kwestiach.Jesliby taka była potrzeba.

AudioAcademy, wiem że w najbliższą sobotę masz prezentację we Wrocławiu ale moze w następną udałoby się spotkać choć z kilkoma osobami u Ciebie. Co Ty na to ?

Panowie, a ja mam już całkiem poważne pytanie. Może orientujecie się, czy ktoś w naszym pięknym mieście potrafi naprawić, lub chociaż zdiagnozować dolegliwość Matantza. Wszelkie autoryzowane serwisy są dopiero w Wawie :-(

Ł.A. Woman

negra, > potrafi naprawić, lub chociaż zdiagnozować dolegliwość Matantza.

audioamp - zajmuje sie tuningiem (w tej chwili ma nawet na warsztacie moj cd). posiada Marantza. jest z Ozorkowa. może pomoże. kontakt w jego "o mnie"

mandek-

dzięki za podpowiedź. Na razie czekam na powrót sprzętu z autoryzowanego serwisu ze stolicy.

Najdziwniejsze, że w serwisie wszystko gra bez zarzutu, choć u mnie mój sprzęt ukochany zupełnie odmawiał współpracy ;-)

Boję się, że po powrocie wszystko niestety wróci do stanu nieużywalności i dlatego wolę zawczasu się zabezpieczyć

Pozdrawiam

Ł.A. Woman

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.