Skocz do zawartości
IGNORED

Łódz i okolice łączcie się I

stefanB

Rekomendowane odpowiedzi

Przy okazji wątku o komisach pomyślałem , by wzorem kolegów z innych miast spróbować pomyśleć o jakichś spotkaniach uczestników naszego forum ze wszystkich zakladek. Co o tym sadzicie?

Podstawa to, moim zdaniem, lokal. Jak tylko uporam sie z pewnymi prywatnymi inwestycjami, sprobuje rozejrzec sie za czyms 1. niezobowiazujacym 2. skladkowo-niedrogim 3. akustycznie-nie-fatalnym. Moze jakis niebranzowy sponsor? Veteran sie domysli o czym mowie...

No, wchodze w to.

Jak bedzie fajny lokal i publiczność, to załatwie sprzet na odpowiednim poziomie. Weźmiemy np. Martona od pana Knagi i jakieś potwory lampowe i kondycjonery od Idhosa a i PAL też coś dorzuci.

Mamy tez znakomite triody Phoenixa, który większą część swojej produkcji wysyła za granice.

Zawsze coś sie znajdzie.

Czarek z Voxala to typowy przykład powiązania pasjii z wykonywanym zawodem.Znamy się już z 15 lat i myśle,że nie będzie problemu posłuchać bata,xaviana,legacy itp..,a pomieszczenie odsłuchowe tez niczego sobie :)(adoptowane przez akustyka).

StefanB -> gratulacje, a jednak to zrobiłeś!!! Nagroda Cię nie minie - co powiesz na mój tuner do efektywnego pogrzebania ;)))

Oczywiście przyłączam się do tej, mam nadzieję, interesująco, a może i ekscytująco zapowiadającej się inicjatywy.

Marek

Panowie i Panie, Drodzy Audiofile, jako Łodziak z dziada pradziada wyrażam swoje ZA za powyższym pomysłem. wprawdzie pracuję w innym mieście i w łodzi jestem tylko w weekendy to mam nadzieję że nie będzie to przeszkodą.

Pozdrawiam serdecznie,

Cool_Mike

Mike_M2

>Fajny pomysł, tylko że najpierw trzeba go zrealizować:P

Na poczatek chociaz sie pozbierajmy na forum, a potem sie pomysli o spotkaniu. Przynajmniej beda wszyscy (prawie) Lodziacy w jednym watku :D

To juz cos.

oj Mandek, gdybyś ty mnie dał do pogrzebania jakąś Wegę Lab Zero, albo chociaż L-02T.....To ja bym sie dopiero cieszył.

Już robi się z Nas powazna siła.

stefanB > oj Mandek, gdybyś ty mnie dał do pogrzebania jakąś Wegę Lab Zero, albo chociaż L-02T.....To ja bym

>sie dopiero cieszył.

nie sprowadzaj mnie az tak gwaltownie na ziemie ;)

>Już robi się z Nas powazna siła.

na razie robimy zbiorke

1.mandek

2.Advocat

3.sizaru

4.Mike_M2

5.Cool_Mike

6.Gotomik

7.Leszek B

8.akism

9.wojtekitek

10.Audio Academy

11.zdziechu

12.lobo

13.Dead_Dog

14.MariuszJ

15.stefanB

stefanB

Nie wiem czy koledzy się na mnie nie obrażą ale ja dopisałabym jeszcze :

"pawcio"

"miodzik3"

"nemek" ( zaglądasz tu jeszcze?)

a , i widział ktoś może ostatnio "zenecę" ?

Leszek B

Zaglądam tu co dzień. Miło mi ,że o mnie wspomniałeś.Oczywiście jestem za i oby spotkanie doszło do skutku.

Myślę ,że i Zbyszek M. byłby chętny, wiem że to forum czytuje, chyba jutro do niego zadzwonię

Pozdrawiam wszystkich.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.