Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowe spotkanie przy piwie

stempur

Rekomendowane odpowiedzi

> Zbig

Bo ty to byś zaraz chciał pieczone prosię i dziewczynki na rurze :-)

A tak na poważnie: jeśii piątkowe warunki w Kompanii Piwnej faktycznie są nieciekawe, to warto by pomyśleć o innym lokalu i zabukować zawczasu miejsca. Macie jakieś pomysły? Znam kilka fajnych knajp w Wawie, ale dość kameralnych. Aż tylu człowieków tam nie wlezie :-)

gutten, ta knajpka to lokal w budynku dawnego Kina Świat, w podwórzu. Lokal narożny, tuż nad wejściem do niegdysiejszego kabaretu. Ale nazwy za nic nie przypomnę sobie.

Kidyś spotkaliśmy się (fadeover zapraszał) w lokalu w budynku Radia Z. Było pusto i dużo miejsca. Miejsca pewnie dziś tyle samo, ale czy pusto? Podobno jedzenie też tam mają.

Szanowne forumowiczki i forumowicze

Do piątku czasu zostało jeuż mało. Dlatego jeśli chcemy zmienić lokal, to trzeba to uzgodnić w ciągu najbliższych dwóch dni, bo trzeba będzie zarezerwować lokal. Naliczyłem, że będzie ponad 20 osób a więc trzeba ewentualnie znaleźć knajpę, która to pomieści. Ja nadal proponuje Kompanię ? fakt, gwarno tam, ale to jedyna który przychodzi mi do głowy, w której się zmieścimy. Poza tym nie spotykami się tam słuchać muzyki i sprzętu, tylko zobaczyć się, pogadać i wychylić kufelek :-)

Pozdrawiam Stempur

Ja się musze niestety wycofać ze spotkania:( Sprawdziłem dokładnie i w dniach 23,24 i 25 mam zajęcia na WAT i musze na nich być. Mam nadzieje,że mi kiedyś szczęście dopisze i będę miał przyjemność spotkać się z Wami przy kufelku dobrego,zimnego piwa:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Stempur --> Gdyby nie dopisek "Obecność Obowiązkowa" to bym się na bank pojawił!!!

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

>Kidyś spotkaliśmy się (fadeover zapraszał) w lokalu w budynku Radia Z. Było pusto i dużo miejsca.

>Miejsca pewnie dziś tyle samo, ale czy pusto? Podobno jedzenie też tam mają.

teraz jest tu jeszcze bardziej pusto i cicho i miejsca jakby wiecej... bo knajpy juz nie ma.

Kompania Piwna jest OK.

qb 1 i wszyscy inni

Jeśli do jutrzejszego południa nie będzie konstruktywnego pomysłu na inne miejsce, to rezerwuje stół na 25 osób w Kompanii Piwnej na piątek 23.09 na godz. 19.00. Stolik będzie na hasło: Głęboki bas i gładka średnica.

A więc miłośnicy płytkiego basu i zadziornej średnicy muszą pójść tego dnia na kompromis :-)

No to: Na zdrowie!

Stempur

Z przykrością informuję Wszystkich zainteresowanych otrzymaniem kabli Velum na forumowym spotkaniu przy piwie, że z powodów rodzinnych mój przyjazd do 100licy w wyznaczonym przez kolegów terminie niestety jest niemożliwy :((

Szanowne forumowiczki i forumowicze, klamka zapadła

Zarezerwowałem dwa stoły na 10 osób każdy, stojące obok siebie. Niestety nie było już wolnego większego stołu, ale damy radę się zintegrować chyba.

Czas akcji ? piątek 23.09, godz. 19

Miejsce akcji: Kompania Piwna, ul. Podwale 25

Miejsca zarezerwowane są na hasło. Po jego podaniu pan lub pani podprowadzi w odpowiednie miejsce.

Hasło brzmi: Głęboki bas

Do zobaczenia w piątek

Stempur

Stempur - ja też bym chciał, ale w tej sytuacji nie wiem co robić, czy czekać w klubie na Klubowiczów, którzy nie poszli na piwo, czy zamknąć i się ewentualnie narazić na j...

pozdrawiam

awas

Andrzej, myślę, że trzeba zrobić błyskawiczną sondę w wątku KAiM we wrześniu. Zapytajmy, czy możemy na przykład przenieść spotkanie klubu do Kompanii Piwnej. Jeśli nie będzie sprzeciwu, to ustalimy, że w piątek klub zamknięty a Piwo otwarte.

Już robię wpis w wątku klubowym.

Pozdrawiam Stempur

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.