Skocz do zawartości
IGNORED

Zmarł Arek Gołaś

syntax

Rekomendowane odpowiedzi

liamk - może już odpuść, bo naprawdę aż przykro czytać. Dla Ciebie to nikt, a dla wielu jednak ktoś. To, że w międzyczasie straciły życie kolejne osoby w niczym nie umniejsza tragedii rodziny i przyjaciół tego chłopaka, oraz smutku ludzi, którzy go podziwiali.

>Dla Ciebie to nikt, a dla wielu jednak ktoś.

dla bardzo niewielu max 1% czytelnikow tego forum.

mi o to chodzi, ze KAZDA smierc powoduje tragedie dla rodziny i przyjaciol a nie tylko smierc sportowca (a dziennie umiera conjamniej kilku sportwcow) i czy dla wszytkich mamy zakladac osobny watek i zapalac swieczke ?

rozumiem jak ktos zalozy watek o smierci muzyka . . . ale sportowcow ??? moze jeszcze malarzy, dziennikarzy itd.

Oplakujciee swoich idoli w samotnosci a nie publicznie na forum. Gdyby kazdy zapragnal otworzyc watek o smierci osoby, ktora w jakis sposob podziwial to szybko by sie zaplachal server lukara.

liamk

Na forum już pojawiał sie motyw śmierci. Czytałeś:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

?

I nic nie wpisałeś???

Śmierć jest nieodwołalnie wpisana w nasze życie i życie wszystkich otaczających nas ludzi. Dla mnie to może nikt bliski, ale dla kogoś innego to ktoś bardzo ważny. W każdym razie szacunek dla ludzkiego życia i powagi śmierci świadczy o człowieczeństwie.

A przytoczona przez Ciebie statystyka jest ciekawa. Nie mam nic przeciwko niej. To liczby.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>I nic nie wpisałeś???

jest pewna roznica miedzy prezesem WS, znanym wszytkim i cenionym przez wielu forumowiczy a sportowcem, ktorego nazwisko znaczna czesc uczestiow uslyszala pierwszy raz.

>Śmierć jest nieodwołalnie wpisana w nasze życie i życie wszystkich otaczających nas ludzi. Dla mnie

>to może nikt bliski, ale dla kogoś innego to ktoś bardzo ważny.

jak juz pisalem, kazdy jest bardzo wazny - bez wyjatku i KAZDA smierc jest tragedia i czy w zwiazku z tym mamy zakladac kolejne watki na forum o audio ?

>Nie mam nic przeciwko niej. To liczby.

za tymi liczbami kryja sie ludzie, miedzy innymi ten siatkarz.

liamk, 20 Wrz 2005, 10:44

>dla bardzo niewielu max 1% czytelnikow tego forum.

Ciekawe - w jaki sposób tak szybko przeprowadziłeś statystykę?! Poza tym skoro należysz do owych domniemanych 99%, to po cholerę z takim uporem wypowiadasz się w tym wątku?

>mi o to chodzi, ze KAZDA smierc powoduje tragedie dla rodziny i przyjaciol a nie tylko smierc

>sportowca (a dziennie umiera conjamniej kilku sportwcow) i czy dla wszytkich mamy zakladac osobny

>watek i zapalac swieczke ?

Nikt Ci nie każe. Syntax poczuł potrzebę i założył. Ja nie mam nic przeciwko temu, też jest mi przykro, bo akurat należę do tego 1%. Poza tym po to jest bocznica, żeby podyskutować na tematy niekoniecznie związane z audio.

>Oplakujciee swoich idoli w samotnosci a nie publicznie na forum. Gdyby kazdy zapragnal otworzyc

>watek o smierci osoby, ktora w jakis sposob podziwial to szybko by sie zaplachal server lukara.

Jak widać forum Lukara jest wprost zalane tego typu wątkami. Oh my, oh my, ale problem! Na szczęście nie Ty decydujesz o zawartości tego forum, więc po raz kolejny proszę Cię - daj sobie spokój. Jest zatytułowany na tyle jednoznacznie, że nikt przez przypadek go nie otworzy. Nie podoba się - nie otwieraj tego wątku, nie czytaj, nie wypowiadaj się w nim. Proste? Proste!

>Jak widać forum Lukara jest wprost zalane tego typu wątkami. Oh my, oh my, ale problem!

bo naszczescie jednak wiekszosc zdaje sobie sprawe co by bylo gdyby kazdy tak jak syntax poczul publiczna potrzebe zakladania watkow tego typu.

Proponuje nowa zaklade "zgony osob zacnych" bo o zgonach osob nie zacnych nie waro publicznie pisac :)

Swieczka nalezy sie siatkarzowi a 5 letniemu somalijczykowi ktory walsnie teraz umarl juz swieczki nie zapalimy.

Dla mnie caly ten i podobne watki (a bylo takch sporo) nadaja sie tylko do skasowania.

Gość

(Konto usunięte)

Przyznam , że mnie osobiście też takie wątki wkurzają!!!

Musiałeś w swoim życiu jeszcze mało widzieć/czuć ( w sensie - przeżywać jakieś tragedie) , skoro śmierć w sumie obcej osoby powoduje u Ciebie takie reakcje:(

Gość , który zmieścił link do tych statystyk , chciał Ci uzmysłowić ile takich tragedii odgrywa się co chwile!

"Mnie" niedawno zmarł sąsiad - i co też założyć temat?

Czemu nie -----podobno rozczulamy się już nad psami :(

Lukar trza nowej zakładki ----------------Nekro.....filia :(

No nie wyrobię, najpierw liamk, teraz jachh. Ludzie! Nie podoba się - nie czytać!!! Wątek jest zatytułowany jednoznacznie, nikt tu nikogo siłą nie przyciąga! Jaki masz problem chłopie? No jaki?

Nie jacch, nie potrzebuje ani nerwosalu ani nerwosolu ani innych ziółek. Jestem spokojnym człowiekiem, tylko drażni mnie, jak ktoś na siłę próbuje udowadniać, że jego światopogląd jest jedynym słusznym. Jeśli mnie nie interesuje np. temat "Jaki model CD Marantza gra najmniej ostro", to po prostu go nie wyświetlam i nie czytam. Proste? Dla mnie tak. A ponieważ z liamk'iem prowadziłem podobną dyskusję (na szczęście usuniętą przez Lukara), to moja cierpliwość została poważnie nadwyrężona.

Nie rozumiem - po co wypowiadasz się w wątku, który uważasz za niepotrzebny? Chyba po to jest bocznica, żeby pisać o rzeczach niekoniecznie związanych z audio. I dopóki temat nie jest wulgarny, chamski, obraźliwy itp. to chyba swoboda wypowiedzi obowiązuje? W regulaminie forum nie ma zapisu, że każdy temat musi podobać się wszystkim. A w ogóle, to syntax postąpił najrozsądniej, podpisuję się pod jego ostatnim zdaniem i idę zaparzyć sobie kawę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.