Skocz do zawartości
IGNORED

Zmarł Arek Gołaś

syntax

Rekomendowane odpowiedzi

>Jestem w szoku... Taki młody chłopak...

w momeice kiedy to czytasz umarlo kilkoro dzieci z glodu, kilka osob zostalo postrzelnych, paru wpadlo pod tramwaj itd.

tutaj szczegoly.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

cel zycia jest jeden - smierc.

otwoz sobie powyzsza strone i potrzymaj 10 min i zobacz ile osob umarlo przez te 10 min ... czy jest to powod do zakladania kolejnego watku pt. "pan X zmarl " ???

Ukryta Zawartość

a moze nie dla wszystkich był to pan X??? poza tym ktoś przekazuje informacje na bocznicy (wiec chyba w odpowiednim miejsu)...a to ze sie reszta podpisuje to już chyba nie ma większego znaczenia...

pozdr...

liamk:

na pewno nie zakładałem wątku na pseudointeligenckie dociekania o sensie życia;

nie interesują mnie strony o śmierci tylko siatkówka;

kilka osób miało - jak widzisz - bardziej życzliwy stosunek do zmarłego - i stąd ich wpisy;

mogłeś po prostu tu nie klikać...

>na tej stronie zaskoczyło mnie tak mało ofiar w wypadkach samochodowych...

a mnie najbardziej zaskoczyla przemoc . . . liczylem na bardziej obfite zniwo w tym zakresie :)

ps.

byle by tylko soba nie zwiekszyc o 1 statystyki w pozycji "Colon and rectum cancers" wszytko inne da sie (nie) przezyc.

liamk- niestety mamy coraz większe szanse na zwiększenie tej przykrej statystyki w ogólnym dziale "nowotwory"... To paskudztwo zaczyna chyba naprawdę coraz częściej występować, a w Polsce profilaktyka antynowotworowa jest, delikatnie mówiąc, mocno przeciętna. Podczas mojego niedługiego życia (mam 19 lat) na raka zmarł mój kolega (był w moim wieku), a drugicego ledwo co wyleczyli z białazki... Jak tak dalej pójdzie to za pare lat szykuje się mała "epidemia"...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ... dlaczego dobrzy ludzie tak szybko odchodzą, i w taki bezsensowny sposob...

Ukryta Zawartość

Kilka dni zastanawiałem się nad tym, czy uzupełnić opis "O mnie". Z powodu zmian regulaminu utraciłem możliwość pisania na forum. Doszedłem do wniosku, że uzupełnię, bo warto... Lektura niektórych wpisów w tym poście zmusiła mnie do rewizji tego poglądu. Nie warto. Założyłem wątek w zakładce "Bocznica", by dać wyraz osobistej reakcji na śmierć siatkarza. Niestety, wywołał on u niektórych nadprodukcję żółci. O ile pamiętam, nie ma obowiązku komentowania w każdym wątku i przęciętnie zdrowy człowiek może - bez wielkiego wysiłku - omijać takie wątki. Może również zakładać własne, nawet takie, o studiowaniu statystyk śmierci.

Jeszcze jedna refleksja - nie z każdym jest sens dyskutować i nie każdego warto wysłuchać. Mądrzejszy o to doświadczenie zamykam przeglądarkę.

>Może również zakładać własne, nawet takie, o studiowaniu statystyk śmierci.

raczej nikogo takie watki nie beda obchodzic bo to w koncu forum o AUDIO . .. jesli jednak juz ktos zaklada watek o smierci kogos tam to dodalem w nim ciekawa statystyke, ktora dla wiekszosci czytajacych bedze ciekawsza od informacji o zgonie siatkarza bo 99% czytajacych nic nie obchodzi smierc sportowcow.

Od takich inforamcji jest www.onet.pl a nie audiostero.pl - szkoda ze admin tego forum jest innego zdania.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.