Skocz do zawartości
IGNORED

PIONEER VSX-1015 wrażenia....

Barthezz

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy później...

wiec, ja mimo wielu wrecz negatywnych opini na tym forum zdecydowalem sie na odsluch tego ampla i poxniej jego zakup. Sluchalem wszystkiego co kilka miesiecy temu bylo chwalone, poczawszy od denonow 21xx 19xx, harmana serii 2 i 4, onkyo, marantaza, yamahy a nawet CA540. Dodam, jednak, ze moim typem byly troche zpecyficzne glosniki, cala seria Dali 6 i dali 2 natylach plus concept sub i centralny dali. O dziwo IMO najslabiej zagraly w tym zestawie Denony lacznie 2106 (mam nadzieje, ze nie myle modeli, odsluchy byly robione ok lutego marca 2006) po prostu zabrzmialy mdlo, nie neutralnie ale mdlo. Super zagral CA ale w polaczeniu z Dali i moja muzyka jakiej slucham, mocny rock i pop, techno i praktycznie wszystko poza jazzem i klasyka, bylo to za bardzo neutralne. Niezle graly onkyo i yamahy, ale...... Pioneer 1015 dla mnie zagral najlepiej i moim zdaniem w kinie dalbym mu 4 a 5 w kinie. Do tego system autokalibracji pomieszczenia jest naprawde super, praktycznie wnioslem do ustawien automatu jedna poprawke.

dla uzupelnienie, jako naped stosuje samsunga HD950

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.