Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizor lcd 32lx50 panasonic

blokier41

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie,chciałbym poinformować że sprawdzałem w jaką matrycę został wyposażony mój tv 32LX50 i właściwie nie wiem czy cieszyć się czy płakać.Matryca samsunga o symbolu LTA320W2-L03 made in korea.

Sprawdziłem w necie i okazuje się że,ma ona następujące parametry:

Color 16,7M colors

Contrast 1000:1

Response Time 8 ms

Luminace 500cd/m2

Proszę o informacje czy panasonic wytwarza wlasne matryce lcd czy korzysta z cudzych.

https://www.audiostereo.pl/topic/21940-telewizor-lcd-32lx50-panasonic/

Od pewnego okresu noszę się z zamiarem kupna tego LCD. Niestety promocja w sklepie (nie) dla idiotów w Galerii Dominikańskiej, we Wrocławiu się skończyła i tv kosztuje teraz 5999 PLN, na Bielanach w ogóle go nie ma, a w RTV EURO AGD jest jeszcze o 300 zł droższy.

Ładnie prezentuje kolory, ale mam wrażenie że Sony i Samsung trochę lepiej radziły sobie z ostrością obrazu. Ciekawe ile będzie kosztował 32lx52???

witam

32 lx 50 dostaniesz za 5299 zł - i to jest extra cena

ważne ,że są w tej cenie.

Zauważyłem , że coraz częściej pojawiają się ceny- ale sprzetu nie ma.

Super jest też nowa cena na 26 LX 50 Panasonic - 3899

Paanasonic ma mniejsza kontrast na pierwszy rzut oka. Ale ma znacznie więcej widocznych na ekranie niż Samsung oraz wspaniałą płynnośc dzięki temu obrazu. Obraz jest plastyczny , nie trzeba wachlować cały czas pilotem.

pozdrawiam

i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.