Skocz do zawartości
IGNORED

Dzisiejsza audycja w radio Jazz

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś o 21 w radio Jazz tradycyjna 2-godzinna audycja audiofilska redaktora Stryjeckiego.

Na forum hfim można zadawać pytania, na które postaramy sie odpowiedziec na antenie (podobno ma być/już jest specjalny wątek).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

https://www.audiostereo.pl/topic/22338-dzisiejsza-audycja-w-radio-jazz/

Panowie bardzo prosze o podpowiedz. Radio Jazz nadaje w internecie. Mozna je odbierac w dosc kiepskiej jakosci za pomoca Winampa lecz do wysluchania audycji mowionej jakosc transmisji jest zupelnie wystarczajaca. Oto link:

Ukryta Zawartość

I teraz pytanie - czy to jest ta wlasnie stacja co nadaje ten smieszny audiofilski program czy tez moze zaszla tu zbieznosc nazw.

Ukryta Zawartość

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -będzie Elberoth :)

Ukryta Zawartość

Bardzo powaznie zastanawiam sie nad zasadnoscia umieszczania audycji na sieci - raz ze informacje tam podawane (a wlasciwie bardziej ich brak) jest do zobaczenia w necia, a po drugie jak ktos napisal jest juz polaczenie przez internet z audycja (nadawane mono i z kilku minutowym przesunieciem czasowym). Oczywiscie jak bedzie potrzeba to jest calosc nagrana i mozna to wpakowac na siec.

pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Kasznka

zanim wrzucisz to napisz mi maila ze wrzucasz.

Wrzuc na server pod taka sama nazwa jak tamta audycja.

Reszta

Zasady sciagania sie nie zmieniaja. Wszystko napisane jest w poprzednim watku o radiu jazz.

Dwuch wersji nie bedzie albo z chcecie z pitu pitu albo bez. Decyzja nalezy do was. Jesli juz naprawde zainteresowanie bedzie ogromne to moge tez rzucic calosc na toorenta wtedy zrobie dwie wersje. Na serverze http jest tylko 90 mb wolnego wiec albo jedno albo drugie. Oczywscie z tootrenta bedzie szlo pare razy wolniej ale beda dwie wersie z http bedzie szlo pare razy szybciej ale za to bedzie jedna wersja.

Jaka jest wasza decyzja??

Jest godzina 20:29 - zaczynam zgrywac na kompa - czyli jak wszystko bedzie ok. to ok. 23 powinno byc na sieci. Nie do konca jestem dzis pewien predkosci netu u mnie bo z tym to roznie bywa, a po drugie - mlody2 daj znac czy po 23 mozna wrzucac - potem odpada bo ide na 6:00 do robotki - czyli wtedy jutro.

Pozdrawiam kaszanka7

Wszystkich uprzedzam ze zgrywaja to tylko na swoja wlasnosc odpowiedzialnosc - jak pisalem wczesniej mialem opory przed zabawa z ta audycja.

Kasznaka

Spoko wrzucaj kiedy chesz tylko tak samo nazwij plik jak tamten i nie bedzie problemu.

Obowiazuje zasada taka sama jak poprzednio. Wysylacie maila na [email protected] ( tresc i temat nie ma znaczenia, nie zadawajcie tam tez zadnych pytan ) w odpowiedzi dostajecie maila z linkiem do sciagniecia.

Pozdrawiam

re14sato - mowie o tym ze w audycji duzo muzy - troche gatki - a z ciekawych rzeczy moze kilka zdan. Co mnie obchodzi to ze gosc ma wyrozumiala zonke - ja tez taka mam - czy to odkrycie Ameryki ze sprzet za kilka duzych baniek moze grac kaszaniasto, a za calkiem male pieniadze - moze zagrac fajnie - odebralem ta audycje jak cos co przypomina gume do rzucia - ciagnie sie i ciagnie, ale to tylko moje odczucia.

pozdrowienia

Mysle ze nie tylko ja, ale wiele osob ma problemy z ortografia kiedy siada do pisania po sieci - oczywiscie nie GATKI - tylko gadki

Ze swojej strony chce rowniez podziekowac Kaszance za inicjatywe. Taka dedykacja wkladu pracy i pozytywnej partycypacji w forum jest szczegolnie mile widziana przez forumowiczow zamieszkalych zagranica.

Nie ujmujac kaszance i przy calej skromnosci ja tez sie przysluzylem. Kaszanka zgrywa, a odemnie z servera to sciagacie. Bez kaszanki zgranych audycji i mojego servera pewnie tej inicjatywy by nie bylo:)

Tak czy siak milo sie nam wspolpracuje:D z kaszanka:D hehe

Pozdrawiam i milego ssania:)

ja również dziękuję i mam pytanko - w 29 min. audycji panowie puszczają utwór zespołu/ artysty który nazywa się "stiwi den". Chciałem tego więcej posłuchać, szukałem jako Stevie Dan, Daan, Dahn, Daen i jeszcze parę innych ale coś kiepsko. Źle szukałem czy jeszcze jakoś inaczej się to pisze?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.