Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa rewelacja I.C.-Bodo_Z-S.E1

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Bodo Z>>>

cena 400 zł za diy to troche sporo.

moze bys zdradził skad go masz i wspólnie zamówimy szpule lub dwie.

napewno wyszło by taniej.

chyba ze nie chcesz zdradzic, to zorganizuj forumowe zamówienie

stmaniak, 24 Lis 2005, 20:05

>Bodo Z>>>

>cena 400 zł za diy to troche sporo.

>moze bys zdradził skad go masz i wspólnie zamówimy szpule lub dwie.

>napewno wyszło by taniej.

>

>chyba ze nie chcesz zdradzic, to zorganizuj forumowe zamówienie

:):):)

Bodo kupuje specjalistyczną aparaturę medyczną i rozbiera ją by dać Ci super kabelek. Nic wiec nie stoi na przeszkodzie byś i Ty kupił jakąś machinę i sprzedał potem forumowiczom. Czuję, że będzie niezła gradka:):):)

Ja już się rozglądam. Będę rozdawał za darmo:):):)

Emesze-> nie porównywałem z S.O.. Cały czas krążą po ludziach. Porównywałem z Argentum, A.Q. ARelectronics, Abey Road, Linn silver.

Miczq, 25 Lis 2005, 00:10

>Hmm a czym ta linka poza cena rozni sie od linki srebrnej proby 925 na bizuterie?

:):)tym, ze nie jest do produkcji bizuterii, ma wyższą próbę niż 925 i....

Tak linke srebrno tez z drutow mozna kupic za grosze proba 930 mysle ze ta ze zdiec nie moze byc wiekszej bo by sie starala w kablach audio jest stosowana 4n ale jest zrobiona tak jak kabel antenowy im wieksza proba tym bardziej miekie ale zapenwne nie kazdy drut gra dobrze tzeba by bylo zrobic test

IC Bodo jest bardzo dobrym kabelkiem. W przeciwieństwie do SO jest gładki i płynny. Tutaj już gra muzyka:) Barwy instrumentów są ok., pasmo przenoszenia nie jest obcięte czyli bas jest dobry. Ale jest oczywiście jakieś ale. Bodo to nie Hi-End bo gra płasko tzn. dwuwymiarowo. Ma jakieś zapędy "na głębie" ale niestety to nie jest to. Nadal uważam, że Cardas Neutral Ref. jest lepszy bo chociaż też trochę "płaski" to jednak lepiej nasycony w średnicy. Nie mówiąc już o tym, że moje amerykańskie, srebrne DIY za 600 pln jest też od niego lepsze, chociaż to żadna rewelacja w porównaniu do najlepszych kabli na rynku:)

PS.

A jednak czystość materiału oraz budowa kabla jest ważna a nie wtyki czy izolacja:)

No coz od dzis od 13 cwicze nordosta red dawna ale sie jeszcze nie wypowiadam bo poki co muza tylko pograła w "tle" a ja miałem kupe innych zajec...Piotrek608 niekiedy chodzi tez spać...Po jutrze conieco skrobnę jak wypada porownanie do ICbodoZ

IC Bodo mam juz osluchany.

Przy okazji Arek mial go przez jeden dzien i jego opinie juz znacie.

Kabelek jest detaliczny,dzwieczny i muzykalny. Bas ma niezly, zroznicowany, schodzi nisko choc moglby byc jeszcze lepiej kontrolowany. Scena nie jest za szeroka, bardzo spojna, taka nie za duza i nie za mala. Tak jak napisal Arek, glebokosc nie jest najlepsza, ale i tak nie jest najgorzej.

W swojej cenie nie ma zadnej konkurencji. Sa kable lepsze, ale trzeba za nie slono zaplacic.

>Lutek

Przeslij mi swoj adres.

-> Piotruś608

Nie mogę się doczekać twojego porównania Bodo_Z-S.E1 kontra Red Dawn

U siebie podłączone mam:

Bodo się między pre-amp

Red Dawn między cd-pre

podłączenie odwrotne tak jak mówiłem wcześniej powoduje:

zawężenie sceny, mniejsza kontrola basu, góra cofnięta i mniej detaliczna

także widać w bardziej wrażliwym miejscu (cd-pre) RD wyparł Boda

muzykalność w jednym i drugim przypadku nie poczułem różnicy

pozdr jodel

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.