Skocz do zawartości
IGNORED

Motyw przewodni w Reklamie SONY

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Mały apdejcik - można na przykład kupić tutaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) za 14$ tylko nie wiem czy wysylaja do polski, tak na marginesie to wogóle nie mam doświadczenia z kupowaniem w zagramanicznych sklepach.

Pzdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>i_nemes

Dziękuję znalazlem Nicka Dreak'a jednak jeszcze między nami nie zaiskrzyło. W przypadku Gonzaleza to było jak uderzenie łopatą :) w głowę. Nie wiem czy to teksty, jego głos, czy coś innego. Co ty o tym sądzisz ?

Proszę bardzo moll :)

Heartbeats

One night to be confused

One night to speed up truth

We had a promise made

Four hands and then away

Both under influence we had divine scent

To know what to say

Mind is a razorblade

To call for hands of above to lean on

Wouldn't be good enough for me

One night of magic rush

The start: a simple touch

One night to push and scream

And then relief

Ten days of perfect tunes

The colours red and blue

We had a promise made

We were in love

And you, you knew the hand of a devil

And you kept us awake with wolves teeth

Sharing different heartbeats in one night

miłego śpiewania :)

No dobra Panowie, żarty się skończyły - znalazłem polski sklep z Gonzalezem

Ukryta Zawartość

ale.... niestety nie moge sprawdzić cen, ponieważ żeby sprawdzić ceny trzeba być stałym klientem tego sklepu, czyli dokonać chociaż jednego zakupu. Teraz rola należy do was, niech się odezwą ci, którzy tam kupowali i mogą powiedzieć ile będzie kosztował:

1. CD "Veneer"

2. LP "Veneer"

3. CD "crosses EP"

4. LP "crosses EP"

Jesteśmy już bliżej niż dalej :)

p.s.

przeszukałem wszystkie polskie sklepy internetowe z muzyką, ten jest jedyny który ma Gonzaleza.

Ukryta Zawartość

Heban -->

skromnością to Ty nie grzeszysz... "przeszukałem wszystkie polskie sklepy internetowe"... hahha

no to może to sprawdź ten --> www.smstep.pl --> mają pozycje nieosiągalne w innych sklepach typu vivid/gigant/fan/stereo etc...

sklep sprawdzony - zamawiałem tak kilka singli...

zdezintegrowany_3PO

ps. mają gonzaleza tyle, że cena niezbyt rynkowa...

>Nie wiem czy to teksty, jego głos, czy coś innego. Co ty o tym

>sądzisz ?

Piosenka jest przecudowna, co tu gadac;). Na 'powalenie lopata' wielki wplyw moglo miec to, ze bylo tak naprawde moze subtelne - ta piosenke kazdy, kto oglada w telewizji chocby prognozy slyszy dwa razy dziennie, co mozg skutecznie przygotowuje na przyjecie 'ciosu lopata';), ktory tak naprawde ciosem lopata nie jest. Nie ma jednak sensu przeciez analizowanie estetycznych skladnikow przeboju;), na jego przebojowosc sie skladajacych (choc moze akurat w tym wypadku by sie dalo). Piosenka jest czad i tyle.

Drake'a najbardziej na poczatek polecam plyta Bryter Layter, to arcydzielo.

Pozdrawam.

>zdezintegrowany_3PO

>skromnością to Ty nie grzeszysz... "przeszukałem wszystkie polskie sklepy internetowe"... hahha

>no to może to sprawdź ten --> www.smstep.pl --> mają pozycje nieosiągalne w innych sklepach typu

>vivid/gigant/fan/stereo etc...

>

ojej tylko sie nie posraj z tej radości.

Dla wszystkich purystów językowych: przeszukałem wszystkie polskie sklepy z wątku

Ukryta Zawartość

a jest ich 46

natomiast dziękuję w imieniu tych których to wali czy pominąłem twój audiofilski sklep, w znalezieniu płyty Gonzaleza.

znormalizowany_Heban

Ukryta Zawartość

>i_nemes

>ta piosenke kazdy, kto oglada w telewizji chocby prognozy slyszy dwa

>razy dziennie, co mozg skutecznie przygotowuje na przyjecie 'ciosu lopata';), ktory tak naprawde

>ciosem lopata nie jest.

mając na myśli cios łopatą w głowę sugerowałem się raczej całą płytą, nie tylko tym jednym kawałkiem. Ale oczywiście zgadzam się z tobą, że płyta może wybitna nie jest, ale słucha się sympatycznie. Mi osobiście najbardziej podoba się kawałek : "Crosses". Moim skromnym zdaniem to najlepszy utwór na tej płycie.

p.s. dla zdezintegrowany_3PO

- nie sprawdzałem wszystkich producentów łopat, ciosy w zależności od producentów mogą się różnić,

- "płyta może wybitna nie jest" - moim zdaniem, a może i jest

- "crosses" to WEDŁUG MNIE najlepszy kawałek* na płycie - opinie innych mogą się różnić

*kawałek - popularnie - utwór muzyczny.

Heban --> wyluzuj ;)

Ja też nie znam wszystkich sklepów w sieci, a czy ten jest audiofilski to nie wiem.... ale wiem jedno... jest kur...wsko drogi!!!

Zamawiałem tam raz i to tylko dlatego, że mają pozycje bardzo trudno osiagalne...

zdezintegrowany_3PO

ps. nie popuściłem ze śmiechu... to w kwestii formalnej

Trzeba poszukać dalej .... byłem dziś w MediaMarkt.... niestety nie ma Gonzaleza:( ... ale za to rzucili Queen Innuendo - wydanie z 1991! za jedyne 34,99 PLN :) wiec skorzystałem :)

a Gonzaleza wcześniej czy później się kupi za rozsane pieniądze... na pewno nie za tyle co smstep :(

zdezintegrowany_3PO

Słucham sobie właśnie tego Jose Gonzaleza i płyty "Veneer", na której jest i "Heartbeats" i nie widzę tam nic nad czym koledzy się tak zachwycają. Dla mnie to jeszcze jeden typowy "nudziarz" nagi tarze grający, czy też brzękający.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.