Skocz do zawartości
IGNORED

RADIO JAZZ 4 XII 2005

kaszanka7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam pozwolilem sobie zadzwonic bezposrednio do Pana Stryjeckiemu i ku mojemu, mam nadzieje ze i waszemu, milemu zaskoczeniu uzyskalem zgode, a nawet przyklask na nagrywanie i udostepnianie audycji. Dlatego mysle ze jutro jak bedzie dobre polaczenie audycja bedzie dostepna na stalum miejscu.

Pozdrawiam kaszanka7

Ps. Adas dzis 5, ale mysle ze on szykuje forme na Olimpiade, bedzie dobrze.

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

https://www.audiostereo.pl/topic/23002-radio-jazz-4-xii-2005/

Audycja jest teraz zgrywana na kompa, a jak bedzie dostepna na sieci to dam znac. Odpisal do mnie Pan Stryjecki i rzucil pomysl powstania archiwum u niego na serwerku. Jezeli bedzie juz decyzja gdzie i skad to zgrac to dam namiary na miejsce.

pozdrawiam kaszanka7

Nooo, wreszcie, Redaktor stanął na wysokości zadania. Niech jeszcze tylko zacznie pisać sztywne i przemyslane scenariusze do audycji oraz pogoni tą gnuśną panią, która nie podjęła działania.

dudivan - nie, mysle ze tak nie jest, rozmawialem z Panem Mackiem i bardzo byl zainteresowany i zadowolony pomyslem nagrywania audycji. Pisal do mnie ze, na 99% nie ma problemu, ale mial to potwierdzic i tu od kilku dni czekam i nic.

Pozdrawiam kaszanka7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.