Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

komentatorzy rzeczywiście irytujący, wszystko w jednej tonacji, bez przerw, pauz, nadają jak z automatu, po półtorej godzinie takiego bełkotu człowiek ma dość, idzie na womit, a wystarczyłoby trochę postawić na inteligencję widza, nie opisywać jakiś rzeczywistości które dobrze widać i trajkotać jak katarynka - mnie wykańczają te wielkie rozterki typu: czy jedzie na oponach z tej mniej lub bardziej twardej mieszanki i tak w kółko

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

na bbc jest genialny komentarz - tylko niestety chyba w pl niedostepny a bbc chyba poza uk niemozna odbierac - "studio" mobilne to Eddie Jordan, David Coulthard oraz trzecia osoba ktorej nieznam a momentarz wyscigu to Martin Brundle i Jonathan Leggard - ostatnio Eddie Jordan "zgadl" ze kwalifikacje wygra Alonso a do tego w niedziele ze Hamilton wygra na luzie :D - co lepsze, po kwalifikacjach byl w stanie poinformowac co sie dzieje z Felippe nieodrywajac ust od mikrofonu - zapytany przez Coultharda skad to wie przeciez nawet sie z miejsca nieruszyl - powiedzial ze ma swoich informatorow :DDDD ( ktorzy w dodatku przekazali mu info chyba telepatycznie :D ) - boska tez byla rozmowa z Berniem przed wyscigiem :

Eddie:

Bernie czy podpisales juz konkordat ?

Bernie:

Nieumiem pisac :DDDDDDDD

Eddie:

A ja poprostu myslalem ze niemozesz zaplacic ( byla taka troszke wymiana bo bylo 2X couldn't :D )

Bernie:

To tez :DDDD

Jutro duża konferencja prasowa BMW, podczas której, jak chodzą plotki, zespół ogłosi wycofanie się z rywalizacji.

Zaproszenia rozdawane są pod egidą "aktualnych udoskonaleń w sporcie motorowym", przybyć ma cała śmietanka teamu BMW, która deklaruje ogłoszenie "ważnej wiadomości".

Czekamy.

No i dobra, pies tam trącał BMW, ale co z Roberto?

Jak obstawiacie, gdzie wyląduje? Powrót do Renault, gdzie zwolni się jedno miejsce, może i dwa?

No chyba nikt zdrowy na umyśle nie będzie tam dłużej trzymał beznadziejnego Piqueta, a też przejście Alonso do Ferrari jest już "prawie" pewne, no chyba że Raikonenowi się jeszcze w dupie odwróci...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Reikonnen z Massą są już zatwierdzeni w Ferrari na przyszły sezon (abstrahując od aktualnego stanu Massy).

To będzie bardzo ciekawa sytuacja, tak czy inaczej. Osobiście, trochę się martwię o miejsce Kubicy w dobrym teamie, chyba, że McLaren wypowie Kovaleinena.

Co do wymówek BMW- to oczywista ściema i koniunkturalizm. Być może kompromitujące wyniki przekładają się na spadek sprzedaży marki o sportowym, było nie było, imidżu do tego stopnia, że decyzja podjęła się sama. I faktycznie- pies ich trącał. Nie potrzeba nam krętaczy i demagogów w sporcie.

Moje typy do wystrzelenia w kosmos, to na pewno Piquet i Kovalainen.

Raikonen podobno odchodzi do rajdów (chociaż kontrakt z Ferrari na przyszły rok też podobno ma)

Massa prawdopodobnie wydobrzeje i wróci, co nie zmienia jednak faktu, że jak na Ferrari to zawodnik raczej taki sobie i nie wiem co on tam jeszcze robi. Teraz kwestia kto na czyje miejsce miałby wskoczyć... Red Bull wydaje się zadowolony z obecnej obsady i pewnie nawet nie myślą o jakichkolwiek zmianach, no chyba że ewentualnie w siostrzanym Torro Rosso. BrawnGP też chyba sobie zostawi dotychczasowych pewniaków. McLaren i Ferrari są raczej poza zasięgiem Kubicy, przynajmniej na razie. No i co nam zostaje "do wyboru"... Chyba tylko Renault, bo dalej to już mamy drugi a nawet trzeci sort zespołów, w których można pół życia przejeździć marząc o podium, że o jakimkolwiek tytule nie wspomnę. Chociaż z drugiej strony w nowym sezonie czeka nas trochę zmian jak np. zabronione tankowanie w trakcie wyścigu, co wymusza z kolei poważne zmiany w konstrukcji bolidów, a co za tym idzie - zmiany w ich zachowaniu na torze i znowu wszystko może się "przypadkiem" odwrócić do góry nogami...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Viniu, 29 Lip 2009, 14:48

>Ja myślę, że scenariusze mogą być dwa: do Renault'a za Alonso (albo Picuet'a) lub do Mercedesa za

>Raikonena, bo żadne inne ruchy się nie zapowiadają..

Huh?? Za Raikkonena od ponad 2 lat w Mercedesie jezdzi Hamilton;)

Wasylak

Kazdy punkt to X milionow dolcow z praw do transmmisji.

Nie ma punktow nie ma dolcow.

Dodatkowo zdobyty tytul to tez xxx milionow dolcow.

To jest biznes a nie chec charytatywnego wkladu w rozwoj motosportu.

No ciekawe czy jeszcze mu jaja nie oklapły ;)

Z drugiej strony jeszcze ciekawsze jest to czy w Ferrari nie ma nikogo innego na miejsce Massy tudzież Raikonena...

Będzie ciekawie, co jak co ale Schumi potrafi jeździć bolidem :)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

oficjalnie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - mysle ze w hiszpanii pojdzie wystarczajaco biletow i bez Alonso :DDDD

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.