Skocz do zawartości
IGNORED

Zostałeś wyrzucony z tego forum

majo

Rekomendowane odpowiedzi

Zostałeś wyrzucony z tego forum

Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji

taki komunikat obaczylem po krotkiej dyskusji z Panem Redaktorem Stryjeckim na forum hfm.pl.

Nie zostałes wyrzucony z tego forum, tylko Twój idiotyczny wpis, którego się po prostu należy wstydzić. Na każdej witrynie internetowej obowiązuje zasada zachowania odrobiny kultury, a z tej strony znaja majo też ludzie z Lukara. Zanim wyślesz posta, przeczytaj go.

Pozdrawiam wszystkich!

to zostalem wyrzucony czy nie? o co chodzi i dlaczego musimy to sobie wyjasniac tutaj, a nie na forum stryjeckiego, ktory to stryjecki, jesli twierdzi, zem byl niekulturalny u niego, powienien moja niekultularnosc tutaj zacytowac. prosze bardzo cytowac doslownie, redaktorze. przecieciez nie chodzi w tym wszystkim o bryzdkie slowa, prawda?

Majo, jesteś głupi, czy takiego udajesz?

Jeżeli byłbyś usunięty z forum, nie mógłbys na nim pisać, a robisz to przez cały czas, od pierwszego swojego postu tutaj i pierwszego tam.

Na forum hfm nie ma żadnej cenzury. Możesz wpisac dowolne słowo. K...a, c..j i co zechcesz. To, że ludzie nie piszą takich rzeczy oznacza tylko, że mają odrobinę godności i szacunku do siebie. Można jednak obrażać pozostałych uzytkowników innymi zestawami liter. Zastanów sie nad sobą. Święta ponoc temu sprzyjają.

To, że takie chwasty jak Ty powinno się wyrywać nie oznacza, że sie wyrywa. Wiele osób stąd chciałoby miec taka mozliwość...

KONIEC DYSKUSJI.

Dobranoc.

Wszyscy są jakoś nadzwyczajnie podnieceni (oprócz Qubrica, który podniecony jest zwyczajnie). Jednak ten stan szczegolnie zaznacza się w kręgach szanownych reprezentantów pisma HFiM. Ewidentnym jest wpis red. Stryjeckiegoi ostatnio obserwowany mniej kremowy niż zwykle styl józwy maryna. Czy za zbliżającym się Nowym Rokiem czai się jakaś czarna wizja ? Oby nie, zyczę prosperity.

A ja palę faję, żuję gumę...

jotesz, 21 Gru 2005, 11:48

>dzięki za wątek - dowiedziałem się o kolejnym ciekawym forum - może coś odświeżającego znajdę...

>Pozdrowienia

O jakim forum mówisz ?

Pewnie HFiM. Paaanie, tam wężowisko kablarzy się wije, zajrzałem kiedyś raz i uciekłam, nawet się nie próbowałem rejestrować ! Cięgiem ino jak sieciówka i jaka sieciówka.

dudivan, 21 Gru 2005, 11:33

>Wszyscy są jakoś nadzwyczajnie podnieceni (oprócz Qubrica, który podniecony jest zwyczajnie).<

Tylko kiedy widze takie dłuuugie wijące się po podłodze... kable...

Ale akurat nie teraz. Moje podniecenie w ostatnich watkach wygląda raczej na stężenie pośmiertne.

A w ogóle to mógłbyś czasem powspółczuć. Nie masz pojęcia jak trudno być "Qubrickiem" ;)

Nie tak do końca... Zauważ ze Qubricka atakuje się za wszystko... Jak opier..la to za to. A jak nie opier..la - to też za to.

Nie wspomne już o tym że opozycja do Qubricka jest w dobrym tonie. Jak by się jeden z drugim yntelygent czuł gdyby (odnosząc sie do słów Jar1) przyznał, że gówno smierdzi, zamiast zaproponować nad tym głeboką dyskusję?

Masz oto jednego z nich, wszelako w ciekawszej odmianie, bo nie odrzucającego proponowany dyskurs z pozycji intelektualnej a estetyczno-zmysłowej. Ta, jako jawiąca zarys ewentualnej perspektywy na przyszlość, może być dla ciebie nadzieją.

Qubric, 21 Gru 2005, 22:26

>Nie tak do końca... Zauważ ze Qubricka atakuje się za wszystko... Jak opier..la to za to. A jak nie

>opier..la - to też za to.

obawiam się że inteligentny forumowicz naszych czasów (wiem wiem innych nie ma) to taki który jak baran odmienia w różnych niuansach jedno obowiązujące zdanie

zasadnicze róznice w podejściu do zagadnienia nie są mile widziane

dość ostro widać to zwłaszcza na przykładzie Qubrica- gdyż poza wszystkim

(sorry- to naprawdę nie wazelina :-)

bystry to gość i rzeczowy- jak wiadomo

żwirek, 22 Gru 2005, 08:26

Qubric, to bardziej osobowość wirtualna, reakcja na forumowiczów górnolotne wypady w dalekie przestrzenie intelektu. Które to wypady zazwyczaj bywają niepotrzebnie pompatyczne i nieadekwatne do omawianych na forum zagadnień.

Taka reakcja - na forumową fanfaronadę - w stylu warchoła.

>Qubric, to bardziej osobowość wirtualna, reakcja na forumowiczów górnolotne wypady w dalekie

>przestrzenie intelektu. Które to wypady zazwyczaj bywają niepotrzebnie pompatyczne i nieadekwatne do

>omawianych na forum zagadnień.

>

>Taka reakcja - na forumową fanfaronadę - w stylu warchoła.

O kurna, to dopiero pompatyczne. Antyintelektualizm intelektualny..podbarwiany tu i ówdzie folklorem gnojówki za stodołą-)

Jaruś - to oczywiście było w ramach podlizania się różnym takim Puchatkom, Palom55, Electro i podobnym - taka chwila słabości ;)

Tutaj czytałbyś wyłącznie dyskusje Jazza :-) o uwodzeniu, myciu się i wspaniałym rozwoju kulturalnym USA; Jozwy Maryna o drogich alkoholach dla snobów, cygarach i dręczącej go komunie od trzech pokoleń wstecz; Zydelka o jego złotym Rolexie, Darkula o pierwszym inteligencie RP.

Jeszcze kilku innych osobników o brzmieniu kabli w cenie CDP.

Oraz wszystkich popiardujących pospołu z nimi o wstrętnych czerwonych, duszących wolność - włącznie z Twoimi żalami na brak srajtaśmy za komuny... Nawet takiego jedenego, który pisze doktorat na temat funkcjonowania gospodarki w warunkach szoku (czyli jak balcerka 230V pier...ło??? :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.