Skocz do zawartości
IGNORED

W co gracie w długie zimowe wieczory?

parantulla

Rekomendowane odpowiedzi

>Tylko cpm/a. Vq3 jest dla starych dziadków, wolne :-)

otorz to . . .

a niektorzy nie rozumieja jak mowie, ze np. CS nie wymaga zadnego skilla a nawet go zabija - sprawdzone na sobie, grajac 3 miechy w cs spadl mi skill w q3 jak bym nie gral z rok ;)

>Quake1 był świetny pod warunkiem, że jest możliwość grania z ludzmi na Twoim poziomie.

kazdy quak po sieci byl i jest swietny, a tylko grajac z lepszymi od siebie mozesz sie czegos nauczyc - ofc. pod warunkiem, ze roznica nie jest tak duza, ze np. na q1dm4 ciagle ladujesz w lawie i nie wiesz dlaczego :)))

jejku.. a co to ten cpm/a ? ja znam tylko cp/m (ciekawe czy ktos pamieta co to jest? ;) przez ten watek zachcialo mi sie pograc w cos :) i zamowilem IŁ2 Sturmovik :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Z tym Lukarowym turniejem w Q3 to świetny pomysł, z dwa latka temu sam dużo pykałem. Wszyscy na mnie polowali bo miałem nick o.Tadeusz Rydzyk :))

Teraz czasami zagram w Unreal Tournament 2004 i w Q4, a pare lat temu straciłem pół roku życia na Diablo II

borrrys, 2 Sty 2006, 12:28

>Z tym Lukarowym turniejem w Q3 to świetny pomysł, z dwa latka temu sam dużo pykałem.

z całym szacunkiem, może jacch i Teo się włączą w wirtualnym pojedynku :)

nie znam tych Szanownych Kolegów, choć trochę strach się włączać między młotek i kowadło..

->foxbat

Ściągnij sobie klienta HyperLobby i zapraszam w przestworza ;) Tylko jeszcze drobna rada: nie zaczynaj nauki na samolotach znanych powszechnie jako UFO (są to głównie Ła5, Yak3, Bf109G6AS). Nie dość że na starcie stracisz poważanie, większość ludzi zacznie cię bez pardonu spuszczać, to jeszcze niczego się nie nauczysz ;) Ja miesiąc temu zacząłem od FW190A5, a teraz latam na zmianę P39N1 i Bf109F4. Kobra jest bardzo ociężała przy małych prędkościach, jak startuję to zdarza się że przeciwnik pyta się mnie czy jestem gotów do walki, jak bym latał na La5 nie było by miejsca na taką kurtuazję. Największą satysfakcję mam jak trafię gościa na head to heada z 37mm armaty (statystyka trafień to jeden pocisk na 40) i mój przeciwnik napisze mi NICE SHOT, RESPECT. Zapraszam do naszego elitarnej grupy latających na P39 (oj, niewiele nas ;)

Ach, i dobry Joy polecany.

Zresztą co ja się tu produkuję, w razie czego zapraszam na priva (w o mnie ;)

PS. Fajny nick, Mig 25 Foxbat, ruscy zawsze mieli dziwne pomysły, samolot zbudowany w 80% ze stali niklowych, owiewka topiła się przy przekroczeniu 3 Macha, a i tak Migi nie doganiały SR 71 ;) Ale to oczywiście oftopic :]

I love the sound of crashing guitars

Micke 13, niewiele osob poznaje sie na tym nicku (tak tak to od MiG25 :) Ale nic mnie nie drazni tak jak pisanie MiG przez male "g" :> i to przez pasjonata lotnictwa :D Co do IŁ2 to czekam az dostane przesylke (bedzie to normalny IŁ2 Sturmovik bez dodatkow, narazie :), a na latanie w sieci przyjdzie czas, baaardzo dawno nie bawilem sie symulatorami na komputerku ( ostatnio Gunship2000 jeszcze na Amidze wiec to musialo byc gdzies przed rokiem 1994, wiec jak widac nie mam doswiadczenia :) choc gralo sie kiedys we wszystkie produkcjie Microprose (kto to jeszcze pamieta). A odkad z nowym lapem dostalem WinXP mam szanse spokojnie poinstalowac jakies gierki :) Joy'a mam dostalem w prezencie pod choinke :D Nie jest to coprawda jakis hi-end, ale dosc dobry Saitek :) Co do symulatorow zobacz co maniacy moga sobie sami napisac :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (wpelni darmowy symulator lotu)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Heheh no to ja sie pochwale czymś :D Muce w Tactical Ops i gram w klanie 6on6 do drabinki pl ClanBase =) Moze ktoś chętny 1on1 :P:D?? A co do Q3 mozemy pyknąc turniejek :D Ja co prawda niegram w to ale od Tacticala wprawe mam do wbijania headshotów :D hyhy

Pozdrawiam

->foxbat

He, he, tak oczywiście, przepraszam za tego MiGa ;P Jak widać pasje audiofilskie wzięły jakiś czas temu górę nad lotniczymi. Mam przeczytane po kilka razy trzy tomowe Lotnictwo Wojskowe Rosji wydawnictwa Lampart ale przeczytam raz jeszcze, bo jak widać niektóre rzeczy się już pozapominało ;)

Dodatki do IŁa to tylko oficjalne patche, do ściągnięcia ze strony UBI.

Przestrzegam przed grą która powstała po pierwszym Sturmoviku, mam na myśli Forgotten Battles, to już European Air War był lepszym symulatorem (grałem w to namiętnie bite trzy lata). Pacific Fighters jest jeszcze gorszy :/ Jedyna przewaga tych gier nad starym IŁkiem to grafika (ah, ta woda ;P)

Grając z komputerem niewiele się nauczysz, w tej grze AI zostało potraktowane po macoszemu, choć właściwie to nadaje się do nauki odmierzania poprawki, wyprzedzenia podczas strzelania.

A tu masz forum mojego kumpla z klasy, jest wiele przydatnych informacji o ILe i nie tylko:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I love the sound of crashing guitars

Zdecydowanie GOTHIC 1, gierka już nie nowa bo chyba z 2001 roku. Wspaniała gra RPG, ciekawa kraina, ciekawi ludzie. Przeglądałem komentarze pozostaych osób i nie zauważyłem wzmianki o tym tytule.

Jeśli chodzi o klasykę to z czasów automatów na żetony i monety wciąż gram w gry takie jak nieśmiertelny Mr. Do!, Jackal i doszedłem w nich do mistrzostwa :)

Z samochodówek oczywiscie Rally Championship Xtreme, wielu ludzi nie docenia klimatu tej gry. Słusznie czy nie, szkoda tylko, że niepojawiła się kolejna część. W prawdzie ta sama firma wydała Richard Burns Rally, ale to są dwie skrajnie różne gry.

he he :) a tutaj troche screenow z mojej najnowszej gierki, ktora juz widze, ze BARDZO polubie :>>>

Ukryta Zawartość

ale kurcze trzeba troche japonski znac bo dzis np. przez ok 5 min atakowalem jej odbyt zamiast cipke bo pomylilem kanji ^^ . . . a ona tylko krzyczaka "itai itaiiii DAME ITAIIII" a ja nie wiedizalem dlaczego wrzeszczy zamiast dostac orgazm :/

Ofc gra oraz scrreny dozwolone od lat 18 - gra extremalnie hardcorowa.

Ukryta Zawartość

gdyby ktos mial jakies watliwosci - tak to sa wegorze :>

Ukryta Zawartość

i pomyslec ze 8 lat zmarnowalem na quake'i :D

Ukryta Zawartość

>ale kurcze trzeba troche japonski znac bo dzis np. przez ok 5 min atakowalem jej odbyt zamiast

>cipke

liamik, to chyba grafika do dupy jest jak sie mozna az tak pomylic :)))))))))))))

>liamik, to chyba grafika do dupy jest jak sie mozna az tak pomylic :)))

grafa wspaniala, tylko ze w atackMenu :) napisy sa po japonsku, ale w sumie dosyc szybko mozna sie nauczyc tych paru znakow kanji i juz wiadomo co i jak . . . i gdzie :)

>liamk ty zboczuchu :P hyhy,a tą giere mozna zassac z jakiejs stronki ??

nie ma tak latwo, te gry maja po 2-4 GB :) a czesto pelna plyta dvd. Moze w p2p znajdziesz obrazy plyt ale z gory ostrzegam - ilusion (producent tych gier) zabezpieczyl je tak, ze odpalaja sie wylacznie na japonskim windowsie oraz w ich strefie czasowej gmt+8 :) Ja mam oryginaly zamowione z jp a poniwaz moja druga ojczyzna to japonia (cialem jestem w polsce a duchem tam :) jeden z domowych kompow poswiecilem w 100% na japonie i jest tam zainstalowany japonski windows z fontam kanji i kana wlasnie dla gierek, stron www, softow itp. ktore na polskim czy eng windowsie nie rusza wcale albo nie dzialaja tak jak powinny.

>ja tm wole kulki.

kulki tez tam sa ;) i to roznych rozmiarow . . . sa nawet bile do bilarda (moj rekord to jak narazie 3 kule ^^ tu i 4 tam :) ale juz strasznie piszczala :/ wiec nie experymentowalem dalej.

• 3 miesiące później...

od lat brydż a jak jest trzech to kierki :)

Karty rulez, ledwo się usiądzie a tu świt....?

Klimat, jeszcze przy dobrym napitku, nie-do-wyhaczenia przez gry na PC czy coś.

The odd get even.

Od 1997 r. Championship Manager (2, 3, do 2001/2002, kolejne już mnie nie kręciły), przez jeden rok Quake II - w sieci, sporadycznie różne "zapychacze" - Kulki, Mahjongg itp.

Witam

Ja właśnie jestem po rodzinnej sesji Call of Duty United Offensive (5 osób w LAN'ie), zdarza mi się też pograc przez internet. To w zasadzie jedyna gra na jaką obecnie marnuję czas.

Kangoo, widzę, że nie tylko mnie inne wersje CM'a nie przypadły do gustu tak jak choćby wspomniana 2001/2002, tę akurat uważam za najlepszą. Wiele nocy zarwałem przez tą grę.

Pozdrawiam

liamk

Ta gierke Hentai co wyzej o niej piszesz to bez problemu mozna z sieci sciagac. Nie ma tez problemu z zainstalowanie, trzeba wiedziec jak to zrobic tylko. Powiem szczerze ze nawet mam juz wszystkie pacze do niej i instrukcje gre tez zaczolem sciagac...ale wywalilem wszystko, chyba mnie to nie kreci. Na zywo lepiej :P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.