Skocz do zawartości
IGNORED

Totem Mite, Staff, odsluchy, schematy

systex

Rekomendowane odpowiedzi

wojtekr, 5 Cze 2006, 19:49

skladanie klonow tylko dla nielicznych

/nie wiem jakim cudem zdobyli te glosniki?

mysle , ze watek sie ozywi jak uda sie wydobyc te glosniki z tonsilu

Panowie w związku z zapytaniami na maila czy jest jeszcze możliwość dopisania sie do zamówienia na te glośniki napisze to jeszcze raz:

NIE MA W TEJ CHWILI TAKIEJ MOŻLIWOŚCI, ZAMÓWIENIE POSZŁO TYDZIEŃ TEMU.

Pisze to w ten sposób, bo ostatnio po recenzjach tych głośników dostaję po kilka maili/PW dziennie w tej sprawie.

Sorki, ale nie będę na nie odpisywał.

Pozdrawiam

@lancaster

Szkoda, że też dopiero dzisiaj odkryłem iż wątek ten tak daleko zaszedł. W kazdym razie jak wyjdzie coś z tego zamówienia to ja się pisze na nastepne - jesli oczywiscie ktoś bedzie miał siłę sie za to zabrać. Jak nie to może ja się za to zabiorę.

Pozdrawiam

Panowie ... niedługo będzie może Tonsilowska dostawa mam nadzieje :) A w między czasie może by pomyśleć już o ... STTAF'ach skoro mietki dają radość to STTAf'y ... to będzie jazda ... tylko kto chętny od oryginału żeby zrobić rozbierane fotki ...

Moim zdaniem troche przesadzili z tą ceną ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

GNAKED, 7 Cze 2006, 09:33

>Sambi

>Sądząc po wpisach mysle ze temat sie bardziej rozwinie i chetni sie napewno znajdą.

Tez mam taką nadzieję.

Z innej beczki. Skoro w GB maja tak wysokie ceny na Mite moze by im wyslac kilka par z Polski. ;)

sambi w razie czego slużę kontaktami,"pisz na priva":)

A tak serio to mam nadzieję, ze najgorsze spadło na nas i to zamówienie, a kolejne będą już realizowane na bieżąco. Ale i tak drugiego takiego się nie podejmuję, brrrr. Sami rozumiecie jak słyszę GDN i GDWK to zaczynam lewitować;)

Przed chwilą dzwoniłem do szefa produkcji, wszystko idzie planowo, koniec czerwca.

Pozdrawiam

Dobra, napiszę po szczegóły - ale najpierw zobaczymy co przyslą z ProTonsilu. Jak towar wart był czekania to podejmuje sie zorganizować drugie zamówienie.

A w międzyczesie można już wpisywac nowe zapotrzebowanie.

1. Sambi 4xGDN13/40/2 parowane, 4xGDWK10/80/7 parowane

>lancaster

od żółtych byś to szybciej dostał nawet jakby mieli od zera wszystko wyprodukować ;)

A co do Staff-ów to nadstawiam uszu i oczu... ciekawym co wymodzicie :)

foxbat, głośniki 220zł(komplet z pomiarami), obudowa-tak jak się dogadasz, ele bylo ponizej 300zł z terminalami i rurami. Cewki - jakie chcesz, ja narazie mam Polink 40zł. Kondy ruskie PIO 2,2+0,5uF(zobaczymy co?) i rezystory(na początek metalizowane 2W)

foxbat, wszystko znajdziesz w tym wątku. W tej chwili musiałbym tego szukać tak jak Ty.

Może napisz do Zybla, robi nam obudowy. Rysunek zwrotnicy też gdzies znajdziesz w wątku, tak najkrócej:

Tweeter:

+R3,16ohm, C2,68uF(2x1uF+0,68uF) "-" GDWK10/80/7

+L0,82mH(zmierzone 0,85) "+" GDN13/40/2

Zwrotka ze strony grendela

Ukryta Zawartość

post-6269-100000541 1170294305_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zwrotka jest na stronie 19 tego wątku.

No i zybel robi doskonałe obudowy. Nie ma co się samemu w to bawić jak moze to zrobic profesjonalista. DIY zostanie przy montażu zwrotki i głosników ;).

sambi, 7 Cze 2006, 13:37

>Nikt się nie pisze na nowe zamówienie ??

Ja będę chciał Mite do sypialni w związku z tym zamówię komplet głośników, ale to najwcześniej za miesiąc - półtora.

pzdr

k.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.