Skocz do zawartości
IGNORED

Pilot do CD Pioneera z wyl wyswietlacza

barni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

istnieje w ogole jakis pilot do CD Pioneera w ktorym mozna wylaczyc z pilota wyswietlacz ? Czy ktorykolwiek z pilotow do modeli z gornej polki majacych taka funkcje na czolowce obslugiwal ja rowniez z pilota ? Jezeli ktos ma takowy bardzo prosze o symbol.

Wiem ze bajer, rowniez go nie slysze. Po prostu lubie jak w nocy nic mi po oczach nie swieci w pokoju a jak juz wylaczylem swiatlo to nie chce sobie zebow wybic idac po ciemku do zestawu ;-)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

rozumiem barni ale nic nie poradze - mialem wiele Pioneerow w wiekszosci z najwyzszej polki - modele tej firmy obslugiwaly dwa modele pilotow (mowie o cdekach ze starym logo) jeden z nich mial opcje time bo referencyjne modele czasem nie mialy zadnych przyciskow poza play pause stop search i skip.

No wlasnie, ja tez poszukuje pilota do mojego PD-S801, tz. pilota mam ale jest bardzo okrojony, i chyba nie od tego modelu bo posiada nie dzialajaca funkcje... Z brakiem przycisku do wylaczenia wyswietlacza moge sie pogodzic[jest na panelu], podobnie ze zmiana trybu wyswietlania czasu[tez jest na panelu], cieszko mi natomiast jest sie pogodzic z brakiem przyciskow reapat i shuffle, panel w tym Pioneerze jest dosc okrojony i przydal by i sie wlasnie pilot z tymi funkcjami...

“Kejseren er i garderoben!”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.