Skocz do zawartości
IGNORED

Program pocztowy The Bat pod Linuxem

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem się poradzić speców od linuxa jak sprawić aby mój ulubieniec pocztowy - program The Bat!

'dostał' kolorów?

Sprawa wyglada następująco: Linux - Mandriva, działający emulator Wine - najnowsza wersja + pocztowiec The Bat - legalny.

Po zainstalowaniu batmanka wszystko działa niby poprawnie ale za czorta nie mogę uzyskać kolorowych przycisków (nie ważne jaki styl wybieram), wszystkie przyciski są widoczne jak negatyw.

Dodam, że karta graficzna, sterowniki działają poprawnie.

Może ktoś już spotkał się z podobnym problemem?

https://www.audiostereo.pl/topic/23645-program-pocztowy-the-bat-pod-linuxem/
  • Redaktorzy

U mnie też Nietoperz był No.1 przez baardzo długi czas, ale w momencie pojawienia sie najnowszego Thunderbirda poszedł do pieca. Z importem wiadomości z jednego do drugiego nie ma problemu, więc przesiadka była bezpolesna.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Wyeksportuj wiadomości w The Bat do formatu *.eml a potem zainstaluj w Thunerbirdzie wtyczke Thunderbird Attachment Tools. Dzięki temu w Menu Plik pojawi się opcja Importuj wiadomości. Zaznaczasz maile i ekportujesz

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Będzie trochę OT

Thunderbird bywa kapryśny... niektóre reguły działały niektóre nie, niektóre raz działały raz nie... przy większej ilości maili potrafi się zwiesić, nie mówiąc o czytniku newsów, generalnie w stosounku do panującej o nim opini byłem nim trochę zawiedziony. Wręcz przeciwnie w stosunku do Outlook Ekspresa z którym nie miałem takich problemów od strony użytkowej (pewnie teraz posypią się gromy na mnie, ale od strony uźytkowej nie mylić z bezpieczeństwem OE stawiam wyżej niż Thunderbirda). teraz po przesiadce systemowej (MacOSX) używam Tiger`owego Maila. Prosty i przejrzysty... ma kilka zalet w stosunku do OE i Thunderbirda jak i wad ;)

pozdrawiam

P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.