Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie w Krakowie - lista obecności

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

qrna zyzio jakos nie wiem jak to jest ale mimo wszystko nawet nie pomyslalem o ignorze...jakias taka nieuzasadniona sympatie budzisz...

Adam to fantastyczny:):) pomysl. Skontaktuje sie z Piotrkiem. Pozdrawiam serdecznie. Mozesz rowniez liczyc na moja zyczliwosc i przychylnosc. Zreszta my znamy sie na zywo:):) O wynikach negocjacji poinformuje smsem.

Zasygnalizowałem temat dystrybutorowi, ale odpowiedź będzie dopiero jutro około 15. Rozważane są dwie opcje - wyjazd kolumn do kawiarenki odsłuchowej albo odsłuch w Studiu Pro. Nie wiem, jak się na to drugie zapatrujecie, bo warunki są tam marne i każdy musiałby przyjść ze swoim krzesłem albo poduszką pod tyłek, ale moim zdaniem te kolumny są tego warte.

Gdyby mnie ktoś zapytał, to oczywiście wybrałbym wariant "Monarchia", czyli sesja wyjazdowa. Tam naprawdę jest dobra aura, trunki, no a akustyka ma się poprawić. Transport to w końcu prosty logistyczny problem.

zwolennik łagodności

>zyzio

Zyzio, zglaszam Twoja kandydature na prezesa Urzedu Ochrony Konkurencji i Konsumentow :p

Ps.

Jezeli sprzetu jest duzo, to ceny spadaja - rynek, a nie magia :)

Pozdrawiam,

Lete

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Musze wszystkich bardzo przeprosic - nadmiar pracy nad audycja spowodowal ze nie moglem zadzwonic do Piotrka ale do konca tego tygodnia to sie zakonczy. Jeszcze pra dni... Ciesze sie ze cos sie wykrystalizowalo:):):) Jestem rowniez za opcja "Monarchia".

lenam, discomaniac

Rozumiem, że w knajpce jest dużo przyjemniej, ale musicie brać pod uwagę punkt widzenia właściciela kolumn. Kto weźmie odpowiedzialność za ewentualne przypadkowe uszkodzenie sprzętu za trzydzieści parę kawałków? Na razie poczekajcie, czy w ogóle na cokolwiek się zgodzi, bo widoki są raczej nieszczególne.

Oczywiście, wszystko w rękach Studio Pro, my tylko nieśmiało podpowiadamy... Najważniejsze, żeby taka prezentacja się w ogóle odbyła! Zdaję sobie sprawę, że właściele wzmacniaczy za 1100 zł raczej nie są grupą docelową w tym przypadku, ale... jak to w życiu - nigdy nie wiadomo. Może ktoś wygra w totka? Albo zwrócą mi wreszcie moje mienie zabużańskie warte miliony? Nam w każdym razie byłoby bardzo miło móc poznać takie wartościowe konstrukcje, to jasne. Sam jestem bardzo zainteresowany z uwagi na moje ostatnie kolumnowo-słuchawkowe rozterki.

Trzymam kciuki za negocjacje!

zwolennik łagodności

Informuję, że na ten moment, mam wolną salę w przyszłym tygodniu, więc możemy działać i może wreszcie będzie dywan, ale obawiam się, że pralnia mi go zniszczyła :(. Dziś się wyklaruje...

Mam odpowiedź ze Studia Pro.

Jeżeli chodzi o odsłuch w ich lokalu, to nie ma problemu i bardzo przy tym obstają aby właśnie tam spotkanie się odbyło, a to z dwóch względów: po pierwsze, transport całego systemu byłby uciążliwy i ryzykowny, i doprawdy trudno obciążać pana Roberta odpowiedzialnością za bezpieczeństwo wszystkich tych bebechów wartych łącznie prawie 100 tysięcy złotych; a po drugie, w Studiu Pro są jednak lepsze warunki akustyczne, co pozwoli lepiej poznać rzeczywiste możliwości tych klocków.

Ja w każdym razie nie zamierzam ich dalej naciskać, by się zgodzili na sesję wyjazdową, bo nie chcę kogokolwiek narażać na ewentualne bardzo przykre konsekwencje. Decyzję pozostawiam zatem Wam, zwłaszcza koledze organizatorowi o wdzięcznym nicku Discomaniac.

Pozdrowienia.

A zatem Rusznikarska. Czy utrzymany zostaje termin: środa za tydzień? O której? Chyba lepiej z wyprzedzeniem to uzgodnić.

Rozumiem, że przychodzimy ze składanymi krzesełkami niczym emerytki na papieża, tak?

zwolennik łagodności

Tak właśnie przychodzicie i w końcu słuchacie prawdziwego hi-endu. Ustalenie terminu pozostawiam Disco i Robertowi, który będzie gospodarzem (szalenie miły człowiek i znawca muzyki jazzowej).

Disco, nie przejmuj się swoim nickiem. Disco kojarzy się z radosną energią, a maniacy mają największy wkład w postęp.

Czy można koledzy do was na takie odsłuchy jeszcze dołączyć?

Pomyslałem że moglibyśmy z naszego krakowskiego rynku również spróbować uderzyć do sound & line.Chętnie w końcu poznam i posłucham ich produktów.

SZANOWNI FORUMOWICZE – WSTĘP NA KRAKOWSKIE SPOTKANIA JEST WOLNY I NIE WYMAGA ŻADNEJ REKOMENDACJI, WPROWADZENIA, CZY PRZEZWYCIĘŻANIA JAKICHKOLWIEK INNYCH SZYKAN.

Może zabrzmi to głupio na tym forum ale w przyszłą środę Chelsea gra z Barceloną a we wtorek Arsenal z Realem

Żaden z Was nie ogląda dobrej piłki ?

Może czwartek ?

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

wtorek i czwartek odpada - pilke mozna nagrac na magnetowidzie a ja mam cos gorszego... przygotowuje sie do egzaminu Advanced (C.A.E.) z angielskiego... poniedzialek lub sroda rulez:):):)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.