Skocz do zawartości
IGNORED

PILNE! ADMIN ZABLOKUJ KONTO JAKOOBP!!!!!

norwidos

Rekomendowane odpowiedzi

Jar1, a niby kogo mam za głupszego od siebie? Co?

Jedynie wpieniają mnie osobnicy obrzucający mnie wydumanymi i nieprawdziwymi zarzutami, naginający fakty tak jak im wygodnie.

Gyver

To nie jest tak, ze ktos chce Ciebie ganic za to, ze masz taki nick. Nierobi tez tego tylko jedna osoba.

Wiec moze blad tkwi nie w ludziach co maja inne zdanie niz Ty i ciut inny poglad na REKLAME i DZIALALNOSC ZAROBKOWA.

p.s Na tym forum pisze wiele prodocentow ale oni sie przyznaja, ze robia to zarobkowo.

p.s.s. Darkul to zupelnie inna para kaloszy

Nie ukrywasz, ale tez nie piszesz otwarcie, ze jestes PRODUCENTEM, stwarzasz forumowicza otoczke pomocnej dloni ''napisz na priva'' a kryje sie za tym zwykly zysk. Nieodprowadzasz z tego powodu naleznosci dla Lukara. A na dodatek jak ktos Tobie to wytknie to sie swiecie poruszasz, ze ty tylko hobbysta jestes.

>McGywer

Olej to i rob swoje .

Nie wdawaj sie w jalowe dysputy, bo ludki sa sami pazerni , sami w wiekrzosci przypadkow maja dwie lewe rece i chca za darmo i najlepiej jak im jeszcze doplacisz, a jak cos umiesz to POZOR.

Jezeli lukar ma swoja strone zarejestrowana jako swoja dzialalnosc to tak moze pobierac haracz inaczej,NIE!

Zaraz jakis spryciarz napisze ze mu obiecales procent od klakierowania [ prawdopodobnie jakis znudzony bezrobotny ] ,inny ze cos padlo albo cos tam jeszcze a taki co nawet nie wie ktos ty napisze ze jestes zakospirowanym czlonkiem mafi paliwowej z siedziba w Gornej Wolcie! Nawet sie dowiesz ze twoja zona [o ile masz] jest squo z plemienia Papagayo ...

Taki narodek.

Po jakims tam czasie kilku co krzyczalo bedzie podsylac kolesi po zamowionko ,tak niby icognito.

Otworz sobie dzialalnosc w innym kraju...U.E. z niskimi podatkami.

McGyver, 22 Sty 2006, 20:04

>Jar1, gdzie widzisz pieniactwo? W prostowaniu naginanych faktów? W zaprzeczaniu nieprawdziwym

>zarzutom? Czy w tym, że w ogóle osmielam się polemizować z Tobą?

>Jedynie wpieniają mnie osobnicy obrzucający mnie wydumanymi i nieprawdziwymi zarzutami,

McGyver, co Ty walisz głupa czy co? Przeczytaj jeszcze raz siebie samego ze zrozumieniem, że tak powiem;-)

>Mcgywer

Pamietaj tez ze tu na lukarlandii jest cale lobby handlarzy-wyrywaczy ,i ci najwiecej krzycza pod plaszczykiem niby audiofilizmu.

Jezeli ty jestes producentem to kobta handlujaca jajami na bazarze potezna korporacja..z szansa na zaistnienie na gieldzie papierow wartosciowych...

Harvi, Cóż za demagogia.

Dobra, jestem wytwórcą kolumn handmade. Zadowolony?

Nie wiesz co kryje się za "napisz na priva". Czasem to jest właśnie pomoc. A czemu na priva? Bo pewnych rzeczy publikować na forum zwyczajnie nie chcę,, to moje opracowania i moje prawo. Moim prawem jest również udostępniać moje opracowania wybranym osobom, często gratis, a czasem też za wynagrodzeniem.

Hobbystą jestem. To co robię wynika z mojej pasji. A że przy okazji zarabiam na tym, to co? Usługobiorcy są zadowoleni.

Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do dyktowania mi co mam robić? W zakresie forum takie prawo ma tylko Lukar. Jeden raz, jakieś pół roku temu usunął jeden mój wpis, wysłał mi też info na maila. Dostosowałem się.

McGyver,

Poza tym, to przeczytaj co napisałeś w tym watku i wytlumacz dlaczego ni stąd ni z owąd nazwałeś mnie obsrywaczem. Mam Cie może za to wielbić? Po prostu zwykłe chamstwo i buractwo.

==> Darkul

''Olej to i rob swoje'' ten wpis oddaje Twoje zachowanie w 100 %

''sami w wiekrzosci przypadkow maja dwie lewe rece i chca za darmo'' Co jak co przy ale przy Twoich cenach ;)

==> Gyver

A nie moglbys wykupic WLASNEGO adresu, zrobic WLASNA strone www z oferta tal by bylo uczciwiej i jasniej.

No ale skoro sam uwazasz, ze na czyims trudzie mozesz sie dorobic i jest Tobie z tym dobrze to nie mamy o czym mowic.

Jar1, naprawdę Ci zależy? Mam zapuszczać specjalnie po to wyszukiwarkę? Czepiasz się przy każdej okazji. Żebyś jeszcze kiedyś napisał coś wprost, bez aluzji, niedomówień, niejasnych sugestii i całej tej socjotechniki... Dlatego nazwałem Cię dosrywaczem. Bo tak jest.

O Harvi, teraz to już przeginasz pałę na całego. Na czyim niby trudzie ja się dorabiam, na Twoim? Kto wykonuje kolumny które sprzedaję, robotnicy z Białorusi zatrudniani na czarno? Otóż nie, Harvi, JA SAM WŁASNYMI RĘKAMI< I KORZYSTAJĄC Z WŁASNEJ WIEDZY< SWOIM WŁASNYM TRUDEM ZDOBYTEJ, DZIĘKI CZĘŚCIOM KUPOWANYM ZA WŁASNE PIENIĄDZE. W życiu nikt mi niczego nie dał, sam własną pracą zarobiłem na to co mam, a nie jest tego wiele. Zastanów się zanim zarzucisz komuś nieuczciwość.

>Mam zapuszczać specjalnie po to wyszukiwarkę? Czepiasz się przy każdej

>okazji.

A, to rozumiem, że to tak ni stad ni z owąd Ci tak wypieprzyło z tym obsrywaczem.....po prostu musiałes mi przysrać za całokształt. Masz refleks chłopie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.