Skocz do zawartości
IGNORED

Wielki dylemat ''słuchawkowy

jary 27

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! zgłasz sie z prośbą o pomoc, mianowicie doradzcie jakie słuchawki do kompa z kartą audigy zs2 platinum. Szerze mószę przyznać że niemam zbytnio pojęcia co wybrać, mam jedynie kilka typów: Sennheiser hd555, hd595, Technics rp-f880e i Technics rp-f500. Bardzo proszę o przetestownie ich, to wyjasni mi wiele. Wiem że było wiele o sennhaiserach, ale nikt ich nieporównywał z Technicsami. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/23968-wielki-dylemat-s%C5%82uchawkowy/

Nie ma sensu ich porównywac, Technics nigdy nie słynał z produkcji dobrych słuchawek. Około 5 lat temu słuchałem ich jakis topowy model. Słuchałem do za duzo powiedziane, po puszczeniu trzech niezbyt wymagających numerów po prostu nie miałem najmniejszej ochoty puszczac czegoś nastepnego. Dźwięk do bólu suchy i nienaturalny, wycięte średnie tony, podbity średni bas i dolny zakres wysokich tonów. Jeżeli jestes fanem muzyki house i lubisz nagłosnienie spotykane w klubach na jakis imprezach trance'owych to może to byc Twój typ, do jakiejkolwiek innej muzyki te słuchawki nie nadawały.

jary>

Senn.535 (trochę starszy model) graja świetnie zarówno w stereo jak i Dolby (podpiete do procesora).

Zaryzykowałbym stwierdzenie, że równie dobre będą do gier (kompa), choc niepróbowałem :-)

godne polecenia

pozdr

>>jary 27

napisałeś: ''Bardzo proszę o przetestownie ich, to wyjasni mi wiele. Wiem że było wiele o sennhaiserach, ale nikt ich nieporównywał z Technicsami.''

Znaczy co???

My mamy je kupić i przetestować po czym powiedziec które masz kupić?

Użyj wyszukiwarki.

stary! specjalnie podałem na jakiej karcie słucham muzy i ten wpis jest dla tych którzy słuchal podane modele przeze mnie na niej i mogą się jakkolwiek wypowiedzieć na ich temat. PZDRW

jary 27, 23 Sty 2006, 12:10

>stary! specjalnie podałem na jakiej karcie słucham muzy i ten wpis jest dla tych którzy słuchal

>podane modele przeze mnie na niej i mogą się jakkolwiek wypowiedzieć na ich temat

Słuchaj stary trafiles troche nie na te grupe tutaj jesli ktos ma sluchawki to przewaznie albo slucha z jakiegos niezlego wyjscia sluchawkowego w CD lub wzmaku albo uzywa specjalnego oddzielnego wzmacniacza sluchawkowego co oczywiscie jest rozwiazaniem najlepszym, sluchanie z karty muzy to tutaj raczej profanacja

Pozdro

Witam

Poczytaj trochę tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i tutaj

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jary 27>

niepotrzebnie sie irytujesz. Słuchaj jak chcesz i na czym chcesz, a jesli chodzi o odpowoiedzi, to czytaj i odpowiadaj na te które są "na temat".

pozdr 4U

Ps

Posiedzisz tu chwile i zobaczysz, na każdy przydatny komentarz przypada pięć niezwiązanych zupełnie z pytaniem i kolejnych dziesięć obraźliwych w stosunku do pytającego jak i odpowiadających. Radzę się przyzwyczajać ;-)

F:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.