Skocz do zawartości
IGNORED

Nowe auto z UE - wlasny import

pep22

Rekomendowane odpowiedzi

Paulinka,

jak już kupisz to pochwal się koniecznie, takie tańsze Subaru... To jest bardzo dobra koncepcja :). I może na Litwie mają jeszcze wersję z 2 litrowym silnikiem (myślę o Imprezie).

Podeślij proszę jakiś link na priv.

No nie..., ludzie!

To widzę, że teraz rozpocznie się moda na Subaru? Kosztowna moda...

Co dobre dla Paulinki, nie koniecznie musi być dobre dla innych.

Tak tu nosem kręcicie na Tomka - handlarza, ale nie oznacza to, że się nie zna! Tylko musi popracować nad kontaktem z klientem. :)

Ot, chociażby przykład Mazdy. Nikt tego wątku nie pociągnął, a szkoda, bo to wyjątkowa marka.

Klasyczną japońską niezawodność łączy z wysokiej jakości materiałami wykończeniowymi (w tym punkcie bije wyraźnie Toyotę), a najlepszą reklamą jest wielkość sprzedaży i opinia na wymagającym rynku niemieckim.

ladniutki SUV,sie pojawil na rynku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...

Qubric, 25 Sty 2006, 18:59

W kazdym razie tamto auto w Top Gear jeździło sobie na torze we wszystkich kierunkach (bokiem też

>potrafiło) i miało karoserię z włókien węglowych. Latali za nim śmigłowcem próbując ustawić się na

>jego torze na tyle długo żeby zaprogramować układ śledzenia celu. Nie udało się :)

Ukryta Zawartość

Znalazłem:) To rzeczywiscie Exige.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

chcialbym zapytac niesmialo zalozycielke watku jak ida poszukiwania Subaru,lada moment nowe egzemplarze dotra z Japoni do Niemiec,centralnego magazynu na Europe.juz dealerzy poprzyjmowali zamowienia.

Bardzo dobrze, że chce usłyszeć opinie innych! To bardzo polskie myśleć, że to co samemu się wymyśliło jest jedyne i najlepsze. Pytając, można przecież uzyskać nowe, ciekawe informacje, które mogę, ale nie muszą wpłynąć na podejmowaną decyzję.

a ja bym jeszcze dodal ze im wiecej doradcow,to rosnie apetyt na coraz lepsze auto,jest rozbudzana wyobraznia,

a topnieja mozliwosci finansowe,i sie nie kupuje nic.

lub kupuje jakis badziew,i wmawia sie sobie przez pare miesiecy ze to wlasnie to o czym marzylismy.

po paru miesiacach.lub tygodniach, uswiadamiamy sobie po h.. nam to bylo ,co mnie skusilo?

ktos mi dobrze radzil,czemu posluchalem dyletantow.

CO? nie zdarzylo sie??

a_men, 17 Lut 2006, 19:56

Właśnie. Wydawało mi sie że mówili o jakims aucie przygotowanym na tor.

O czyms podobnym z Anglii wspominał Dziewulski w krótkiej relacji z wyścigów na 1/4 mili. Może chodziło o Exige przygotowanego do takich wyścigów?

które marki i modele samochodów są tańsze niż w UE?

u nas wersja z dodatkami, za które często trzeba dopłacić min. 10 tys. kosztuje więcej niż wersja nazywana na Zachodzie podstawową, która już te dodatki w większości posiada.

tzw. polskich wersji podstawowych nikt w cywilizowanym świecie nie proponuje.

niedługo pewnie będą dopisywać, że wersja podstawowa zawiera fotel dla kierowcy...

druga sprawa,aby bylo tanio w miare,nalezy polaczkom wyeksportowac totalnego pustaka,bo jak zobaczy cene o 30% wyzsza,to sie zaplacze.

wlasnie dzisiaj pogonilem takiego klienta,od miesiaca ..........niby szuka.........toyoty corolli........4letniej do 30tys zl,w nowej karoserii oczywiscie,i komentuje ze wszystkie w tej zalozonej przez siebie cenie,to albo biale,albo 200tys km,albo poleasingowe,albo po spolce z o.o.

szuka do 40tys km,oczywscie jak mniej to jeszcze lepiej,o bezwypadkowosci to sprawa jasna,

mialem taki egzemparz,ale oczywiscie sprzedalem i to za duzo wieksza sume,czekal az opuszcze.nie doczekal sie

,a teraz przychodzi i zali mi sie ze wszystko drogie,jak ladne,a jak tanie to nie spelniaja jego oczekiwan,i burzy sie ze sprzedawane auta sa za drogie lub w zlym stanie.

i jak mu wygarnalem ze albo jakosc ,albo cena to stwierdzil ze jestem niegrzeczny.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.